Merhaba arkadaşlar bir tüfek var. Huğlu spark o nasil bir tüfek bilginize varmi. Varsa. Lütfen bilgi verin
Huğlu spark
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Beki kullanan var mi
-
Beki kullanan var mi
Henüz satışı yok bayramdan sonrası için planlıyorlar
-
avaleminde satışı var ama
-
Doğrudur ben şuan piyasada yok diye biliyorum
-
- Resmi Gönderi
Ön sipariştir muhtemelen ustam Aksuav da sipariş alıyor ama 23 marttan sonra gönderim yapacağını belirtiyor
-
Avalemi.com sitesinde bir çok silah stokta var görünüyor ama sistemleri nasıl ön siparişle mi çalışıyorlar bilemiyorum. Özellikle ithal silahlarda ön sipariş ile çalışabileceklerini pek sanmıyorum, sormak lazım.
-
Ön sipariştir muhtemelen ustam Aksuav da sipariş alıyor ama 23 marttan sonra gönderim yapacağını belirtiyor
ön sipariş ise belirtmeleri lazım ilanda bakmıştım öyle bir ifade bulamadım ondan yazdım. fiyat çok mu bilemedim özellikle seçenekleri üst seviyeye çıktığında fiyatta artacak gibi