Webley Patriot ve Diana mod48

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hayırlı olsun . Aynısından kulanıyorum. Güzel kılıf.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • sağol haydar kardeş,benimde hoşuma gitti,balığa giderken sorun yaratıyordu dürbün kısmı dışarıda kalıyordu motorda,şimdi rahatladım ;dance;

  • Dianayı oldum olası sevemedim ,bizim memlekette hep diana ön plandaydı parası olan zengin cocuklarına diana alınırdı ,babam devlet memuruydu rahmetli (m,c,olsn)bana tüfek alamadı ,dedem rahmetli (m,c,olsn) bir kovan arıyı satıp bir adet o zaman nerden bulmuş bilmem tetim tetribatı olmayan tek kanca ile piston kitleyen .177 almış getirmişti hemde bsa !vay anasını sayın seyirciler !!!
    Amma havalı işte silah 6 yaşında elime geçti belki birmilyon defa söküp takmış bir o kadar keçe conta değiştirmişimdir halen tetiği hatsan tetik gurubu pistonu tuka kundağı ise plastik ama adını hatırlayamadığım bir şekilde modifiye edilmiş halde çalışırdurumda yine ama namlu su borusu gibi oldu atış yapmaktan
    Bu tüfek zamanın emsal tüfeklerinden güclü olmasına rağmen asla ayar tutmazdı hatta tüfek çoşar yan vururdu pelleti ,murat abinin dediği gibi bana atış yaptırmayı da her ne kadar dedem ve amcam çalıştırsalardı da ben atış yapa yapa vuramamayı ve bizim buraların dili ile eyitlek gözlemeyi bu tüfekten öğrendim yani şunu da teccrübe etmiş oldum ki tecrübe ettiğiniz ,hobinizde profesyonelliğe doğru yada en azından kıyısından ve köşesinden geçmeye
    başlamışsa materyal kalitesi büyük önem taşıyor bilindiği üzerede basamak tüfek tabiri ne yazıkki ülkemiz de üretilen tüfekler için geçerliliğini koruyor bu da pek tabidir ki fayda diye düşünüyorum ama kalite de profesyonellikten taviz verilmemesi gerekir ki en çok eleştirilen konuda bu (akıncı37 hariç)
    İnşallah bu haklı eleştiriler ki "herkes evladını döver ,evlat ilini değil" yerini bulacak ve yine inşallah ürünüyle ,tüketicisiyle ,üreticisi ile dost kardeş bir camiaya sahip olacağız ,temenni edelim hayırlısı olsun


    biz arkadaşlarımıza anlatıyoruz , dünyada bu güne kadar yapılmış en etkili en kuvvetli tüfekler (yaylı , pistonlu tüfek açısından)Türk malı denedik gördük diyoruz , tamam hassas değil namlularda çapak falan olabilir , arkadaşlar bize atıcılığın başka nimetlerinden bahsediyo , ben biliyorum ki yerli malı silah alırsam , o firmanın işletme anlayışı daha fazla türk işçisini kabul eder , daha fazla işçimiz bu sektörde çalışır , bu bile yerli malı tercih etmemi gerektirir , elimdeki tüfekle ufak nüanslar yaratan tüfeklere para falan harcıyamam vicdanım el vermez , en iyisini türk insanı yapar yapacaktırda . bi fırsat verilse bizin işçimiz mühendisimiz şahlanacak , ama siz diana , daisy falan derseniz , ne yapsın mühendisler işçiler :( gidin anadoluda bi yere tanrı misafiri olun , insanlığın ne olduğunu ordaki insanlar size anlatır , ben buna bakarım , Türkler tüfekte yapar top ta yapar roket de yapar :) işleri azıya almış rüşvet yiyen çıkar gözeten birileri sadece bizim millette değil dünyanın her yerinde var , ama fark şu dur bizim insanımız gerektiği yerde milliyetçidir :) öyle olmasaydık bu güne gelemezdik Türke ekmek aş kalmazdı dünyada :)

    Walter Talon Magnum 5,5 cal Envantere yeni katıldı 3-9 x 50 mm dürbünü var(ince ayarla efsanevi bir makine)[/color]
    Zoraki hp01 ultra (diyecek söz bulunmaz , hedef nerde pellet orda , yaşayan efsane , emekli olmaması dileğiyle :))
    Birde şimdi Hatsan BT 65 var çok kuvvetli , düşman başına... vurduğu yerden ses çıkar...

  • Fakat anlaşılmayan birşey var. İsterse saçmayı ışık hızında atsın. Namlu kötüyse o silah bit-miş-tir !
    30 atışta bir ''Hey maşallahh be!'' nidalarıyla şişeyi parçalayan silahlar pek ilgimi çekmiyor.


    Sonra fırsat demişsiniz Hatsan'ın elindeki olanaklar kimde var? Bu en kaliteli malzemelerin olup ta sahanda yumurta bile yapamamak bence.
    Tabi ki her zaman yerli malının arkasındayız fakat yabancı forumlarda o aşağılayıcı yorumları okumak da pek hoşuma gitmiyor.

