Gamo CFX 2007 ithali namlusu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Merhaba Arkadaşlar


    Altta fotoğraflarını gördüğünüz namlu ucu 10 santimlik parça "Termopl" İlker arkadaşımızın bir arkadaşına bir kaç ay önce satın aldıkları Gamo CFX Royal e aittir,


    Namlu delik merkezi fotoğrafta da görüldüğü gibi merkezden 1,5mm kaçıktır,ve namlu içi bir av tüfeğini aratmayacak temizlikte parlak yiv-set sizdir,bu 10 santimden sonra bir miktar yiv izleri vardır ve sırf silahı kurtarmaya yönelik bu 10 santimlik kısım kesilip iptal edilmiştir.


    Yani hep Yerli firmalara yüklenmektense Meşhur İspanyol Gamo namlusunu da gözden kaçırmayalım,


    airgunturk.com/attachment/324/airgunturk.com/attachment/325/

  • yukarda bahsettiğiniz tüfek kaç mm edindiğim bilgiler çerçevesinde gamo cfx royallerdeki namlu sorunu sadece 5.5 mm olan modeller içinmiş 4.5 larda böyle bi sorun yokmuş sanırım doğru bilgiler edinmişimdir ?(

  • şimdilik 4.5 ler konusunda bir şikayet gelmedi. 2007 başında aldığım cfx de herhanghi bir sorun yok. bana göre benim cfx in en büyük sorunu tetik sistemi. çok uzun ve sert bir tetik yolu var. isabetlilik konusunda ise hiç de fena değil.

    FİLİNTALAR GRUBU
    Gamo CFX 4.5 (MS "Yatagun" yay tutucu ve tetik) + Square 4x32
    Crosman 2100b
    Hatsan mod.20
    Crosman 2240, rjmachine long breech, Williams notched blade sight,
    Crosman 2240, rjmachine riser breech, free floating 24" barrel, Crosman Custom Shoulder Stock
    Atak Arms Zoraki HP-01 000075
    Crosman 2240-50 PCP, breech Jim Giles,14" barrel

    • Official Post

    Tetik sorun değil,"ihtiyar" Ülkü abinin bana hediye ettiği bir tane sarı gamo tetik den 20 adet ürettirdim,şu an için 15 adet var elimde sarı pirinç malzeme ve çift ayar vidalı sistemi ile hem boşluk hemde ağırlığını ayarlayabiliyorsun "Termopl" İlker in CFX de test yaptık tetik ağırlığını 450 gram a düşürdü ve mükemmel kalite oldular,satın almak isteyen arkadaşlar için bu tetik ve benzeri modifiye parçalardan azar miktarda yaptırıyorum ve yakında www.yatagun.com.tr da satışda olacak,amaç çok isteyen arkadaşların bu ürünlere ulaşımını sağlayabilmek.

  • Eğer sorun olmazsa sizin için Mustafa Serdar, Pazartesi günü bana birtane kargo ile gönderebilirmisiniz hemen. Daha önce sizden aldığım yay tutucu ile çok işime yarar. Acele etmemin sebebi de sınav sonuçları açıklandıktan sonra muhtemelen çarşamba gününden itibaren acemi asker olacağım ve eğer bu tetiklerden kalmazsa ben gelene kadar, çok pişman olurum alamadığım için. gelişim deya 6 ay yada daha fazla süre olacak, merakla kura sonucunu bekliyorum :) .
    değiştokuş kurallarını belirleyip pm ile bildirirseniz sevinirim.

    FİLİNTALAR GRUBU
    Gamo CFX 4.5 (MS "Yatagun" yay tutucu ve tetik) + Square 4x32
    Crosman 2100b
    Hatsan mod.20
    Crosman 2240, rjmachine long breech, Williams notched blade sight,
    Crosman 2240, rjmachine riser breech, free floating 24" barrel, Crosman Custom Shoulder Stock
    Atak Arms Zoraki HP-01 000075
    Crosman 2240-50 PCP, breech Jim Giles,14" barrel

  • Arkadaşlar bosverelim gamoyu falan alalım birer webley patriot, sorun çıkarsada Mustafa beye danışır bi şekil çözeriz, elimizden gelmiyorsa bu tip işler Mustafa beyden rica ederiz zamanı müsait olurda kabul ederse, kendisine göndeririz, ben şahsen patriotlara çok ısındım satıcıya dün akşam sipariş geçtim hatta dün Mustafa beyde sipariş etmiş bi tane, tüfekde sorun olursa Mustafa beyin üretip satışa çıkaracağı parçalarla bi şekil çözmeye çalışacağım baktım beceremedim Mustafa beyden yardım istiyeceğim. Ben destek olmasam, sen destek olmasan, o destek olmasa bu yerli üreticiler asla büyüyemez. Sonuçta aklın yolu bir çok uygun bi fiyatla mod 350 ayarında belki dahada iyi bi silah sahibi olacağız herkese saygılar selamlar.

    Webley Patriot - T.M.A.