Aynen hocam sizin bu attığınız model farklı yalnız. 18 adet bb çelik bilye atar.
Bendeki 21 adet döner şarjörlü yivli namludur ve peller atar.
05443198794
Aynen doğrudur zira piyasada sizinki yok
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Aynen hocam sizin bu attığınız model farklı yalnız. 18 adet bb çelik bilye atar.
Bendeki 21 adet döner şarjörlü yivli namludur ve peller atar.
05443198794
Aynen doğrudur zira piyasada sizinki yok
Evet doğrudur. İthalatçı firmaya önceden sipariş geçip te almıştım bende. Özellikle bu modele çok talep var.
güncel...
Fiyat yazmak ve fotoğraf yüklemek zorunlu değil mi ? Bunun yüzden kaç yıllık hesabım silindi forumda çoğu ilanda fiyat bilgisi yok ve uyarı bile yapılmıyor gerçekten çok ilginç
Fiyat yazmak ve fotoğraf yüklemek zorunlu değil mi ? Bunun yüzden kaç yıllık hesabım silindi forumda çoğu ilanda fiyat bilgisi yok ve uyarı bile yapılmıyor gerçekten çok ilginç
Öncelikle iyi bayramlar Tunahan kardeşim, arkadaşımız sanırım ilk mesajları silmiş o sebeple görselsiz ve fiyatsız gibi görünüyor, gerçi sonraki mesajların birinde fiyat bilgisi var ama derli toplu olması açısından haklısın kendisini güncellemeye davet edelim.
Senin durumun biraz farklı, iyi niyetle uyarı gelmesine rağmen pek oralı olmadın diye hatırlıyorum.
Geçen de berbat demişsin bize eyvallah, sorun değil, herhangi bir çıkar olmaksızın bu platformu sürdürmeye çalışan 3 kişi kaldık. Olan olmuş tekrar gelmişsin, öfke ve hırsla değil de keyifle yaz, gördüğün eksiği belirt ortamı birlikte güzelleştirelim. Yalnız böyle laf sokmalar hoş olmuyor, zaten bir avuç adamız.
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Fiyat ve fotoğraf paylaşmıştım. Benim ile yapılan sohbetlerde gözüküyor. Tabi ki tekrardan güncelleme yaparım sorun değil. İlgi ve anlayışınıza teşekkür ederim.
Öncelikle iyi bayramlar Tunahan kardeşim, arkadaşımız sanırım ilk mesajları silmiş o sebeple görselsiz ve fiyatsız gibi görünüyor, gerçi sonraki mesajların birinde fiyat bilgisi var ama derli toplu olması açısından haklısın kendisini güncellemeye davet edelim.
Senin durumun biraz farklı, iyi niyetle uyarı gelmesine rağmen pek oralı olmadın diye hatırlıyorum.
Geçen de berbat demişsin bize eyvallah, sorun değil, herhangi bir çıkar olmaksızın bu platformu sürdürmeye çalışan 3 kişi kaldık. Olan olmuş tekrar gelmişsin, öfke ve hırsla değil de keyifle yaz, gördüğün eksiği belirt ortamı birlikte güzelleştirelim. Yalnız böyle laf sokmalar hoş olmuyor, zaten bir avuç adamız.
Estağfurullah abi uzun uzun açıklama yapmaktan bıktım bu zamanlarda ama yine bi açıklama yapayım. İlk önce yasa dışı silah satışı yaptığımı söylemişti bir diğer yönetici abi. Eskiden kuru sıkı silahlarda devir ruhsat vs. Yoktu bakkaldan ekmek alır gibi alıp satılıyordu. Yeni yasalardan haberim olmadığı için o şekilde bir ilan verdim. Sonra uyarı aldım ilan silindi bitti. Havalı tüfek ilanımda ise fiyat belirleyecektim fakat unuttum kaldı öyle bi ara yazarım dedim. Sonra "bak bi fiyat belirlemezsen hesabını siliyoruz" diye bi uyarı almadan hesabım silindi. Yeni bir hesap açıp devam ettim forumun arayüzü gerçekten kullanışsız berbat yönetimi de berbat derken yine forum hakkında konuştum. Fotoğrafların kullanıcı tarafından silinememesi. Her fotoğraf silmek istediğimizde bir yöneticiyle iletişime geçilmesi gibi gibi. Yeni hesabımdan yazdığım "Forumun arayüzü berbat" mesajımın altına da kültürsüz, seviyesiz, ahlaksız gibi yorumlar yazılmış. Utanmasa namusuz vatan haini alçak ilan edecek beni. Kendi kültür ahlak seviyesini ortaya koymuş zaten gülüp geçtim açıklama bile yapmadım. Bana göre berbat yani. İyiye iyi kötüye kötü derim ben. Laf sokma olarak algılanmasını istemem yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim.
