Scuba tüp

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar. Bu işe yeni gönül verdim ve ortamın biraz yabancısıyım. Uzun zamandır hobi olarak legal illegal otomobil yarışlarıyla uğraştım fakat evlilik yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Biraz araştırdıktan sonra fiyat performans olarak bana hitap ettiğini düşündüğüm kral puncher breaker s aldım 300 barlık scuma tüp ve gerekli ekipmanları aldım. Şimdi merak ettiğim konuya gelelim. Yakın bir dostum uzun yıllardır hatta benim yaşım kadar dalma ve su hayvanları avlıyor ve bana eski scubalarının olduğunu söyledi. Benim aldığım tüp 300 bar genelde gördükleriminde hepsi 300 bar fakat arkadaşımdaki tüpler 235 barmış bu tüpleri kullanabilirmiyim testleri yapıldıktan sonra şimdiden teşekkür ederim.

  • Tüpleri kullanabilirsiniz ama kullandığınız tüfeğin kullanım basıncı 200 bar olduğu için tüfeğinizi bir iki kez doldurduktan sonra tüfeğini tekrar 200 bar basınca kadar dolduramazsınız. Bu işte en yaygın kullanım 300 bar scuba tüptür. Bu tüp ile en çok kez tüfeğinizi doldurabilirsiniz. Zaten 300 bar tüpünüz var diğerleri pek işinize yaramayacaktır.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • HPI arkadaşımın dediği gibi 300 bar ile daha cok defa doldurabilirsin ama o tupleride kullanabilirsin. Şimdi şöyle degerlendirme yapamak lazım 235 bar bir kaç dolum sonra 200 barin altına düşecektir ama bu dolum yapamayacaksiniz anlamina gelmez. 150 bara dussede dolum yaparsınız. Tam dolum olmaz o yüzden de atış sayınız düşer.
    Arkadaşınızdaki tupun size maliyet yönünden külfiyeti fazla değilse ben alin degerlendirin derim.
    Bende 2 adet 300 bar tüp var bana biri alsana 235 bar bitane benden dese kesinlikle hayır demem.
    Benim tüp doldurma olayi zor oluyor. Bi firsat yakaladimmi hangisi boş ise onu doldurtuyorum. Bazen ikiside boş oluyor 130-140 bara kadar kullanmak zorunda kaliyorum.
    Yani ben olsam alırım derim size.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Forumda scuba dolum ve test merkezleri gibi bir konu vardi. Orayi incele bir.
    Bazi arkadaslar yardimlasmak icin il il yazmislardi adres,isim, tlf nosu vs. Ordan belki faydalanabilirsin.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • İstanbul Avrupa yakası benim bildiğim veya bu forumda patlaşılan bir bilgi yok. Bende sorunuzun cevabını merak ile bekliyordum. Dolum yerleri genelde Anadolu yakasında.