Herkese merhabar iyi forumlar eski,evde duran Hatsan striker egde marka tufegime Hatsan protector dampa ayak aldım bilindiği üzere tufekte pikatin ray yok 11 mm kanal var protectoru mine ederken en arkadaki vida ayağının altında ufak bir çıkıntı var ve stoper deliklerine girmiyor uzun uğraş sonucu en arka vidayı ve çıkıntılı parçayı çıkartıp ayağı orta ve sağ vida ile tüfek üzerine sıkıca bağladım bir hata yaptığımın farkındayım sorum şu kanallı tüfeklere bu ayak nasıl monte edilir? Yahut ayrıca 11-22 mm donustucu ayak almak mı gerekir şimdiden teşekkür ederim
Hatsan protector dampa ayak montaj sorunu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Striker edge 11mm rayındaki delikler stoper için ustam protector için değil, protectorun arkadaki pim o deliklere girmez deliği matkap ile genişleterek montaj yapabilirsiniz veya protectorun pimini çıkarıp karşılığına diş açış pimi takmadan sadece vida ile montaj yapıp arkasına stoper takabilirsiniz. Pimi çıkarıp vidasız montaj yaptığınız zaman protector ayak yamuk duracağı için pek sağlıklı olmayacaktır.
-
-
- Resmi Gönderi
Protector ayağın arkasına stoper takın mutlaka
-
Protector ayağın arkasına stoper takın mutlaka
üstat ilk zamanlar acemiyken dikkat etmedim çizik oluştu biraz ama daha sonra kendimce bir çözüm buldum.
-
Bende de ayni sorun var oturmuyor hatsan mod 85 sniper vortex
-
Bende de ayni sorun var oturmuyor hatsan mod 85 sniper vortex
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Merhabalar çözüm olarak o pimi yani stoper i aynı ölçülerde tufefin ustundeki deliğe göre yaptiriyorum buradan size sonucu ileteceğim
-
Merhabalar çözüm olarak o pimi yani stoper i aynı ölçülerde tufefin ustundeki deliğe göre yaptiriyorum buradan size sonucu ileteceğim
nedir hocam sonuc, ben tam mod 85 sniper almaya karar vermiştim ki hatsan protector ile uyumlu olmadığını gördüm. mod 125 almak istemiyordum fazla güçlü ve ağır olduğu için var mı bir tavsiyeniz