elektrikli kurma kolu yapabilirmiyiz??

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • :) Sayın Tolga 331 tabiki adamlığı benden öğrenecek değilsin.Adamlık doğuştan genlerde olan birşeydir.Çok acil satışa koyman gereken ürün varsa kendi üzerimden ilanı açabilirim.

  • Şarjör sistemi yerine şerit pellet olsa,o zaman atış sonrasında yarı otomatik silahlar gibi tetiklenen motor ile kurma işlemi gerçekleştirilebilir.O kadar yaptıysak.Amatör VHF anten motor sistemi var.Kumandandan çevirdiğiniz yöne göre anten yer değiştiriyor.İki tane kullanılarak koordinat hesabı üzerinden kamera takılmış dürbünle istenilen yöne göre çevrilebilir.Tetiğede bir mekanizma.Al sana uzaktan savunma sistemi :)

  • tufek pompa tup bide aku bunlari tasimasi var bide gerci konya sokakta her turlu batarya bulunur kundagin icine yerlestrilebilecek bi batarya yaptirilabilir rc ucaklarin bataryalari gibi

  • Belki model uçaklarda kullanılan servo motorlar olabilir. ama servo enaz 9v pille çalışandan olmalı ve at 44 gbi mekanizmaya olur. ama sistem atış yaptığını ve mekanizmayı kurması gerektiğini nasıl anlayacak.sarjör değişimi için kolu iptal etmemeiz gerek buda ervoyu nereye takacağız ve pil nerde olacak bayağı üretim işi olur. yani sıfırdan kundak yapılması gerek. buda tecrübe ve teknik bilgi ve alet edavat demek bana göre en ucuz ahşaptan olur onuda nasıl kesecez vs vs. bana zor ama olmaz değil gibi geldi.

    Hayat herkes için bildikleriniden ibarettir. Ne bildiğinize ne öğrendiğinize dikkat edin.
    Herşeyin bir şeyini ama bir şeyi herşeyini bilin bu size ustad dedirtir.
    mod 125 sniper vortex .22 kullanıcısıyım
    at 44 tac long pcp ve 6lt scuba tup :)

  • otomatik kurma kolu çok zor onun için çok güçlü motor felan lazım ama küçük bir kompresor felan olsa her atış sonrası basınca göre tekrar hava pompalasa olur ama pcp tüpler varken de kimse o zahmete girmezdi heralde