Kral puncher auto seri atış yapmıyor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sevgili hobidaslar, bı hevesle 2. El kral puncher auto aldım. Otomatik atış yapamıyorum tek atışlarda sorun yok. Otomatik atmak için bı ayar mı var yoksa tufekte sorun mu var? Sorun varsa çözümü nedir? Servise göndermeden ben yapabilirmiyim?

  • Öncelikle hava basıncına bak 120 bar altında ise atmaz zaten.
    ikinci olarak ilk seferde kendin kurman gerekiyor. veya havası 100 ise elinle manuel kurarak ateş edebilirsin. o da olmazsa El becerine güveniyorsan mekanizmayı söküp kontrol et takılan bir yarmi var kırılan küçük bir parçamı var sıkışın birşey mi var el ve göz kontrolü yapabilirsin. Bu arada kral servis konusunda 1 numaradır hiç bir kullanıcısını üzmez. Ücretsiz kargo ile gönderebilirsin. fabrika ile görüş önce.

    KRAL CUSTOM AUTOMATİC 22CAL.

    CZ 75 9MM

    LLAMA 7.65

    SARSILMAZ SAR9 SC

    SARSILMAZ B6C

    STOEGER STR-9SC SUB COMPACT

  • Hava basıncı 180 bar di seri atmadı. Müsait zamanda dediğiniz gibi bir göz kontrolü yaparım umarım basit bir arizadandir. Bilgiler için teşekkürler.

  • Öncelikle namlu ceketini sökün bakın içindeki mekanizma ucundaki oringleri de kontrol edin

    KRAL CUSTOM AUTOMATİC 22CAL.

    CZ 75 9MM

    LLAMA 7.65

    SARSILMAZ SAR9 SC

    SARSILMAZ B6C

    STOEGER STR-9SC SUB COMPACT

  • Hocam bugün birkaç dolu ve boş atış yaptım. Şarjör takılı değilken seri atış yapıyor. Şarjör takılı iken kurma kolu geri geliyor fakat mekanizmayı kurmuyor. Aynı zamanda şarjör de dönmüyor. Sorun şarjör de olabilir mi?

  • Olabilir başka şarjör deneyin veya şarjörü ve dolum yönünü kontrol edin

    KRAL CUSTOM AUTOMATİC 22CAL.

    CZ 75 9MM

    LLAMA 7.65

    SARSILMAZ SAR9 SC

    SARSILMAZ B6C

    STOEGER STR-9SC SUB COMPACT

  • Olabilir başka şarjör deneyin veya şarjörü ve dolum yönünü kontrol edin

    Aynı hatayı bende yaptım ama anlaşılır yalnız, şarjörü kurmadan dolduruyor olabilirsiniz ayriyeten birkaç tahmin daha söyleyim ilk olarak şarjörü takıp ilk atiştan sonra mekanizma geri kuruyorsa sıkıntı şarjörde veya şarjör dolumunda ikincisi ilk atıştan sonra kurmuyor yani mekanizma namlu ve şarjörden geri gelmiyorsa pellet veya otamatik kurulum sistemiyle alakalı pellet ağırlığının da otomatik sistemlerde etkisi olduğu kullanıcılar tarafından söylenir

  • Aynı hatayı bende yaptım ama anlaşılır yalnız, şarjörü kurmadan dolduruyor olabilirsiniz ayriyeten birkaç tahmin daha söyleyim ilk olarak şarjörü takıp ilk atiştan sonra mekanizma geri kuruyorsa sıkıntı şarjörde veya şarjör dolumunda ikincisi ilk atıştan sonra kurmuyor yani mekanizma namlu ve şarjörden geri gelmiyorsa pellet veya otamatik kurulum sistemiyle alakalı pellet ağırlığının da otomatik sistemlerde etkisi olduğu kullanıcılar tarafından söylenir

    İlk başta şarjörün yayı gevşek diye biraz daha gergin yaptım. Mekanizma hem boşta hemde şarjör takılı iken geriye gelme yapıyor. Fakat şarjör takılı iken tetik çalışmıyor sanki boşa düşüyor. Birde şarjör dönmüyor. Kurdugumda dönüyor. Birde spot on 5.5 18 grainlik pelletini kullanıyorum. Yine de çözümü bulamadım. Siz sorunu nasıl cozdunuz peki?

  • İlk başta şarjörün yayı gevşek diye biraz daha gergin yaptım. Mekanizma hem boşta hemde şarjör takılı iken geriye gelme yapıyor. Fakat şarjör takılı iken tetik çalışmıyor sanki boşa düşüyor. Birde şarjör dönmüyor. Kurdugumda dönüyor. Birde spot on 5.5 18 grainlik pelletini kullanıyorum. Yine de çözümü bulamadım. Siz sorunu nasıl cozdunuz peki?

    Öncelikle aynı makinadan kullanmadım şarjör dolumunda yaptığım hatadan bahsettim sadece bende EFFECTO ve REXİMEX var teknik anlamda yardımcı olmaya çalıştım fakat anlamadığım bir yer var şarjör takılıyken geriye geldiğini ama şarjörün dönmediğini kurduğunda döndüğünü söylüyorsunuz tam geriye gelmeyip siz biraz dahamı çekiyorsunuz eğer öyleyse basınç yetersiz geliyor çekiç yayı yorulmuş olabilir ben olsam bütün şikayetlerimi not alır KIRAL a gönderirdim gayet ciddi bir şekilde yardımcı olurlar yerli firmalarımız çok ilgililer en son HATSAN a pompa gönderdim ilk optima pompasını hemde faturasız bütün bakımlarını yapıp gönderdiler

  • Öncelikle aynı makinadan kullanmadım şarjör dolumunda yaptığım hatadan bahsettim sadece bende EFFECTO ve REXİMEX var teknik anlamda yardımcı olmaya çalıştım fakat anlamadığım bir yer var şarjör takılıyken geriye geldiğini ama şarjörün dönmediğini kurduğunda döndüğünü söylüyorsunuz tam geriye gelmeyip siz biraz dahamı çekiyorsunuz eğer öyleyse basınç yetersiz geliyor çekiç yayı yorulmuş olabilir ben olsam bütün şikayetlerimi not alır KIRAL a gönderirdim gayet ciddi bir şekilde yardımcı olurlar yerli firmalarımız çok ilgililer en son HATSAN a pompa gönderdim ilk optima pompasını hemde faturasız bütün bakımlarını yapıp gönderdiler

    Hocam çekiç yayını biraz sıktım düzeldi şuan güzel seri atışlar yapıyor. Fakat sıkma işleminden dolayı güçte bı değişiklik olurmu kısa mesafe kullandığım için pek anlamadım.