  • hangimiz yerli bir tüfeği ithal tüfek parası verip alırız?(aynı kalitede olmak şartıyla)bence sorun burda...

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

    • Official Post

    hangimiz yerli bir tüfeği ithal tüfek parası verip alırız?(aynı kalitede olmak şartıyla)bence sorun burda...


    Senin bu yaklaşımına, yaşadığım bir anım aklıma geldi,


    1995 te Amerika,G.Kore ve Taiwan dan 3 farklı marka CNC metal işleme makinaları distribütörlükleri aldım, akabinde toplamda 20 tezgah ithal edip CNR fuara katıldım, reklam vs... o zaman anadoluda yaşıyordum, bulunduğum şehirde 6 ay boyunca 1 tane tezgah satamadım, ne yaptımsa olmadı, sonra İstanbula geldim acilen ve bu işlerin merkezi sayılan bayrampaşada bir mağaza kiraladım, 3 ay içinde elimdeki makinaları tükettim ve satın alanların %80 i memleketlimdi ! ! !


    Bir fıkra vardır, birileri vefat edip öbür tarafa gitmiş, önce bir rehber, gelenleri cennet ve cehennemde tanıtım turuna çıkarmış ve cehennemi gezerlerken çeşitli kuyular var içlerinde alevler ve günahkarlar var ve her kuyunun başında da bir zebani kuyudan çıkmak isteyenin başına bir tokmak vurup kuyunun dibine gönderiyor, şu kuyuda hırsızlar, bu kuyuda caniler vs... derken bir kuyunun başına gelinmiş ve içinde alevler ve günahkarlar var ama başında zebani yok, tabi sormuşlar niye bu kuyunun başında zebani yok diye ? cevap : bu kuyuda Türkler yanıyor, biri çıkacak olsa diğeri hemen ayağından tutup çekiyor, o yüzden bizde masraflı olmasın diye başına zebani atamadık demişler.


    Kıssadan hisse, içimizdeki çekememezlik, birbirimizin elindeki ekmeği çalmaya çalışmak, maneviyatın artık unutulup yerini alan toplumsal etik kurallarının bile ayaklar altında çiğnendiği bir ülkede girişimcilik zor iştir.


    Hatırlıyorum çocukken anlatırlardı, zamanında siftah etmiş bir esnaf bir müşteri geldiğinde komşusu siftah etmemişse mişteriyi komşusuna yönlendirirmiş. . .

  • sağolasın mustafa abi zaten bizim geri kalmamız bu yüzden çekememezlik yabancıların bile imrendiği bir milletken şimdi düştüğümüz duruma bakın ama bence bunun en önemli faktörü köklerimize tam anlamıyla bağlı kalmayışımızdır.inşallah kaybettiğimiz saygıyı tekrar kazanırız.

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • Bu baslik; patriot diana mod48 e diz cokturtdu . Degilmiydi ? Neden degisti ?


    Bunu yazdim aksam ama cepten girdigim icin yazdim sandim ama yazamamisim demekki.

  • demekki yazamamışsın

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.


  • O ceplerin biri sarı leblebi, diğeri ise tuzlu yer fıstığı koymak için siz yanlış anlamışsınız ;kihhik,

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • tam masamın karşısında 2 metre boyunda 1 metre eninde kuruyemiş standı var ;tacli# bira dolabıda 2 metre ötede ;şrofls;. şarap,visky,votka,bacardi,martni,tequlea ne isteyon ;şrofls;.:huh:

  • tam masamın karşısında 2 metre boyunda 1 metre eninde kuruyemiş standı var ;tacli# bira dolabıda 2 metre ötede ;şrofls;. şarap,visky,votka,bacardi,martni,tequlea ne isteyon ;şrofls;.:huh:



    Martini karıştırma Çalkala :D

    Webley Patriot 5.5 ( by Sideprensi7) + Yatagun Dampa Ayak Yakında Walter 3-9x44 Dürbün ) ;avci;

  • Resimdeki patriot 2.nesilmi yoksa 1. nesilmi arkadaslar 2.nesile benziyoda bendede 2.nesil varr çünkü anLıyamadım :him:s

  • teşekkür ederim ;tacli#
    gamo pro magnum ve çapaklı ts18 kullandım abi,mod48 bıraktıkdan sonra patriotun dürbününü promagnum ile sıfırlayıp ts18 ile de şişeleri kırdım,promagnum tükendiğinden,
     [Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/081005/temp/6shofxtx.jpg]


    patriot ve atış desteğim açılır kapanır sandalye,pek uygun olmasada idare etmeye çalıştım bu sandalye ile ;tacli#


     [Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/081005/temp/i8tt7m4a.jpg]



    ilk resimdeki diana mod48


    2ci resimdeki patriot 1ci nesil orjin olanından g;$i