Dürbünüm gümrüğe takıldı alamıyorum.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar abiler. Gümrüğe takılan dürbünü alabilmem için gümrük müdürü yarışmalara katılacaksan bana davetiye gibi birşey göstermen lazım dedi. Nereden bulabilirim böyle bir şey. yardımlarınızı bekliyorum.

  • Bu yakınlarda İzmir ft turnuvası var. Forum yetkilileriyle konuşmanı tavsiye ederim. Sana yardımcı olabilirler.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Üslubunuza çok bağlı bu durumun çözümü. Yanınızda havalı tüfeğinizi götürmeniz derdinizi anlatmakta size yardımcı olabilir.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • gecmis olsun aldığınız ürünün fiyatı kaç dolardi

    • Hocam adam bayaa inatci. Fatura yada fatura benzeri bisey istiyor. Kredi kartiyla aldiysan extresini getir ne kadar bunun fiyati bakicam diyor. Davetiyeyi kesinlikle istiyor. Ugrasicam bakalim tatli dille.
  • Sakın inatlaşma. İnternet satış çıktısı varsa mutlaka göster. Havalı tüfeğini de götür. Malum ülke zor zamanlarda. Gümrük yetkilileri de bazı yerlerden emir alıyor.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Ben emniyetten uygunluk yazısı istemeye gittiğimde havalı tüfekte kullanacağımı belirttim, polis memuru "o zaman getir tüfekleri görelim, belki ruhsata bağlamamız gerekecek" demişti, yaptıkları işe hakim olmadıkları için olmadık iş çıkarıyorlar başına. Bence tüfeği hiç götürme, bu sefer "bunu bu tüfekte kullanacağını nerden bileyim, belki ateşli silaha takacaksın" da diyebilir, oradan emniyete ya da başka yerlerde dolaştırabilir. Senden ne talep ettiyse onu götür, başvuru formunu da doldur, "başvurularım da hazır" gibisinden ayak yaparsın. Senin tavrın burada önemli, "bu dürbünü köşedeki av bayii de satıyor, 3 kuruş ucuza gelsin diye yurt dışından almıştım" falan dersin.

  • Mektubu istemekte hakkı var çünkü dürbünler ithalatı izine bağlı ürünler grubunda yer alıyormuş. Yani fiyatı ne olursa olsun izin belgesi isteniyormuş.
    Şans işi çoğu dürbün geçerken sizinki takılmış.


    Dürbün iznini emniyet genel müdürlüğü veriyormuş. Yani mektubu bi yerden bulun öyle gidin ve mektupla bu işi halledebiliyorken halledin.

  • Geçmiş olsun.


    2 defa dürbün aldım problem yaşamamıştım. Tabanca kılıfında da bir problem çıkmadı. Bugün de chrono cihazı ulaşmış eve. Diğer bebek ve kendimiz için aldığım ıvır zıvırları saymıyorum. Şükür hiç başıma gelmedi.


    Çok can sıkıcı bir durum olmuş. Umarım çözüme kavuşur. Yaptığınız işlemleri ve aldığınız sonuçları da burdan paylaşırsanız bizler için de yol gösterici bir örnek olur.

    Hatsan Mod 85 Sniper 5.5mm (.22) + Optima 3-9x32 Dürbün ;tufey# (SATILDI)
    Gamo V3 4.5mm (.177) £tabanxalı$ (SATILIK)
    Cometa Fenix Mod 400 Compact Star 5.5mm (.22) + Hawke 6146 + Diana 4-16x42 AO Dürbün ;avci;
    Hatsan Bipod ;keyfs;
    Hatsan Torpedo Sniper 5.5mm (.22) + Yatagun Dampa + UTG Leapers 3-9x40 AO Dürbün f;s;s
    Optima 3-9x44 Dürbün ½bay£bay`; (SATILDI)

    Gamo P25 4.5mm (.177) ;#taban^l
    Crosman 1077 4.5mm (.177) bs,;s
    Ata Neo 12 Sentetik Mat Siyah 66cm +;tuftabV#

  • bugun benim siparisimdede yurtdisi kabul edildi diyor. Sanirim hala gumrukten gecip gecmedigi belli degil...