YATAGUN 80 fp

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Çalışmalarınızda başarılar dilerim, sonuçları ve ürünü merakla bekliyoruz. Bu pazarda yerli bir firmanın başarılı bir ürün yapması hepimizi gururlandıracak.
    Birde keşke seri atış yapsaydı revolution gibi. O zaman tadından yenmez vallahi

    Hatsan AT44WX10+Optima 3-12X44
    Hatsan Mod95 SAS+Optima 1X40 Reddot
    Crosman Phantom 1000X+ Square 3-9X40

  • başarılar dilerim, gelişmeleri takip ediyorum, umarım havalı silah piyasasında çok iyi bir yere ve üne kavuşurda yurt dışında da adını duyurarak yabancı forumlarda bahsedilecek derecede kullanıcıya ulaşır


    tekrar kolay gelsin

    Hatsan AT44WX-10 .22 + Nikko Stirling Targetmaster 10-50x60 MD


    Pek yakında : Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD :love:


    Hatsan Mod 95 Sas 4.5 Cal + Gamo 3-9x40


    Diana Mod 26 4.5 Cal + Optima 1x40 RedDot


    FX Revolution .22 + Nikon Buckmaster 4.5-14x40 Mil Dot




    ankarateam.png

  • mustafa bey kasımda bıttı bıtıyor. sılahınız hala gorucuye cıkmadı. catladık ınanın beklemekten. yenı haber yokmu yada bı tarıh.

    STRIKKER WORTEX

    • Official Post

    Farketmişseniz foruma bile az girebiliyorum, uyku dışında mesaimin tamamını bu silah için harcıyorum, son 15 gündür özellikle, sabah saat 05.oo lara kadar çalışıyorum.
    Tarihi yine dış etkenlerden dolayı tutturamayacağız. g;$i

  • Çalışmalarınızda başarılar dilerim Mustafa Bey. İnşallah fiyatlar normal değerlerde olurda bizde bu sevdaya PCP ile başlarız. Saygılarımla

    Hobiye ara verdim ;avci;;avci;

  • normal değer derken?neye göre,kime göre? :him:s

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • Farketmişseniz foruma bile az girebiliyorum, uyku dışında mesaimin tamamını bu silah için harcıyorum, son 15 gündür özellikle, sabah saat 05.oo lara kadar çalışıyorum.
    Tarihi yine dış etkenlerden dolayı tutturamayacağız. g;$i

    evet mustafa bey bende gece 1cıvarı ısten geldıgım ıcın sızınde gece 3-4 gıbı aktıf oldugunuza cogu zaman rastlamısımdır. neyse sız kendınızı fazla yormayında bız beklerız sorun degıl. :thumbdown: bu arda sıparıs ettıgım pelletlerın yanında gonderdıgınız sapka ıcınde tesekkur ederım saygılar.

    STRIKKER WORTEX

  • normal değer derken?neye göre,kime göre? :him:s

    Sevgili hogo87 normal değerler dedimse 100-200 ytl civarı demedim heralde. ;kihhik, Ne bileyim yani mesela 600-700 civarı falan olursa diyelim çoğu kişi alabilir diye düşünüyorum. En iyisi bekleyip görmek. Hayırlı forumlar

    Hobiye ara verdim ;avci;;avci;

  • fazla iyimsersiniz.avrupalı kullanıcıların ağzını açık bırakacak bir tüfekten söz ediliyor.bir kere zaten bu tüfek herkesin alması için değil,bir uç nokta olarak üretiliyor.700 ytl lik bir tüfek olsaydı ön siparişle üretilecek olmazdı.


    daha önce yazıldı ama tekrar yazayım.mustafa amca üretilecek tüfeğin fiyatının fx revo fiyatı civarında olacağını söylemişti bir ara.


