11. Uluslararası İstanbul Prohunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

  • Etkinlik


    Duyuru amaçlı ve haberdar olmanız için alıntılanmış bir paylaşımdır.


    E-Bilet için: https://biletino.com/tr/e-ttd/…h-ve-doga-sporlari-fuari/



    "Takviminde resmi olarak dünyaca kabul gören bir fuar haline gelen İstanbul Prohunt Türk üreticilerin ve dünya markalarının katılımı ile 2016 tarihinden itibaren 3 salonda 16.000 m2 alanda düzenleniyor. Türk silah sektörünün uluslararası alandaki prestiji açısından da son derece önemli olan fuar uluslararası profesyonel ziyaretçileri için de ticari anlamda getirdiği rahatlık ve imkanlarla buluşma noktası haline gelmiştir. 11. Uluslararası İstanbul Prohunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı 29 Mayıs - 01 Haziran 2024 tarihinde İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşecek. Katılımcı firmalar en yeni ürünlerini organizatörler ise en keyifli etkinlikleri sunmak için şimdiden hazırlıklara başladılar. Sektörü müşterileriyle aynı çatı altında buluşturan fuarımız, göz kamaştırmaya devam edecek."


    İstanbul Prohunt Av ve Doğa Sporları Fuarı

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Borbayre ().

  • Çok güzel inşallah fırsat olur.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Girişte bilet satışı varmı online almanın avantajı nedir ?

    Bilet almanın avantajı karekod okutarak daha hızlı giriş sağlar.Girişte de biletleme yapıyorlar.Ayrıca fuar davetiyesi bulabilirseniz onunlada giriş yapabilirsiniz.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Borbayre ().