S.A benim bir yardıma ihtiyacım var bende Gamo hunter 1250 kırmalı tüfek var güçlü olduğu için uzak mesafelerle atış yapmayı seviyorum fakat dürbün problemi yaşıyorum 2 dürbün pert etti bana buna uygun daha öce tecrübe yaşamış biri bana tavsiye verecek olursa nasıl bir yol çizmeliyim
Havalı Kırmalı tüfek için Dürbün konusuda yardım edin..!!
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
S.A benim bir yardıma ihtiyacım var bende Gamo hunter 1250 kırmalı tüfek var güçlü olduğu için uzak mesafelerle atış yapmayı seviyorum fakat dürbün problemi yaşıyorum 2 dürbün pert etti bana buna uygun daha öce tecrübe yaşamış biri bana tavsiye verecek olursa nasıl bir yol çizmeliyim
Kesinlikle dampa ayak olması gerekiyor diye biliyorum ben
-
Hatsan protector damp ayak kullanıyorum ona ramen oldu ya can sıkıcı bir mevzu oldu tüfek sevdigim tüfek fakat bir türlü dürbün konusunda dikiş tutturamadım
-
Bu ve benzeri magnum sınıfı tüfeklerde evet dampa şart. Bununla beraber olabildiğince hafif ve düşük çaplı merceğe sahip (32-40) dürbün kullanmanızı tavsiye ederim.
-
Sportsmatch dampa, küçük mercekli ve kauçuk kaplı dürbün ile bir ihtimal kullanabilirsiniz. Ama o silah zaten hassas atışlara uygun olmadığı için dürbünlü atışlar da pek keyif vermeyebilir.
-
peki tam olarak küçük mercekli nispeten sağlam alına bilir olan dürbün hangisi oluyor benim marka kalite bilgim kısıtılı şunu şunu alın daha iyisini bulamazsın dediğiniz bişry işte

-
peki tam olarak küçük mercekli nispeten sağlam alına bilir olan dürbün hangisi oluyor benim marka kalite bilgim kısıtılı şunu şunu alın daha iyisini bulamazsın dediğiniz bişry işte

Hawke Sport HD 4x32 Tüfek Dürbünü (Mil dot)www.hilalav.com.trOlursa bu olur, Diana Zero Recoil ayak bulursanız değerlendirin. Sizin tüfek çok güçlü ve sarsıntılı bir tüfek. İsabeti arttırıp gücü düşürecek bir model düşünürseniz tercih edebileceğiniz optik çeşidi de artıyor doğal olarak.
-
Samet Hocam Yorumlarda da bana yardımcı oldunuz bende topluluga da sormakta fayda vardır diye buraya da konu açtım teşekkür ederim
bende hatsan protector dampa ayagı mevcut diana mı alayım bunu kullanmaya devam edeyimmi sizce -
Samet Hocam Yorumlarda da bana yardımcı oldunuz bende topluluga da sormakta fayda vardır diye buraya da konu açtım teşekkür ederim
bende hatsan protector dampa ayagı mevcut diana mı alayım bunu kullanmaya devam edeyimmi sizceDampa ayak esasında sportsmatch dm60 ve yatagun olmak üzere iki çeşidi olan bir ayak türü ve hem isabeti bozmadan hem de dürbünü koruyarak işlevini yerine getiriyordu.
Gel gelelim artık kalmadı bu ayaklar piyasada. Onun yerine Diana ve Hatsan'ın yaylı mekanizmaya sahip ayakları var evet ama çok fazla hassasiyet beklememek gerek. Bir de zaten tüfeğiniz magnum sınıfı olduğu için tepmeden dolayı ayak ne olursa olsun belli bir hassasiyet seviyesinin üzerine çıkamaz. Protector işinizi görür muhtemelen. Tüfeğin üzerindeki raya uyumlu olmasına dikkat edin ama. Benim kanalın ilk iki videosunda bu iki ayağın İncelemesi var.
-
evet hatta sizin videodan izleyip karar almıştım almaya bende fiyat performansı olanı seçmiştim haliyle

teşekkürler -
Aynı sorunu bende yaşadım bir düzine dürbün kırdım MOD48 e tüfekten pahalı 26000tl lik ateşli silah dürbünü aldım şimdilik sıkıntı yok