440 Modifiye

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese iyi günler, sabah bir kaç atış yaptım ve sonrasında tüfeğimin içerisinden ses geldi söktüm baktım talaş sürtüyormuş. Neyse aklıma silahı güçlendirme modifiye etme gibi şeyler geldi sonuçta bu da bu hobinin bir parçası başladım bizim forumdan araştırmaya ta rusyaya kadar uzandım bizim forum sayesinde, okudum çevire çevire ama pek anlamadım. :D Sormak istediğim şey şu vereceğim linklerde ne yapıldığı;


    Bu forumda resimli anlatım:


    http://www.airguns.budu.pl/sho…?str=serwis_Demontaz_gamo


    Buda videolu anlatım:


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Tam anlamıyla ne yapıldığını anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

  • anladım kadarıyla pistonın ön kısmına takoz veya ağırlık koyuyor, yay kılavuzunu yarım santim kısaltıyor ve pistonunn etrafına pet şişeden parça sarıyor, amaç herhalde pistonu ağırlaştırıp ve titreşimini azaltmak, güçü ve stabilitesi artar mı bilemiyorum, tabi yay yarım santim daha fazla katlanıyor bu da biraz gücünü arttırır herhalde.

  • valla benim pratikte bir tecrübem yok sadece teoride fikir yürütebilirim, sanırım gücünde az bir fark olur ama bu yayın erken yorulmasına sebeb olur ve pet sargı da atış esnasında daha tok ses çıkarmasına sebeb olur, forumda arkadaşlar bu pet sargıyı yayın dışına ile piston içine koyuyorlardı titreşimi ve dolayısıyla sesi azaltmak için.

  • Piston içine ağırlık koyarak pistonoun kütlesel ağırlığını artırıyor aynı zamandada yayın kurulma
    Mesafesi kısaldığından daha sert bir kurulma olacaktır buda namlu çıkış hızını artırır, fakat tepme
    Biraz artar buda isabette azda olsa olumsuz etki yapabilir,


    Piston dışına sardığı şeffaf malzeme genelde mekanik sesi azaltmak için kullanılır, bu malzemenin
    Kalınlığını iyi hesab etmek lazım pistonoun silindir içindeki kayıcılığını bozmaması gerekir.

    '.




    ]

  • Biraz daha araştırma yapıp öğrenmem gerekiyor şu an yapmaya kalksam tüfeğe zarar verebilirim. Forumda dolaşmaya devam ve çok teşekkür ederim. :)