Hatsan Hercules Bully

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar bugün Hatsan Flashpup’ ın teknik verilerini araştırırken bu tüfeği gördüm. Sizinlede linki paylaşayım dedim. Genelde bu tür şeyler bizde fısıltıyla ortaya çıkar geliyor geldi falan olurdu artık Hatsan.usa dan görüyoruz.


    https://www.airgunsarp.com/201…istens-to-the-usa-market/

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Bizim pazara girerken karbon tüp ile gelmezse çok üzülürüm. Ayrıca namlu hakkında LW gibi bir ifade de yok. Bu da merak uyandırıyor.

  • adamların aynen yazdığı gibi; ''Hatsan USA pazarını dinliyor'' bizi kim sallar...

    SIG SAUER P226
    ZIGANA-T
    SARSILMAZ CONCORDE
    HATSAN MOD-125 (tuning)
    HATSAN TORPEDO 155
    HATSAN AT-44 LONG
    HATSAN BT-65 ELITE
    HATSAN BT-65 BULLPUP
    AZAZEL 50.CAL PROJECT
    DERYA MK-12 FULL
    DERYA MK-12 61cm (tuning)

  • emreaytan arkadaşım yurtdışında satılan hiç bir hatsan ürününde lw ibaresi ben görmedim. Hatta daha önce de gören varmı diye sordum bir konuda Gördüm deyipte geridönüş olmamıştı.

    Hatsan lw namlu kullanabilmek sadece bizlere nasip oluyor.

    Yalnız şöyle bir yazı okumuştum forum ingilizceydi hatsanın lw namlularının çakma olduğunu yazmıştı birisi bunuda lothar & Walther daki iki kelime arasındaki & (and) de bağlıyordu. Sonrasında lothar walter firmasından yetkili adı soyadı ve ünvanı ile olaya dahil olmuştu. Lothar walter firma imzalı bir begenin fotoğrafını ekleyip.

    Hatsanın namluları lw firmasının onayı işe ürettiğini belirtiyordu.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Konu benimde merak ettiğim bir noktaya geldi. Lw namlularının kalite seviyesi veya standardı. Mesela 10000 tl etikete sahip RAW Rapid lw namlu kullanıyor. Daha ucuza satılan Airarms da lw namluya sahip. Hatsan zaten kendisi üretip takabiliyor. Öyle ise bu rapid ile bir airarms ın veya Hatsan ın namlusu aynı kalitede olabilir mi? Bunu beklemek ne kadar doğru?

  • karamurat ve avc gerçekten çok değerli geribildirim bunlar. Hatırlattığınız için çok teşekkür ederim. Durum böyle ise bu lw namlu işi bi çeşit marketing olayı diyebiliriz. Öyle çok üzerinde takılmamak lazım doğru mu anlıyorum?

  • Lothar walter firması çok köklü bir firma sektörde ekol olmuş artık. Şimdi aşağıdaki linki incelerseniz orjinal sitesindeki standart havalı namlularının ve polygon havalı namlularının 112 ve 134 $ dolar arasında olacağını görürsünüz. Airams firması üzerinden düşünecek olsak firma olarak 10000 silah üretecek olsak sizce bu 112 $ lık namudan 10000 adet almak için pazarlığa girsek kaça alırız? Ben en kötü 75 $ alınabileceğini düşünüyorum. Zaten lw kullanan firmalar matchgrade namlu kullanmadıklarını standart namlu kullandıklarını forumlarda veya kendi internet sitelerinde belirtiyorlar.


    http://www.lothar-walther.com/barrel-blank/airgun/


    Sizin sorunuza gelince kendisi üretmi yapan firmalar haric ben lw firmasının ürettiği satandart namlu ise hepsinden birbirine çok yakın performans beklerim. Test veya ölçüm cihazlarının kalite limitleri standarttır ok çıkan bir sonraki prosese geçer ng çıkan ıskartaya ayrılır. Kaliteli üretim standartı budur.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel