Hoşbuldum hocam . Memnun oldum. Sevdiğim bir forumda olmak ve güzel insanlarla bir arada olmak keyifli. Teşekkür ederim.
TANIŞALIM
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İstediğiniz zaman pcp ler hakkında bana soru sorabilirsiniz buradan yazın yardımcı olurum belki buluşup etkinlik yapabiliriz
şu an bir pcp ye sahipmisiniz varsa marka model nedir
-
Gamo Hunter 1250 var hocam.Pcp den sonra bunu aldım memnunum ama iyi bir dürbün arayisim var
-
Merhaba, ismim ibrahim izmir'de yaşıyorum. Havalı silahlara ilgim bir arkadaşımın aldığı havalı tabancayı bana göstermesiyle başladı. O zamana kadar havalı silahların tam olarak nasıl bir şey olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu. Sonra kendime bir tane sig sauer p226 havalı tabanca aldım ve bu tabancayı kullandığım süre boyunca hedef atıcılığından çok keyif aldığımı fark ettim.
Şimdi kendime başlangıç seviyesi hafif, uygun fiyatlı ve isabetli bir havalı tüfek almak istiyorum ama pek cok marka ve model arasinda kararsiz kaldim. Foruma da bu yüzden üye oldum. Eğer bu alanda deneyim sahibi olan siz saygi değer abilerim/kardeslerim tecrubelerini benimle paylasırsa cok mutlu olurum.
-
Herkese Selamlar,
Bu siteyi tesadüfen buldum ve çok beğendim günlerdir hep burada vakit geçirip yazdıklarınızı okuyorum, çok güzel bilgiler ediniyorum.
Antalya Merkezden yazıyorum.
Herkese çok selamlar, sevgiler.
Hatsan Striker 1000 S 5.5 mm
Hatsan BT65 SB 5.5 mm
Czp 09 Co2 4.5 mm
-
Merhaba Arkadaşlar. Ben de aranıza İzmir'den katılmış bulunuyorum. Hatsan Blitz ve Factor Sniper Long tüfeklerimle atışlar yapmayı planlıyorum. Forumumuzdan bir çok konuda faydalanacağımı tahmin ediyorum. Yivsiz av tüfeklerimden sonra bu platforma merak sardım. Zaman buldukça atış yapıp, forumda vakit geçirmeye çalışacağım.
-
Merhaba ben Ayaz Muğlada yaşıyorum 2-3 senedir yaklaşık 30 senelik bir havalı tüfekle atış yapıyordum şimdi ise hatsan turcar airtact aldım, forumdan çok yararlandım üye olmaya karar verdim.
-
Merhaba ben Ayaz Muğlada yaşıyorum 2-3 senedir yaklaşık 30 senelik bir havalı tüfekle atış yapıyordum şimdi ise hatsan turcar airtact aldım, forumdan çok yararlandım üye olmaya karar verdim.
hoşgeldin Ayaz
-
Aramıza katılan arkadaslar hepinız hos geldınız
-
Merhaba arkadaşlar Ankaradan Melih ben siteyi yeni keşfettim. Hobiye aslında 2006 yılında başladım 1 adet havalı tüfek ile sonrasında 1-2 havalı tabancam oldu fakat büyük şehir koşuşturması iş eş aile vs derken anca tekrardan ilgi yöneltmeye başladık. yaşım 38 ufak ufak fırsat buldukca atıs yapıyorum çok çok acemiyim inşallah gelişeceğiz :=)
-
Merhaba arkadaşlar Ankaradan Melih ben siteyi yeni keşfettim. Hobiye aslında 2006 yılında başladım 1 adet havalı tüfek ile sonrasında 1-2 havalı tabancam oldu fakat büyük şehir koşuşturması iş eş aile vs derken anca tekrardan ilgi yöneltmeye başladık. yaşım 38 ufak ufak fırsat buldukca atıs yapıyorum çok çok acemiyim inşallah gelişeceğiz :=)
hos geldın zaman bol atıs her seyın ılacıdır basarılar
-
hos geldın zaman bol atıs her seyın ılacıdır basarılar
Merhaba hoş geldiniz bizde hobiyi aktif olarak yapmaktayız sincan tarafında birde küçük bir gurubumuz var pazar sabahı buluşur öğleye kalmadan dağılırız
-
Selamlar ben Eskişehir'den Behlül 🙂
-
Selamlar ben Eskişehir'den Behlül 🙂
hos geldın Behlül
-