En Güçlü Kırmalı Havalı Tüfek

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba beyler iyi forumlar en güçlü yerli yabancı farketmez kırmalı havalı tüfek nedir. sadece güç olarak sordum isabetin önemi yok.

  • Merhaba beyler iyi forumlar en güçlü yerli yabancı farketmez kırmalı havalı tüfek nedir. sadece güç olarak sordum isabetin önemi yok.

    Yerli olarak hatsan mod 135 6.35 olabilir 45cm namlusu var yabancı olarak ta Benjamin Trail XPKL 6,35 mm olabilir size tavsiyem mod 135 qe vortex 5.5 veya 6.35 güç ve isabet bir arada.

  • Yerli olarak hatsan mod 135 6.35 olabilir 45cm namlusu var yabancı olarak ta Benjamin Trail XPKL 6,35 mm olabilir size tavsiyem mod 135 qe vortex 5.5 veya 6.35 güç ve isabet bir arada.

    anladığım kadarılya bu 2 si en güçlü kırmalı havalı tüfek peki 2 si arasında hangisi daha güçlü?

  • anladığım kadarılya bu 2 si en güçlü kırmalı havalı tüfek peki 2 si arasında hangisi daha güçlü?

    hayır en güçlüsü değiller maalesef şöyle anlatayım size magnum tipi 6.35 kırmalı tüfeklerin çoğunun namlu çıkış hızı ortalama olarak aynı namlu çıkış hızı kullandığınız saçmanın ağırlığına ve namlunun dizellemesine ve uzunluğuna göre değişir saçma ağırlığı arttıkça ortaya çıkan güç artar ancak namlu çıkış hızı düşer size forumdan değerli hocalarım güçlü tüfekler önerecektir ancak çok bi fark olmaz aralarında çok aşırı bir güç istiyosanız hatsan mod 135 veya mod 135 qe vortex 6.35 alıp namluya hafif yağ damlatarak yani dizelleme etkisi yaparak aşırı namlu çıkış hızlarına ulaşabilirsiniz ancak isabeti büyük ölçüde kaybedersiniz youtube ye break barrel dieseling yazarak izleyip araştırmanızı öneririm. Tam olarak amacınız neydi merak ettim hocam :)

  • hayır en güçlüsü değiller maalesef şöyle anlatayım size magnum tipi 6.35 kırmalı tüfeklerin çoğunun namlu çıkış hızı ortalama olarak aynı namlu çıkış hızı kullandığınız saçmanın ağırlığına ve namlunun dizellemesine ve uzunluğuna göre değişir saçma ağırlığı arttıkça ortaya çıkan güç artar ancak namlu çıkış hızı düşer size forumdan değerli hocalarım güçlü tüfekler önerecektir ancak çok bi fark olmaz aralarında çok aşırı bir güç istiyosanız hatsan mod 135 veya mod 135 qe vortex 6.35 alıp namluya hafif yağ damlatarak yani dizelleme etkisi yaparak aşırı namlu çıkış hızlarına ulaşabilirsiniz ancak isabeti büyük ölçüde kaybedersiniz youtube ye break barrel dieseling yazarak izleyip araştırmanızı öneririm. Tam olarak amacınız neydi merak ettim hocam :)

    Elimde hatsan mod 125 sniper vortex var daha güçlü bir kırmalı havalı tüfek almayı planlıyorum.

  • dizellemeyi araştırcağım. kral n11 bu silah nasıl sizce alınırmı mod 125 den güçlümü bu silah?

    Kral n11 hakkında bilgim yok ancak kral n07 gas piston yani vortex 5.5 modelini kullanıyorum gücü ve isabeti güzel 100 metre civarı şişe kırıyor. mod 125den biraz güçsüz ama isabeti olumlu etkiliyo güçsüz olması.

  • Kral n11 hakkında bilgim yok ancak kral n07 gas piston yani vortex 5.5 modelini kullanıyorum gücü ve isabeti güzel 100 metre civarı şişe kırıyor. mod 125den biraz güçsüz ama isabeti olumlu etkiliyo güçsüz olması.

    hocam arştırdım mod 125 de pelletin arkasına vazalin sürdüm 500 er sayfa 2 tane toplam 1000 sayfa kitabi delip duvara saplandı bukadar etki ediceğini bilseydim evin içinde denemezdim g3 piyade tüfeğine dönüştü kıytırık havalı tüfek :D. zararlı diyolar tüfek için doğrumu?

  • Vortex yerine yaylı kullanırsanız daha güçlü olacaktır. Bende normalde vortex seviyorum fakat güç istediğim için Mod 125 sniper yaylı kullanıyorum.

    Rifle

    Kral Empire X RG / .25
    Huğlu Effecto Px5 Pro / .22
    Hatsan Galatian 1 RG / .22

    Hatsan AT44 Long RG / .177

    Hatsan Mod 85 Sniper / .177

    Kral Demon Underlever / .177

    Ersüs ERS-2017 / .410 ga


    Scope - Red dot

    Vector Optics Everest Gen2 3-18x50 SFP

    Vector Optics Maverick-lll 1x22 S-SOP 2 MOA

    Solognac 4-16x50 SFP

    Solognac 1x30 Red Dot 3 MOA

  • hocam arştırdım mod 125 de pelletin arkasına vazalin sürdüm 500 er sayfa 2 tane toplam 1000 sayfa kitabi delip duvara saplandı bukadar etki ediceğini bilseydim evin içinde denemezdim g3 piyade tüfeğine dönüştü kıytırık havalı tüfek :D. zararlı diyolar tüfek için doğrumu?

    Evet zararlı olabilir çünkü piston tüfek boşmuş gibi hızlı çarpıyor ve yivset zarar görebilir tüfeğin ömrünü %50 azaltabilir ama gücü epey artar.