Hatsan Mod 25 SuperTact VORTEX

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Az önce rüzgarsız sakin bir havada spoton hunter 9,72 gr pellet ile yaklaşık 35 metreden atış yaptım oldukça isabetli atışlar yapabildim. 1,5 Litrelik kalın boş kola şişesini deldi bazı pelletler şişenin içinde kaldı.

  • Bende aynısı var. Teknik servise yolladım gücü çok dengesizdi. Meğerse Vortex patlamış. 3 Hafta sürdü. Gelince testi yaptım. 8 grain pelet ile 630 fps 7 grain ile 660 fps ve Gamo platinum ile 780 fps elde ettim. İsabeti yaylı modeline göre çok çok daha iyi.

    Bu modelin yaylısında isabet kötü ( 2 tane vardı 5.5 mm ikisi de kötü grupman veriyordu) Dayanamayıp 4.5 mm Vortex olanı aldım (2. el) isabeti çok başarılı. Buna en güzel ve tam uyan dürbün ise yüksek ayaklı Stoeger 4x32.


    Hatsan ın kendi sitesinde yazıyor 4.5 mm 700 FPS, 5.5mm model de 600 FPS teknik değeri var. https://hatsan.com.tr/product/mod-25-supertact/

    Öyle yanlış yazılmış felan da değil.

    Diana
    Weihrauch
    Crosman

    Hatsan
    Reximex

    Evanix

    KalibrGun
    Air Arms

    AirForce

    FX

    Zoraki

    Walther

    Daisy

    Beeman


    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ebiktim ().

  • Ben henüz dürbün alamadım dürbünsüz kullanıyorum ileride almayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi vortex daha isabetli olduğunu duymuştum. İsabetli atışlar yaptıkça daha da keyif veriyor. Birde pelletlerin dilinden anlamak lazım hangi pellet nasıl yol alıyor. Mesela ağır pelletlerde hedefin üst noktasına hafif pelletlerde hedefin alt kenar orta noktasına nişan almak gibi.

    Fps değeri için bana hatsan teknik servisinden görevliyle konuştum o demişti 4,5 olanlar 600 fps diye. Ama demekki özel pelletlerle 700 fps değere çıkabiliyor.