Kırmalıdan pcp geçiş

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Kırmalıdan, pcp ye geçiş yapıcam, daha önce hatsan mod 125, 5.5 kullandım 10 yıl, geçen haftalarda vortexe çevirmek için gönderdim. Aklımda pcp alma fikri var, çok fazla çeşit ve marka mevcut. Karar veremedim önerilerinizi bekliyorum.

Baktığım modeller; huğlu effecto zeon, huğlu spark, hatsan factor rc, FX drs 600.

Kalıcı ve uzun süreli kullanım arıyorum. :thumbup:

• Tüfekle bitmiyor ekipmanlar;

Bence Spark ve iyi bir dürbün ile süper set olur , vector continental yada hawke gen2 sidewinder vb…

Metehan Özden TURKİSH AİRGUNNER

Güncel Envanter Listem 2026

AirArms Tx 200 .177 FT / Vector continental 6-48x56

AirArms S200 .177 FT/ Hawke Gen2 Sidewinder 8-32x56

Fx Gladiator .22 / Barska Tactical 3-12x42 FFP

Efecto Spark .25 /Solognac 3-12x50

Weihcrauch HW 97 K .22 /Diana 6-24x44

Diana 470 Th .22 / Vector Holosight

Hatsan mod 25 .177 vortex supertact

Hatsan Mod 60 .177 1970 Model

;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Kafa avcısı (16 Mayıs 2026 22:58).

• Discovery 6_24*50 setli var, bu dürbün konusunda düşüncen nedir acaba?

Discovery son serileri baya seviliyor. Hangi model olduğu önemli …

Metehan Özden TURKİSH AİRGUNNER

Güncel Envanter Listem 2026

AirArms Tx 200 .177 FT / Vector continental 6-48x56

AirArms S200 .177 FT/ Hawke Gen2 Sidewinder 8-32x56

Fx Gladiator .22 / Barska Tactical 3-12x42 FFP

Efecto Spark .25 /Solognac 3-12x50

Weihcrauch HW 97 K .22 /Diana 6-24x44

Diana 470 Th .22 / Vector Holosight

Hatsan mod 25 .177 vortex supertact

Hatsan Mod 60 .177 1970 Model

;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports

• Ben spark siparişi verdim bekliyorum. Hatsan factor sniper long alacaktım bir kaç kötü yorum gördüm sonra ondan vazgeçtim. Hem alacağım ekipmanlar içinde bir sürü bütçem kaldı. Karbon 6 lt tüp aldım.

• Şuan her hangi bir yerden alabilirsin bildiğim kadarıyla hepsi ön sipariş alıyorlar. Ben pro modelini aldım. 700 cc karbon tüplü olan. Ben aldığımda set (Karbon 6 lt tüp + discovery dürbün) piyasaya göre 5 bin tl daha ucuzdu şuan her yerde aynı fiyat setler ve çoğu mail order ile 9 taksit yapıyor. Bu ayın 20sinden sonra üretimden çıkacak dedi. İlk defa o siteden alışveriş yaptım. Alışverişim daha tamamlanmadığı için referansda olmak istemiyorum siteye. Memnun olur muyum gönderdikleri ürünler sağlam gelir mi? Bilemiyorum.

• Kırmalıdan, pcp ye geçiş yapıcam, daha önce hatsan mod 125, 5.5 kullandım 10 yıl, geçen haftalarda vortexe çevirmek için gönderdim. Aklımda pcp alma fikri var, çok fazla çeşit ve marka mevcut. Karar veremedim önerilerinizi bekliyorum.

Baktığım modeller; huğlu effecto zeon, huğlu spark, hatsan factor rc, FX drs 600.

