Yatagun dampa bilgi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Bende foruma yeni katıldım. Sizlerden bilgi almak istiyorum. Hatsan mod 125 sniper vortex havali silahım var dampa olarak stoger marka tek parça dampa var. Fakat durbunun mildotunu yukarı aşağı indiren Vidayı devamli gevsetiyordu ve isabetli atışlar yapamiyordum. Bende yatagun marka dampa siparis ettim sizce doğrumu yaptım? Bu arada durbun optima 3 9 40 e durbun.

  • kullandığınız dampa değil sadece tek parça ayaktı sipariş ettiğiniz dampadır yani sarsıntıyı emen dürbünün zarar görmesini ve sıfırı bozmasını engelleyen montaj ayağıdır yani doğru tercih olmuş

    Hatsan nova tactical 22.cal
    Daisy powerline 980 177.cal/BBs




    Hatsan Nova Compact 22.cal
    Hatsan torpedo 100x 22.cal Trophy 22.cal
    Kral Puncher Maxi .22 cal
    Zoraki Ultra .177 cal
    Hatsan Mod 55s .177 cal
    Hatsan Torpedo 150 snip vortex .22 cal
    Mod 125 Snip Vortex .22 cal



    ;tufey#

  • yatagun dampa bitmişti nereden sipariş ettiniz? problem yaşamamanız için soylüyorum.

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • hocam mod 125 siper hakkında formda bir sürü konu var blki bulamamış olabılırsın silah magnum bende bu urunden kullanıyordum bende senın gıbı care bulabılırmıyım dıye bu formda ve internette bırcok arastırma yaptım sonucta memenun olanda var memenun olmayanda .dampa ayak yatagun aksu av da var dogru bende aradım gorustum aksu avla .şıdi kimi kesim bu silah ıyı diyecek kımı kesım dampayla eh bir nevze ttutar kımı kesım tutmaz dıyecek .bakın karalama yapmıyorum bu sılah cok kuvvetlı oldugundan dürbünle kullanılması biraz sıkıntılı benimde basımdan bu sorunlar gectı hobıden sogudum resmen .hocam magnum urun yatagun dampa ve darbeye dayanıklı durbun alıcan benım sahsı onerım bellı arkadaslar bu konuda cozum uretmısler dampasız durbun montajı dıye aratırsan formda detaylarıyla okuya bılırsın .emek harcamıslar bır goz at bence .

  • Hoşgeldiniz,


    Öncelikle:


    TANIŞALIM


    Dampa ile tek parça ayağı karıştırmayın aman. Bazı satış sitelerinde bazen tek parça ayağa dampa diye yazıyorlar dikkat. Aksu Av'da yatagun dampa kaldığından haberim yoktu. Hatta geçen temmuz ayında yusuf bey ile whatsapp üzerinden konuşmuştuk bitti demişti. Ben de ona hawke ve nikko stirling ayak sormuş ve konuşmuştuk. Yine piyasada olması güzel. Ben yatagunu torpedoda kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Ondan önce de mod 85 üzerinde kullandım iyiydi. Elbette sportsmatch kalitesinde değildir muhtemelen ama iyidir ve yarı fiyatınadır ;)

    Hatsan Mod 85 Sniper 5.5mm (.22) + Optima 3-9x32 Dürbün ;tufey# (SATILDI)
    Gamo V3 4.5mm (.177) £tabanxalı$ (SATILIK)
    Cometa Fenix Mod 400 Compact Star 5.5mm (.22) + Hawke 6146 + Diana 4-16x42 AO Dürbün ;avci;
    Hatsan Bipod ;keyfs;
    Hatsan Torpedo Sniper 5.5mm (.22) + Yatagun Dampa + UTG Leapers 3-9x40 AO Dürbün f;s;s
    Optima 3-9x44 Dürbün ½bay£bay`; (SATILDI)

    Gamo P25 4.5mm (.177) ;#taban^l
    Crosman 1077 4.5mm (.177) bs,;s
    Ata Neo 12 Sentetik Mat Siyah 66cm +;tuftabV#

  • iler de üzerine hawke marka durbun almayı düşünüyorum IR modellerinden azatlo güçlendirilmiş diyorlar aksu av daki Yusuf bey tavsiye etti siz ne diyosunuz bu konuda yatagun dampa + hawke IR durbun den randıman alınırmı?