Kral Puncher Pro Silent. fikirleriniz kullananlar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • iyi günler Uzun süredir hobiye ara vermiştim. Daha önce yaylı havalılar ile tecrübem var ama daha önce pcp kullanmak nasip olmadı. Tüfek olarak kral puncher pro silent modeline karar kıldım ama değerli forum üyelerinin de tavsiyelerini alarak aklımda ki sorulara netlik kazandırmak istiyorum.

    Benim alma sebebim 50-100 mt arası isabetli grupmanı güzel bir tüfek almak. Nadir olarak 150-200 mt teneke olur şişe olur atışlar yapmak. Şimdiden teşekkür ederim kusuruma bakmayın fazlasıyla video izledim ama antalya da yaşıyorum yakınımda tüfeği elime alıp göremeyeceğim direk internet üzerinden sipariş vereceğimden bu kadar uzun yazdım.


    1- puncher pro silent ve pro modeli arasında namlu ceketi dış görünüşü harici ekstra bir şey var mı ?

    2- kral pro 2 modelinde kurma kolu haricinde ekstra bi gelişim var mı ?

    3- isim vermek yasak mı bilmiyorum ama orjinal sitesinde güncel fiyatı 2.000₺ Ama internet üzerindeki av bayiilerinde 1.700 artı 1.600 civarlarında geziyor hangisinden almak mantıklı

    4- solak olduğum için kabze ele oturmalı sanırım her iki el içinde kullanılıyor mu yoksa solak kabze mi lazım ?

    5- silent modeline moderatör takılıyor mu ceketli namluya ?

    6- bu fiyat aralıgında harici başka bir tüfege de bakabilirsiniz dediğiniz bir tavsiye varmıdır

    • Official Post

    Merhabalar pro modellerinin solaklara uygun olanını görmedim. bende solağım ve cok hoşuma gittiği halde alamadıgım bir tüfektir.
    sorun etmez alırsanız da kundak ayarlamasını fabrika yapabilir diye düşünüyorum.
    tüfeği arkadaşımda gördüm ve kullandım. solaklar için rahatsız edici bir kundağa sahip oldugunu söyleyebilirim fakat isabeti cok güzeldi.
    solidi de pelleti de cok başarılı şekilde atıyordu ve modifiyeye cok uygun bir yapısı var.
    AksuAv size yardımcı olacaktır. güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

    agt agtagt

  • Solak konusu kafamı karıştırıyor teşekkür ederim tavsiyeleriniz için tam olarak tüfek kafamda oturduğunda siparişe geçeceğim bir miktar daha forumda hangi dürbünü almam mantıklı olur hangi ekipman daha uygun benim için araştırıp ona göre iletişime geçeceğim solak kabze konusunda da bilgi alırım teşekkür ederim

  • Merhaba şu an aynı ikilemleri bende yaşadım ve solak olduğum için pro alamadım. Ama derin araştırmalara girdim ve puncher mega nın da pro ile dibçik hariç aynı mekanizma ve namluya sahip olduğu bilgisine ulaştım (tabi emin değilim). Şu an jumbo ya sa mega almak üzereyim jumbo un 425cc hacimli tüpü pompa ile şişebiliyorsa jumboda karar kılacağım sanırım. Jumbo da mekanizma namlı olarak aynı ama namlu full ceketli. İki tüfek de sokaklar için uygun gözüküyor. Günlerdir forumu hatim ettim kafamda deli sorular?

  • Bu sabah Kafkas Av dan puncher mega W silent ve nikko 3-9x40ao dürbün ile setin siparişini hatsan pcp pompa ile beraber verdim. Jumbo hem tipine ısınamadım, hem pompa ile zor olacaktı hemde 350tl fiyat farkı vardı o nedenle mega dan yana kullandım tercihimi bakalım beğenecekmiyiz