Crosman 2240, 2250, 2300 Çekiç pimi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Crosman 2240, 2250 veya 2300 çekiç pimi arıyorum. Elinde olanlar veya bozuk 2240'ı olan ve satmak isteyen benim ile kontak kurabilir.

2240-PIN

2240-PIN-1

• Tornada yaptırtsana abi

Metehan TURKİSH AİRGUNNER

Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

Niksan Escalade TC .22

Niksan Elf S .22.

Niksan Tacto S .177

Niksan Özark TC .22

Niksan Escalade .25

Niksan Özark T .25

Diana Mod 52 .177

Beretta F92 .177 Full auto

Gamo Pr776 .177 Revolver

Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm

;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports

Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

• Tornada yaptırtsana abi

Maalesef 3 mm çapında, yaklaşık 14 mm boyunda ve etrafında minyatür çemberi olduğu için hiç bir tornacı yapmak istemiyor, istese bile fiyat olarak 1 günlük maliyetini istiyor. Bir de orjinal çelik olmaz ise çember kısmı gerilim karşısında kırılıyor. Yurt dışında eBay'de fiyatlar makul, ama Türkiye'ye gönderim ücretleri pimin fiyatının iki katı tutuyor. O neden ile öncelikle bulabilirsem hurda bir Crosman bularak orjinal parça kullanmak istiyorum.

• Maalesef 3 mm çapında, yaklaşık 14 mm boyunda ve etrafında minyatür çemberi olduğu için hiç bir tornacı yapmak istemiyor, istese bile fiyat olarak 1 günlük maliyetini istiyor. Bir de orjinal çelik olmaz ise çember kısmı gerilim karşısında kırılıyor. Yurt dışında eBay'de fiyatlar makul, ama Türkiye'ye gönderim ücretleri pimin fiyatının iki katı tutuyor. O neden ile öncelikle bulabilirsem hurda bir Crosman bularak orjinal parça kullanmak istiyorum.

Merhaba

Malesef ilk soruları kaç bin adet sonrada sen bunu nerde kullanacaksın oluyor. :)

Orjinal parcada sorun devam ediyor olsa gerek sertleştirilmiş özel üretim veya çap büyütülerek vidalı montaj modifiyelerini görüyorum.İletişime geçerseniz imal edilmesi konusunda yardımcı olabilirim.

• Merhaba

Malesef ilk soruları kaç bin adet sonrada sen bunu nerde kullanacaksın oluyor. :)

Orjinal parcada sorun devam ediyor olsa gerek sertleştirilmiş özel üretim veya çap büyütülerek vidalı montaj modifiyelerini görüyorum.İletişime geçerseniz imal edilmesi konusunda yardımcı olabilirim.

Çok teşekkür ederim. Vidalı montaj modifiyelerini ben de görmüştüm ve aklıma yatmıştı ama yanlış diş açarak çekiçi de kaybetmek istemedim. Sonunda Canada Crosman sayfasında buldum ve Toronto'da yaşayan bir arkadaşımın adresine gönderttim, umarım yakında eline ulaşır ve bana gönderir.

• İzzet abim nerelerdesin sen. Özlettin kendini

Kusura bakma, uzun süredir foruma girmemiştim, o neden ile mesajını ancak bugün okuyabildim. Atış alanımızın elden gitmesi ve hobidaşların eskiye göre çok fazla dağılması nedeni ile fiili olarak atış yapamasam da, gönlüm hala bu hobide... Elimden geldiğince ufak tefek bir takım modifikasyonlar yapmaya, oynamaya devam ediyorum :)

• İzzet abi bir civataya somun takıp denedin mi? civatanın kafayı uçurursan işini görür bence :)

Türk'ün Kızıl Elma'sı "BİRLİK" ola ki, Türk yurduna "DİRLİK" gele..

• İzzet abi bir civataya somun takıp denedin mi? civatanın kafayı uçurursan işini görür bence :)

Denemedim ama olmaz ise bu yolu deneyeceğim. Ama somun ile değil. Çekiçdeki yuvaya diş açarak uygun dişli bir vidadan aynı boyda ve kalınlıkta pim yaparak takmayı deneyeceğim.

Bu arada Kanada Crosman'da bularak 5 adet sipariş ettim ama Toronto'daki arkadaşımın adresine gönderildi, bakalım elime ne zaman ulaşır :)