Mod 125 vortex

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun bir aradan sonra memlekete gideceğim ve tüfeğime kavuşacağım. Acil beklediğim 2 soru var. 1- mod 125 e optima dürbün için en uygun dampa hangisi? 2- ankarada bildiğiniz ve önereceğiniz mağaza var mı? Acil cevap verirseniz çok makbule geçer. Saygılar

  • Ankarada dışkapı taraflarında çankırı caddesi var. Heykel tarafından giderken solda kalır orada sırayla av bayileri vardır. Güngöravdan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. En uygun dampa sorusu garip geldi bana. Tek parça ayakla karıştırıyor olmayasınız? Zira memlekette şuan satışı olan 1-2 tane dampa ayak var. En azından ben o kadar biliyorum.

  • Hocam benim size öncelikli tavsiyem forumdaki yaylı tüfeklere dampasız dürbün montajı konusunu okumanız. Aklınıza yatarsa 200 lira dampaya vereceğinize tek parça ayakla da işinizi halledersiniz. Ben dampa istiyorum derseniz forumda ikinci el ilanlarını takip edin derim aceleniz yoksa. 100-120 tlye sportmach dampa ayaklar satılıyor. Şuan var mı bilmiyorum. Yoksa aksuavdan yatagun dampa ayak satın alın en ucuz öyle halledebilirsiniz 175 tl idi en son. sportmach dm60lar 250 tl civarı karar sizin.

  • Sanırım Sayın Kocatepe Bey ile aynı yeri tarif ediyorum ancak Yiba çarşısının 50 metre falan aşağısında Güngör av var, adres olarak bilmiyorum malesef. Orda çalışan Yakup Beye denk gelirseniz yardımcı olur şahsen orda tanıdığım en iyi esnaflardan biridir.

    - Hatsan Nova Compact 5.5mm - Vector Optics Sentinel 10-40x50

    - Hatsan Mod 125 Vortex 5.5mm- Hawke 3-9x40AO

    - Zoraki HP-01 Ultra 4.5mm - Bsa 8-32x40AO



    - Ruger P85 9mm
    - Tariq 951 9mm
    - Umarex Smith Wesson Combat
    - Ekol Voltran ASI -Full Automatic-
    - Canas Magnum 9mm -Full Automatic-


    '' Silahının dolu veya boş olması değil, arkasındakinin akıl dolu bir insan olmasıdır asıl önemli olan.''