Kalıcı ve uzun süreli kullanım arıyorum. :thumbup:

Almadan önce Karar vermeniz gereken en önemli husus hedef atışımı keyif atışımı yoksa güçlü olsun vurduğum yeri parçalasın mı istiyorsun ona göre karar vermen gerekiyor sonrasında marka ve model lere bakabilirsin

• 5.5 düşünüyorum da, huğlu spark yada FX drs 600 kararsızım, huğlu bir tık ağır basıyo, FX drs çok hoş ve pcp en iyi marka olduğu için kafa karıştırıyo

• 5.5 düşünüyorum da, huğlu spark yada FX drs 600 kararsızım, huğlu bir tık ağır basıyo, FX drs çok hoş ve pcp en iyi marka olduğu için kafa karıştırıyo

FX en iyi marka? kime neye göre? hangi turnuvada fx tüfeklerle çıkanlar şampiyon olmuş? ya da hangi olimpiyat kategorisinde en çok kullanılan marka olmayı başarmış? FX in bana göre en iyi olabileceği tek bir konu var o da impact serisindeki customization ın sınırsız olması.. bu atış yapmaktan çok tüfekle oynamayı sevenler için bir kriter olabilir tabiki.. ama istediğin kadar customize et yine de hiçbir modelinden bir olimpik tüfek yapamassın.. Steyr, Air Arms, Walther, Anschütz, Thomas, RAW vs. FX den "daha iyi" birçok marka var. FX en iyi marka olmaya yakın bile değil.. bunları yazıyorum çünkü "Nokta atışı önemli benim için açıkcası" demişsin.. FX ile nokta atışı iki farklı dünya..

• FX en iyi marka? kime neye göre? hangi turnuvada fx tüfeklerle çıkanlar şampiyon olmuş? ya da hangi olimpiyat kategorisinde en çok kullanılan marka olmayı başarmış? FX in bana göre en iyi olabileceği tek bir konu var o da impact serisindeki customization ın sınırsız olması.. bu atış yapmaktan çok tüfekle oynamayı sevenler için bir kriter olabilir tabiki.. ama istediğin kadar customize et yine de hiçbir modelinden bir olimpik tüfek yapamassın.. Steyr, Air Arms, Walther, Anschütz, Thomas, RAW vs. FX den "daha iyi" birçok marka var. FX en iyi marka olmaya yakın bile değil.. bunları yazıyorum çünkü "Nokta atışı önemli benim için açıkcası" demişsin.. FX ile nokta atışı iki farklı dünya..

Her markanın kendine göre, her atıcının da kendine göre istek,talep ve arzuları var, Fx FT yada HFT tüfeği değil, başarı kıyaslaması da bu atışlar değil, sen 50 60 metreye atarsın ben 500 600 e atarım. Her branşa göre kullanım amacına göre her marka kendi başarısını ön planda tutar. Siz nasil ki FT HFT 'de FX görmüyorsanız, FX kullananlarda sizin bahsettiğiniz markaları görmüyor, o yüzden bu göreceli bir durum ama arkadaşın isteğine göre ihtiyacını karşılayacak marka Avrupa olarak FX olabilir kendisi içinde en iyi marka olabilir. 50 m ye atış yapmak içinde dünya para vermeye gerek varmı oda ayrı bir konu birde bu açıdan düşünün.

• Her markanın kendine göre, her atıcının da kendine göre istek,talep ve arzuları var, Fx FT yada HFT tüfeği değil, başarı kıyaslaması da bu atışlar değil, sen 50 60 metreye atarsın ben 500 600 e atarım. Her branşa göre kullanım amacına göre her marka kendi başarısını ön planda tutar. Siz nasil ki FT HFT 'de FX görmüyorsanız, FX kullananlarda sizin bahsettiğiniz markaları görmüyor, o yüzden bu göreceli bir durum ama arkadaşın isteğine göre ihtiyacını karşılayacak marka Avrupa olarak FX olabilir kendisi içinde en iyi marka olabilir. 50 m ye atış yapmak içinde dünya para vermeye gerek varmı oda ayrı bir konu birde bu açıdan düşünün.

kesinlikle katılıyorum.. "FX en iyi fabrikasyon tüfektir" diyebilirim.. hatta bana göre en eğlenceli tüfek hangisi sorusunun cevabı da FX. ama 500m ye atabilmek ile nokta atışı yapabilmek iki ayrı kavram.. FX sevdalılarını küstürmek istemedim. FX sevilmeyecek tüfek değil.