Fx T12 yle ilk temas.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Peki tüpe regülatör takılmıyor mu?

    PCP: FX GLADIATOR .22cal + Gamo MD6-24x50 + Harris Bipod + Weihrauch Moderator
    Ateşli: SAFİR T14 CLASSIC S .410cal + Safir Laser Sight + Yakında: Bushnell 3-9x40 TriRail Red&GreenMD + Larue M16 RIS + Armed Forces Green Laser + QD CREE 1000lm Torch + M50 Bipod
    MultiPump: Daisy Powerline888 .177cal + Tasco 4x15
    Yaylı: Daisy 1938 .177cal
    CO2: Umarex Walther CP99 .177cal
    Kuru Sıkı: Voltran Blow Magnum Mod.2000 9mm
    [gallery]670[/gallery]ankarateam.png[gallery]671[/gallery] (UĞUR BAÇ)

  • +999


    Serdar gibi bir arkadaşınız varsa ve sizi seviyorsa scubaya hiç ihtiyaç olmaz ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.


    kendisi "pumpmaster" olarak nam saldı ;d;

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Silahı kundağın ön kısmından kavrayıp avucumda biraz sıkıp bıraktığımda tüp ile kundağın arasındaki mesafenin azalıp çoğaldığını gördüm. Yani aralarında bir miktar boşluk var.
    Bu boşluğu almak için araya parça koymanın daha uygun olduğunu düşündüm.


    Polat bey Orjinalinde o boşluk niye var O konuda arkadaşları aydınlatabilirmiyiz ?

    RAW HM1000 .25
    RAW HM1000X .25
    MADMASTER PREDATOR .22

  • Arkadasim Ankaraya gitmene gerek yok. herekedeyim diyorsun biz gebzedeyiz. gel goruselim bide pompayla tup doldurtalim sana kendin yorum yap.Gebze bulusmasi diye 10 kere yazdik kikiniz cikmadi ne bicim komsusunuz anlamadim.Size nispet bizde herekeye gelmeyiz sonra onagore.


    Gebze buluşması dedinizde koca yaz geçti kimseden ses çıkmadı ekimin 3'ünde damladı herkez... Eee malum bizimde işler güçler başladı malesef .. haftasonu bile ders var iş var güç var.. Millet pazar buluşmaları yaparken biz sabahın köründe mesaiye başlıyoruz ne yazık ki... Zaman bulsam uğrayacağım yanınıza.. Böle siteden yazışmakla olmuyor zaten.


    Selamlar ;avci;

  • kardeşim hayırlı uğurlu olsun bende amatör havalı kullanıcısın elim de 2 tane pistonlu havalı var bende pcp almak istiyorum maliyetini ve almak için izlediğin yolu anlatırmsıın saygılar

  • kardeşim hayırlı uğurlu olsun bende amatör havalı kullanıcısın elim de 2 tane pistonlu havalı var bende pcp almak istiyorum maliyetini ve almak için izlediğin yolu anlatırmsıın saygılar


    Sevgili hawk2 www.yatagun.com.tr sitesine uye ol PCP silahlar bolumunden istedigin modeli online olarak dilersen kredi kartiyla dilersen havaleyle alabilirsin.Uye olarak alirsan indiriminde var.

    RAW HM1000 .25
    RAW HM1000X .25
    MADMASTER PREDATOR .22

  • İyi dileklerde bulunan herkeze tekrar teşekkürler.Ben silahı peşin aldım.Amma bu ekonomik çalkantıda en önceliklisi benim açımdan hanımı ikna etmek oldu.(Hoş hala ara sıra söyleniyor ama buna değer)Hawk 2 kardeşim, evli değilsen ve ekonomik açıdan özgürsen,herşey daha kolay.Öncelikle yatagun a üye oluyorsun.Daha sonra gerekli bilgileri ve siparişini giriyorsun.Siparişini telefon ederek bildirmende seni yönlendirmeleri açısından faydalı olacaktır.Ben posta havalesi ile ücreti yolladım.Alındı mesajı anında tarafıma iletildi.Kargo yaklaşık bir gün sonra elimdeydi.Yani herşey bu kadar kolay.Saygı ve sevgiler. :)

    Fx T12 Typhoon 5.5 /Leapers 6-24x50 Mil-Dot AO - Norica twin 5.5-4.5 Scuba (Drager 300 Bar)
    Armsan A612S Slug 61 cm.


    Kemal Yılmam