Estağfurullah abi uzun uzun açıklama yapmaktan bıktım bu zamanlarda ama yine bi açıklama yapayım. İlk önce yasa dışı silah satışı yaptığımı söylemişti bir diğer yönetici abi. Eskiden kuru sıkı silahlarda devir ruhsat vs. Yoktu bakkaldan ekmek alır gibi alıp satılıyordu. Yeni yasalardan haberim olmadığı için o şekilde bir ilan verdim. Sonra uyarı aldım ilan silindi bitti. Havalı tüfek ilanımda ise fiyat belirleyecektim fakat unuttum kaldı öyle bi ara yazarım dedim. Sonra "bak bi fiyat belirlemezsen hesabını siliyoruz" diye bi uyarı almadan hesabım silindi. Yeni bir hesap açıp devam ettim forumun arayüzü gerçekten kullanışsız berbat yönetimi de berbat derken yine forum hakkında konuştum. Fotoğrafların kullanıcı tarafından silinememesi. Her fotoğraf silmek istediğimizde bir yöneticiyle iletişime geçilmesi gibi gibi. Yeni hesabımdan yazdığım "Forumun arayüzü berbat" mesajımın altına da kültürsüz, seviyesiz, ahlaksız gibi yorumlar yazılmış. Utanmasa namusuz vatan haini alçak ilan edecek beni. Kendi kültür ahlak seviyesini ortaya koymuş zaten gülüp geçtim açıklama bile yapmadım. Bana göre berbat yani. İyiye iyi kötüye kötü derim ben. Laf sokma olarak algılanmasını istemem yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim.
Sıkıntı yok kardeşim önümüze bakalım, hesap kapanır açılır mesele ağız tadıyla devam etmek. Hobi güzel, bu ortam da gayet seviyeli ve güzel, her sitenin, uygulamanın arayüz ile alakalı eleştirilecek yanları var elbet buranın da var. Atışlarımıza paylaşımlarımıza ve sohbetimize devam edeceğiz.
Forumda fotoğraf yüklemek toplamda en fazla iki dakikanızı alıyor. Elbette bunun bir sosyal medya pratikliğinde olmadığının farkındayız; bu yüzden süreci kolaylaştırmak adına sizler için bir rehber video hazırlayıp paylaştık. Fotoğrafların kullanıcılar tarafından silinememesi ya da yükleme kolaylığı gibi konular, maalesef altyapı sağlayıcımızın arayüz tasarımıyla ilgili olduğundan bizim müdahalemizin dışındadır. Kaldı ki çoğu durumda forum sahibinin onayını alarak hareket ediyoruz.
Bizler de yönetim ekibi olarak üç kişi, kendi mesailerimizin dışında foruma zaman ayıran ve burayı düzende tutmaya çalışan insanlarız. Fotoğraf konusu gibi bazı ufak tefek aksaklıkların elbette farkındayız; elimizden gelenleri düzeltiyor, müdahale edemediklerimiz için ise rehber paylaşımlarla sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacımız, bu forumu devasa ve düzenli bir arşiv haline getirmek.
Bu doğrultuda, eksik fotoğraf veya fiyat içeren paylaşımları kontrol edip kuralları hatırlatmak sadece yönetimin değil, tüm üyelerimizin sorumluluğudur. Biz, yönetici ve kullanıcı ayrımı yapan bir platform değiliz. Forumumuz şu an ciddi bir büyüme sürecinde; sadece son üç günde 20'den fazla yeni üye aramıza katıldı. Forum büyüdükçe bizim de omuzlarımızdaki yük ve sorumluluk artıyor. Bu yüzden forumu kullanan herkesin aynı hassasiyeti göstermesini rica ediyoruz.
güncel 9500 çilek...
günceldir...