Havalı Kırmalı tüfek için Dürbün konusuda yardım edin..!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • S.A benim bir yardıma ihtiyacım var bende Gamo hunter 1250 kırmalı tüfek var güçlü olduğu için uzak mesafelerle atış yapmayı seviyorum fakat dürbün problemi yaşıyorum 2 dürbün pert etti bana buna uygun daha öce tecrübe yaşamış biri bana tavsiye verecek olursa nasıl bir yol çizmeliyim

• S.A benim bir yardıma ihtiyacım var bende Gamo hunter 1250 kırmalı tüfek var güçlü olduğu için uzak mesafelerle atış yapmayı seviyorum fakat dürbün problemi yaşıyorum 2 dürbün pert etti bana buna uygun daha öce tecrübe yaşamış biri bana tavsiye verecek olursa nasıl bir yol çizmeliyim

Kesinlikle dampa ayak olması gerekiyor diye biliyorum ben

• Bu ve benzeri magnum sınıfı tüfeklerde evet dampa şart. Bununla beraber olabildiğince hafif ve düşük çaplı merceğe sahip (32-40) dürbün kullanmanızı tavsiye ederim.

Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42 & Draeger 6L 300Bar

Weihrauch HW98 0.177 & Hawke Varmint 6-24 X 44
    Weihrauch HW75 0.177 cal.

Weihrauch HW45 0.177 cal.
    Bushnell Sport 850 Laser Rangefinder

hasag.png

• Sportsmatch dampa, küçük mercekli ve kauçuk kaplı dürbün ile bir ihtimal kullanabilirsiniz. Ama o silah zaten hassas atışlara uygun olmadığı için dürbünlü atışlar da pek keyif vermeyebilir.

• peki tam olarak küçük mercekli nispeten sağlam alına bilir olan dürbün hangisi oluyor benim marka kalite bilgim kısıtılı şunu şunu alın daha iyisini bulamazsın dediğiniz bişry işte :D

• peki tam olarak küçük mercekli nispeten sağlam alına bilir olan dürbün hangisi oluyor benim marka kalite bilgim kısıtılı şunu şunu alın daha iyisini bulamazsın dediğiniz bişry işte :D

Olursa bu olur, Diana Zero Recoil ayak bulursanız değerlendirin. Sizin tüfek çok güçlü ve sarsıntılı bir tüfek. İsabeti arttırıp gücü düşürecek bir model düşünürseniz tercih edebileceğiniz optik çeşidi de artıyor doğal olarak.

• Samet Hocam Yorumlarda da bana yardımcı oldunuz bende topluluga da sormakta fayda vardır diye buraya da konu açtım teşekkür ederim
    bende hatsan protector dampa ayagı mevcut diana mı alayım bunu kullanmaya devam edeyimmi sizce

• Samet Hocam Yorumlarda da bana yardımcı oldunuz bende topluluga da sormakta fayda vardır diye buraya da konu açtım teşekkür ederim
    bende hatsan protector dampa ayagı mevcut diana mı alayım bunu kullanmaya devam edeyimmi sizce

Dampa ayak esasında sportsmatch dm60 ve yatagun olmak üzere iki çeşidi olan bir ayak türü ve hem isabeti bozmadan hem de dürbünü koruyarak işlevini yerine getiriyordu.

Gel gelelim artık kalmadı bu ayaklar piyasada. Onun yerine Diana ve Hatsan'ın yaylı mekanizmaya sahip ayakları var evet ama çok fazla hassasiyet beklememek gerek. Bir de zaten tüfeğiniz magnum sınıfı olduğu için tepmeden dolayı ayak ne olursa olsun belli bir hassasiyet seviyesinin üzerine çıkamaz. Protector işinizi görür muhtemelen. Tüfeğin üzerindeki raya uyumlu olmasına dikkat edin ama. Benim kanalın ilk iki videosunda bu iki ayağın İncelemesi var.