Reximex RP vs Hatsan Jet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar,konuları biraz araştırdım ancak göremedim.


    Kendi sınıfında neredeyse birebir akran oldukları için bu iki ürünü de karşılaştırmak adına konu açmak istedim.


    Alparslan hocamızın Jet ile ilgili max atış,grupman atışları yaptığı video gayet açıklayıcı ancak RP ile ilgili aynı kişiden aynı şartlarda bir test göremediğimizden makul kıyaslama verimiz yok.


    Forumda kullanan üyelerimiz kendi fikirlerini belirterek artılarını eksilerini sıralayabilir.


    Malum zamanlar kısıtlı,araziye çıkmak hobiye zaman ayırmak zorlaştı.Bu sebeple yeri geldiğinde ufak bir çantada taşınabilecek bir boyutta ancak ortalama pcp hızında atış yapabilen ürünler oldukca kullanışlı.Şahsen ben ev içinde yada arka bahçeye tüfeği taşımak istemediğim durumlarda eğlencelik birkaç atış yapabilmek adına böyle bir alternatif düşünüyorum.Atış sayısını çok önemsemiyorum,stabil ve güçlü atış yapmak birincil önceliğim.


    Başlık altında kullanıcıları toplamayı temenni ediyorum..

    KALIBRGUN CRİCKET 5.5 MM


    GAMO CFX 4.5 MM

  • Sorunuzun tam cevabı olmayacak ama. Böyle modelleri taşınabilirlik için düşünüyorsanız ben olsam bullpup klasik tüfeklere bakardım.

  • Reximex RP ve Hatsan jet iki farklı ürün, bu yüzden her birinin özelliklerini bilmeden kesin bir karşılaştırma yapmak zor. Her iki ürün türü hakkında bazı bilgiler:

    https://techzapk.net/ web sitesi, özellikle fitness ve eğlenceyi oyunlar yoluyla birleştirmenin bir yolunu bulmaya çalışan kişiler için uygundur.

    Reximex RP: Reximex RP hakkında özel bir bilgim yok. Yeni veya daha az bilinen bir ürünse, verilerimde güncellenmemiş olabilir.


    Hatsan Jets: Hatsan, ateşli silahlar ve hava tabancaları gibi silahlarla ilgili ürünler dahil olmak üzere silah üretiminde uzmanlaşmış bir şirkettir. Hatsan'ın jeti, mermi oluşturmak için basınçlı hava kullanan, geleneksel bir jet ile aynı çalışma prensibine sahip bir hava tabancasıdır.