    ben de sanki potansiyel müşteri gibi değil de üretici gibi konuştum ama malesef gerçekler böyle.keşke dediğiniz fiyatlara alınabilmesi mümkün olsaydı.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • Ancak oldukça spesiyal bir silah olacağını yazabilirim, gravür işlemeler, ceviz kundak (isteğe bağlı ginb kundak), 5,5 kalibre, 5.56 (.223) kalibre ve 6,35 kalibre olarak 3 farklı LW Mach Grade namlu kullanıyoruz, çelik kullanılması gereken yerlerde özellikle çalışan parçalar 430 kalite paslanmaz çelik, paslanmaz çelik parçaların çalışacağı uçak alüminyumu gövde içinde sarı (pirinç) yataklamalar, yandan kurma bolt action solid paslanmaz çelik kol, 14 yada 16 lı şarjör (5,5mm için) şarjör boyu standartlardan 2mm daha uzun, 11mm lik Dynamic ve bazı solid pelletleri kullanabilmek için, şimdilik tüp kapasitesi 240cc ama estetiği bozmadan artırmaya çalışıyoruz, 2 kademeli güç ayar düğmesi sayesinde ister 40 ft/lbf, yada 80 ft/lbf güçte kullanabilecek, 22mm 60 santim BullBarrel namlu isteyene paslanmaz çelik isteyene asit karartma isteyene gizli susturuculu isteyene UNF1/2 dişli, ve son söyleyeceğim, silahı satın aldıktan sonra, silahın bolt iticisi ve namlusunuda ayrıca satışa sunacağız, yani 5,5 kalibre aldınızda 6,35 de olsun istiyrsunuz, kendiniz monte edebileceğiniz kolaylıkta bolt ve namluyu kolayca atışda bile değiştirerek farklı kalibreye geçebileceksiniz.


    İşin en güzel yanı ise kredi kartına vade farksız 24 ay taksitle satılacak, hazır olduğumuzda ön siparişle üretim yapılacak.


    mustafa amcanın eski bir mesajı.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • Ama kesinlikle dünyada adından söz ettirecek bir şaheser olacaktır. Benim sormak istediğimse hiç denenmemiş yapılmamış bir özelliği olacak mı adından söz ettirecek. Örneğin şarjör boyu uzunluğu yada 2 kademeli güç ayar düğmesi gibi özellikler daha önce başka bir tüfekte kullanıldımı.

  • Ama kesinlikle dünyada adından söz ettirecek bir şaheser olacaktır. Benim sormak istediğimse hiç denenmemiş yapılmamış bir özelliği olacak mı adından söz ettirecek. Örneğin şarjör boyu uzunluğu yada 2 kademeli güç ayar düğmesi gibi özellikler daha önce başka bir tüfekte kullanıldımı.


    Bence bütün olarak düşünmek lazım.Ortaya sıradışı ama yut dışındaki muadilleriyle karşılaştırdığımızda daha uygun fiyatlı bir tüfek çıkacağı kesin.Bunu ancak ona dokunabilme şansına sahip olduğumuzda anlayabileceğiz.Benim düşüncem ise ona dokunduğumuz an artık diğerlerine eskisi gibi dokunamayacağımız.

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

  • Ne yapalım ozaman bizede uzaktan izlemek düşer:)

    bencede öyle olacak...:)

    MEHMET TEPE 12.10.1986 KAYSERİ
    MOD 85 SAS + 3-9X32 OPTIMA
    kayseriteam.png

  • Benimde uykularım kaçıyor artık. Nisan ayına kadar durumu düzeltemezsem kredi çekip ya Full modifiye FX alıcam yada Mustafa Serdar imzalı cengaveri.. 30gr. 1300 fps mükemmel olurdu :D :love: :love: :love:



    Not: 80 fp yi birisi açıklayabilirmi? fps/grain cinsinden olursa daha iyi anlarım heralde.özel mesajda olabilir :)

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ilkertozluklu ().

  • 80fpe güç üreten bir tüfek 29.94grain Eley Magnum pelleti 1097fps hızla atabilir. 15.9 grainlik JSB Exact pelleti ise 1505fps hızla atabilir.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

    • Official Post

    80fpe güç üreten bir tüfek 29.94grain Eley Magnum pelleti 1097fps hızla atabilir. 15.9 grainlik JSB Exact pelleti ise 1505fps hızla atabilir.


    30 grains peleti 1097 gibi bir hızla atan atan silah 16 grains pelleti teoride 1500 fps atar ama pratikde bu hız 1400 lerde kalıyor, çünkü pellet hafif olduğu için henüz arkasında güü göremeden namludan çıkmış oluyor.