sizce havalı tüfek olarak ne almalıyım biraz araştırdım hatsan mod 125 yada mod 85 almayı planlıyorum yeni başlayacağım için önerileriniz varmı
10.000 tl ye ne almalıyım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba hatsan hakkında bilgim yok ama butceni biraz yukar cekersen weihrauch 50MII var büyü ihtimall Türkiy deki son weihrauc lardan marka hakkında formda yeterl bilgi mevcut ben 95 ni kullanıyorum orjinal yayiyla yeterli güce sahip bence 18.5 gibi bir fiyat var ama satışıyla mail yoluyla iletişime geçerseniz biraz daha aşağı çekebilirsin aradaki fark çok ama bence değer
-
malesef okadar bütçem yok fakat ilerdeki zamanlarda almayı düşünebilirim
-
sizce havalı tüfek olarak ne almalıyım biraz araştırdım hatsan mod 125 yada mod 85 almayı planlıyorum yeni başlayacağım için önerileriniz varmı
Havalı mı, yoksa kırmalı mı alacaksınız, o bütçeye her ikiside alınabilir. Kırmalı olarak isabeti iyi olsun güç önemli değil diyorsan mod85 sniper öneririm, güçlü de olsun dersin kırmalı olarak 125 sniper işini fazlasıyla görür. Havalı pcp olarak düşünüyorsan kral marka jumbo bakabilirsin işinizi fazlasıyla görecektir.
-
Yaylı alacaksanız çok güçlü bir tüfek tercih etmeyin derim. Nişan tüfeği bunlar, isabet güçten daha mühim
-
kırmalı vortex olarak düşünüyorum uzun ömürlü olması açısından
-
mod 125 çok ağır çok hantal.. Ama çok güçlü.. Tüfeği kurmak da güç ister.. Arka arkaya 100 atış yaparsanız ne dediğimi anlarsınız...Ben 125 yerinde Mod 135 tercih ederdim.
Mod 85 orta sınıfta bir tüfek. kurulması nispetten daha kolay. çoklu atışlarda sizi daha az yorar.
Benim tavsiyem Hatsan Dominator 200.. bu ürün orta güçte. alttan kurmalı bir model. Yani namlusu sabit dolaysıyla isabeti çok çok daha iyi. Bence bu ürün Hatsan'ın en başarılı ürünlerden biri.
Başka ne alınabilir Mod 87 qe, Mod 95 ve Mod 99 Limited Edition güzel tercihler.
giriş seviyesi ve inanılmaz zevkli ve isabetli olan Mod 55 4.5mm de çok başarılı.
-
mod 125 çok ağır çok hantal.. Ama çok güçlü.. Tüfeği kurmak da güç ister.. Arka arkaya 100 atış yaparsanız ne dediğimi anlarsınız...Ben 125 yerinde Mod 135 tercih ederdim.
Mod 85 orta sınıfta bir tüfek. kurulması nispetten daha kolay. çoklu atışlarda sizi daha az yorar.
Benim tavsiyem Hatsan Dominator 200.. bu ürün orta güçte. alttan kurmalı bir model. Yani namlusu sabit dolaysıyla isabeti çok çok daha iyi. Bence bu ürün Hatsan'ın en başarılı ürünlerden biri.
Başka ne alınabilir Mod 87 qe, Mod 95 ve Mod 99 Limited Edition güzel tercihler.
giriş seviyesi ve inanılmaz zevkli ve isabetli olan Mod 55 4.5mm de çok başarılı.
İyi bayramlar bende havalı silah alacağım retay 135x diye bir model var özellikleri iyi duruyor 4bin tl fiyatı var bir bilginiz var mı bununla ilgili
-
Bulasmam ...kafan rahat olsun istiyorsan yerli yaylida hatsan iyidir
-
Bulasmam ...kafan rahat olsun istiyorsan yerli yaylida hatsan iyidir
7-8 bin liraya kadar bütçem var öneriniz var mı
-
7-8 bin liraya kadar bütçem var öneriniz var mı
Gamo Big Cat Hunter 4,5 mm
-
Ben herzaman için çok üst düzey bir yaylı alınmayacaksa. uygun fiyatlı pcp yi tercih ederim. ilk pcp tüfeğimi alıp atış yaptıktan sonra ozaman optima 550 diye çıkan bugünkü muadili mod 125 olan silahı parçalayasım gelmişti.