Hatsan Mod 135 ile Uğraşılarım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Üşenmeyin hiç bilemezseniz tüfekle ölçün Hatsan 125 adı gibi 125 cm.


    adım işi sakat benim boy 184


    bi başkasının 150


    bi başkasının 200


    bu biraz eski arşın hesabına döner.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • Susturmak gibi bir niyetim kesinlikle yok, keşke daha fazla pat güm etse. ;rofl.; Aslında dediğin gibi bir susturucu tarzı aklıma geldi ama MOD.135'inki gibi bir şey istiyorum, bakalım belki ilerde geçme bir şey yaptırırım, Togay abim yaptırıyor sanayide 20-25 liraya, benim yaptıracağım namluya geçme olacak ve namlu boyunu uzatmayacak, yani namlu yüzeyine geçecek.

  • onur asit karartmayı meneviş sülüsyonu var onunla yapabilirsin


    boya değildir asittir gayette güzel olur anlar av da satıyorlardı bir kutusu 10 ytl


    bir kutu hemen hemen tüfeği komple karartır sana yeterde artar öbür asit olayınıda anlatırım


    ama biraz zor ve tehlikeli.

  • Abi öbür asit olayını anlatırsan süper olur, Anlar Av bayii sizin oradamı yoksa Internet üzerinden alınabiliyor mu? Şuanda internet üzerinde alış veriş yapamam, acaba bizim buralarda satılır mı merak ettim ama öbür asit olayını öğrenmek isterim, tehlikesi önemli değil hep tehlikeli şeyler yapıyorum. ;rofl.;

  • onur anlar av istanbul da öbür olayda rötüş olmaz daldırma yöntemidir


    onu özelden anlatsam daha uygun olur ;)

  • veli abi den rica etsen bulur olmazsa pazartesi


    bir konuşurum kendilerinle varsa alırım kendimede sanada


    çok kolay olur onunla sanada yollarım.

  • ben bir bakayım banada lazım rötüş için


    alırsam paslaşırız önemli değil.

  • o yüzeyde hiç boya kalmayacak şekilde sileceksin önce su


    zımparası ile sonra soğuk suyla yıkayıp süreceksin sonra tekrar yıkayıp tekrar süreceksin


    istediğin rengi alana kadar oldu sana canavar gibi fosfatlama yani meneviş boya

  • slm beyler ben bitane eski kral magnum var onunla sadece soda şişesini kırmayı çok seviyorum yaklaşık 15 kutu saçma atmışımdır yayı baya bi eskidi.daha önce hiç havalı yayı değiştirmedim.ancak kendime güvenim olduksa iyi bu tür işlerde.biraz düşündüm bana lazım olan bir adet masaya monte edile bilen mengene bir adet marongozdan temin edilme kaydıyla büyük işkence.tüfeğin orjinal yayını bulamadım.ona uyabilecek torun marka yay aldım eski yay a göre 4 cm uzun idi ama bana biraz ince gibi geldi ve her iki yayı elimle ğüç testi yaptım 2 side aynı gibi geldi bana.bu benim biraz moralimi bozdu yayı güç bela 3 kişi taktık sonuç hüsran oldu eski yay ile net 50 metrede soda şişesini kırıyordum dürbünlü atışlarda.taktığım yeni yay maalesef bunu başaramadı.diyeceğim hiç birşey orjinalini tutmuyor.biraz böyle devam edecem temin edebilirsem bir yerden orjinalini takacağım bir sürü vaktimi aldı öfff

  • selam mustafa abi bende bi wemley patriot 6.35 almayı düşünüyom . hatsan alacaktım ama pek saglıklı görünmüyo 5.5 patriotaki kalite 6.35 yansımışmıdır. veya 6.35 te tafsiye etin bi marka tüfek varmı ?

  • selam mustafa abi bende bi wemley patriot 6.35 almayı düşünüyom . hatsan alacaktım ama pek saglıklı görünmüyo 5.5 patriotaki kalite 6.35 yansımışmıdır. veya 6.35 te tafsiye etin bi marka tüfek varmı ?

    Maalesef 1. nesil (kaliteli olanlar) lerin hepsi 5.5mm.Doğrusu da bu.

    • Official Post

    Pistonlu silahlarda en güçlü silah Webley Patriotdur,ve 6,35mm almakta kararlı iseniz 1.Nesil 6,35mm Patriot varmıdır araştırın varsa alın,şayet 1.Nesil 6,35mm Patriot yoksa almayın,Ama size tavsiyem Pistonlu güçlü silah alacaksanız kesinlikle 5,5mm almalısınız,6,35mm de bu yüksek hızları alamazsınız.6,35mm de teorik olarak PCP yada Co2 sistemde silah olmalıdır.