En iyi pellet kutusu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İnternette gezerken böyle bir ürüne rastladım. Bana çok basit ilginç ve kullanışlı bir ürün gibi geldi. Gamonun herhangi bir kutusu sadece bir demir testeresiyle bu hale gelebilir sanırım. Kutunun en sonuna kadar viadalayıp kapağa ve kutuya bir işaret koyup kutuyu işaretli yerden başlayacak şekilde , kapağıda işaretli yerde bitecek şekilde kesersek; hafif gevşetildiğinde pencereler karşılıklı gelecektir. Pratikte oldu gibi ama hafta sonu deneyip göreceğim olacakmı ?


     [Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/090114/temp/ined7r45.jpg]

  • Benim bulduğum yerde Patentli özel tasarım ürünlerinin içindeydi bu ürün. Acaba kim kimden kopyalamış ;şrofls;. İnce Mehmetin kutuları bile daha iyi bunlardan. Pelletleri nasıl acaba ?. Sarsılmaz gibi bir marka çok iyi ürünler çıkarabilir düşüncesindeyim.

  • Şu an 27 yasındayım ve ben daha 12 yasındayken bu pellet kutuları vardı pıyasada M.ince de yapıyordu Örnek de yapıyordu.
    Eğer evde kendınız yapacak ısenız metal vıdalı kapaklı kutular yerıne gecme kapaklı kutuları tecıh etmenız daha ıyı olur.Bide yumusak pelletler için bu kutuların saglıklı olacaklarını sanmıyorum cunku pleletın kutudan dusmesı ıcın baya bır sallanması gerekıyor.Oda pelletı egebılir kanaatındeyım.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Valla çok cahil kalmışım ya ;lol; Ama öğrenmenin yaşı yok dimi ,hele bu forumda ...Yorumlar için herkese teşekkürler

    • Official Post
  • Ben bir tane özel üretim görmüştüm ama şimdi resmini bulamadım. 10 tane pellet bir diske konuluyor, kabın içinde de 10 ayrı disk var, düğmesine her basıldığında 1 adet pellet düşüyordu. Amaç taşınırken eteklerin ezilmemesi ve kaçıncı pellette olduğunu kutunun üzerinden görmek. Mesela 3. disk'e geçmek için üzerinden 3 e getiriyorsunuz, kaçıncı pellette olduğunu da gösteriyor. Birisi havalısilah müsabakalarında kullanılmak üzere tasarlamış. Önceden evde pelletler elle seçilip tartılarak disklere dikkatlice yerleştiriliyor. Müsabakada düğmeye basmak suretiyle atılacak pellet alınmış oluyor. Çok güzel birşeydi, Erdem linkini ya da nerede olduğunu hatırlarsa rica ediyorum resmini koysun.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

    • Official Post

    Sağdaki deri olan çok şık ve kullanışlı olsa gerek.Nereden buluyorsunuz bunları ?


    Bende var 1 tane kendim kullanıyorum, geçen yıl http://www.airgunbuyer.com dan almıştım.

  • gerçekten bayağı ilgi çekici
    Mustafa abi verdiğin link 17 ocak a kadar iptal miş ?

    • Official Post

    gerçekten bayağı ilgi çekici
    Mustafa abi verdiğin link 17 ocak a kadar iptal miş ?


    Noel

  • gerçekten bayağı ilgi çekici
    Mustafa abi verdiğin link 17 ocak a kadar iptal miş ?

    Rutin bakım ve stok alımı yapılıyormuş.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Alternatif olarak size bu konuda kelepçe kılıfı önerebilirim sert olanlarından isteğe göre deri olanları da var piyasada,kemere de takabilirsiniz,hiç denemedim ama güzel olacaktır.Atış esnasında koşu falan yapmıyorsanız pelletlerinizde kolay kolay dökülmez g;$i

  • Mustafa Bey soldaki modelden bulabilirmiyiz acaba çok kullanışlı geldi bana
    tasarım itibarı ile ağzı kapatıldığında koşsanızda düşmeyecek gibi sanki 8o8o

  • Eşeğe altın semer vursanda eşektir.Kutusu önemli değil benim için pellet iyi olsun :D

  • Benim için pellet lerin kutusunun bi önemi yok çünkü ben ağzıma 10 tane falan pellet alıyorum ve kullanıcağım zaman ağzımdan çıkarıp kullanıyorum :) kurşun oldukları için zehirli olabilirler ama ağzımda falza kalmadıkları için sanırım zehirlenme tehlikem yok :)

    eskisehirteam.png

  • Arkadaşım bunu tekrar yapmadan önce alttaki yazıyı okurmusun.


    "Kurşun çocuklarda öğrenme ve dikkati toplama yeteneğinde bozukluklar yaparak beyin gelişmesini etkiler işitme kaybı büyümenin yavaşlaması ve davranış bozuklukları gibi sorunlarına neden olur. Gebe kadınların vücutlarına önemli ölçüde kurşun sızarsa henüz doğmamış bebekleri bundan etkilenir. Kurşun yetişkinlerde eklem ve kas ağrısı yapar yüksek tansiyona kısırlık sorunlarına hafıza kaybına ve hatta nöbet tutmasına neden olur."


    Saygılar.

  • Forum dostlarım ben 8 gözlü ilaç kutusu kullanıyorum.Farklı pelletleri farklı gözlere koyuyorum,hem de karışmıyor.Resimde bir boy ufağını göreceksiniz.''GNC'' ilaç fırmasında çeşitlileri var,bence çok kullanışlı.

  • Aman arkadaşım vazgeç bu alışkanlıktan; her ne kadar kısa süre ağızda kalsa bile kurşunun olumsuz etkisi incecik ağız mükozası karşısında (hele bir de tükürük ile birleştiğinde) zannedilenden fazla olur.
    Her atış seansında yaklaşık 200 pellet harcadığımdan devamlı eldiven kullanıyorum ben.

    S&W 686-6