araba parçalama

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • baya iyi benzetmiş arabayı :)

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Nasıl bir yanıt versem bu videoya bilemedim, önce şaşırdım, sonra ürperdim en sonda da bastım kahkahayı.
    Videonun kurgusunu falan geçtim, güvenlik zafiyetlerine ne demeli?
    Tüfeğin dipçiğine vurunca mekanizmanın düşmesi nasıl bir zihniyettir? Hassas bir tüfek demiş birde, haykırarak güldüm bu tüfek dipçiği yere vursa iğnede düşer tüfekte patlar, sonra hobi tüfeği birisini öldürdü, Böyle zafiyet kesinlikle kabul edilemez,
    Adamın güvenlik anlayışıda ayrı bir efsane, Hadi kulaklarını sevmiyorsun anladık kulaklık yok, gözlerinidemi sevmiyorsun be adam..!! balistik gözlüğü kafanda dursun diyemi aldın? o mesafeden sekecek bir çekirdek yada bir metal parçası rahatlıkla gözünden edebilir insanı, hepsini geçtim metale o kadar yakından ateş edilirmi?


    Tam bir facia birde bunu fabrika yayınlıyorsa ben hiç yorum yapmak istemiyorum, silah kültürüyle övündğümüz milletimizin haline bakın demekten başka birşey gelmiyor elimden.

    Benelli M4, Fabarm Sat8, Benelli Supernova

  • çok enteresan bi paylaşım olmuş!teşekkürler

    Ve herkes birgün ettiğini bulur


    kalibrgun cricker 5.5mm

  • herseyden önce berbat bir video olmuş ürkütücü ve güvenlik zafiatı sıfır barı bunu yayınlamasaydınız yeni yetişen genclik bunları izleyip galyana gelerek kendilerine zarar verecek bir girişimde bulunurlar daha iyisini ben yapayım diye ayrıca silahlar ve tüfekler sportıf amaclı kullanılır benım bildigim burda tüfegin testinden çok hırslarını test etmişler gibi görünüyor ;

  • Şaka bi yana araba eskisinden havalı oldu gerçekten.

    Artık demir almak günü gelmişse zamandan, meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.