Hatsan ve walter

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar hatsanın walter için ürettiği mod 125 kopyası silah normal mod 125 den daha kaliteliymiş doğrumu ?

    Mod90 5.5 (Onunla çok mutluyum)

  • Fiyat farkı yok demek ki farkta yok :) Walter Talon, Optima 555, Mod 125 bunların hepsi aynı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltsin net bilen birisi :)

    Ölürken gözlerimizde parlayan son ışık, milli mirasın hayali olacaktır.

  • Arkadaşlar ben Walter Talon magnum alıcakdım şekil itibariyle güzel ama birde namlunun içine bakdım hayal kırıklıgına uğradım namlunun içi resmen bozuk gözle görülebilecek şekilde yiv aralarında girinriler var noktacıklar halinde buda benim tahminim mermi namludan cıkarken bu girintiler nerminin şeklini bozucak ve mermi isabetini yitiricek benimki sadece tahmin bu yüzden soğudum silahdan ..

    Hatsan AT44-10 TH LW .22 Stoeger x50 Synthetic combo 5.5 / Stoeger x20 Synthetic 4.5mm / Hatsan mod 99 limited edition 5.5 / hatsan mod 88 4.5mm / Dıana 460 magnum 5.5 /hatsan mod 135 5.5 /gamo cfx 5.5 / kıral safari 5.5 / hatsan mod 95 4.5 / hatsan mod 125 4.5-5.5 / kıral magnum 4.5 / kıral kanas 5.5 /jet 4.5 / sarsılmaz crom :thumbup: 4.5 /hatsan mod 45 4.5 /flaş 4.5

  • Namlu içinde girinti vs. olmaz.Yivler belli belirsiz veya set ile yiv arasındaki oran az olabilir ama namlu içinde girintiler olması en dandirik silahta bile bence imkansız.O zaman kurşun hiçbir şekilde yol almaz.


    Sizin gördüğünüz şudur:Vitrin silahı daha doğrusu hiç kullanılmamışsa namlu içinde de belirgin oranda yağ kalmıştır.Ben de Rize'de Kral magnumlara bakarken namluyu kırıp ışığa tutup içine baktım.Namlu içi koyu siyah zift gibiydi ve yivler yağ artıklarından görünmeyecekti nerdeyse.


    Velhasıl namlu kalitesi kötü olabilir ama namlu içinde girinti olmaz.