Atış su terazileri ne kadar doğru?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • YENİ

    Sanırım üretim hatası farklı raylarda denedim. Başka bir terazi ile de kiyasladim. Fiyat performans ürünleri bunlar ama kullananlar sağlamasını yapmalı.

    • YENİ

    Bende bunların 2-3 çeşidi var ama hiç sağlamasını yapmadım ilk aldığımda sizin gibi düz bir zemine koydum orda doğru gösteriyordu. Belki montajda kasıyordur yada üretiminde problem vardır.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





    • YENİ

    Sıktıkça sağ taraftan kastırıyor ve hafif sağ tarafı yükseliyor benimkinde.

    Evet bu gözleminiz doğru bunun sebebi picatiny raylar birebir standart olmadığından kaynaklı aynısını 11mm dürbün ayğında yaşadım ve ayak dürbün rayını sıkmıyordu bende rayın üzerine 1mm kalınlığında plastk parça koyup sıkmıştım sizin rayınız biraz geniş veya yüksekliği fazla olabilir ben aynısından aldım yüzeyüz oturdu sağlamasını da yaptım yalnız ince bir detay var sizin fotoprafta da dikkatimi çekti büyük ihtimal tüfeğinizin namlusu yukarıya veya aşağıya açılı duruyor sarı terazi ise biraz dönük buda terazide olmasına engel sarı teraziyi de tam paralel koymalısınız