siteden tuka ustadımızdan aldığım diana 460 bugün elime ulaştı ve hemen atış denemelerine koyuldum.gerçekten çok güçlü bir silahmış.cfx ten sonra anlıyorumki diana bi başka.... ![]()
![]()
diana 460 bugün kavuştum ...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
güle ğüle kulanın isabetli atışlar dilerim

-
tşkrler..
-
hayirli olsun güle güle kulanin

-
hayırlı olsun, keyifi atışlar.
-
Hayırlı ve uğurlu olsun.Güle güle kullan.
-
mehmet kardeşimize hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız isabetli hatta içi sıvı dolu şişelerde özellikle isabet dilerim

-
herkese çok tşkrler...mustafa abi içi sıvı dolu şişelerle bir an önce buluşmam lazım

-
mehmet kardeşimize hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız isabetli hatta içi sıvı dolu şişelerde özellikle isabet dilerim

mustafa abi senle ikimiz tüfeksiz kaldık ne edecez şimdi.
-
mustafa abi senle ikimiz tüfeksiz kaldık ne edecez şimdi.
hayatta bazen değişiklik gerekir. bazı insanlar ise tersine mevcudu muhafaza ederler.şayet bu iş hobi işi ise satarken zararı,alırkende zararı düşünmücen:)
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Hayırlı Olsun, İçi sıvı dolu şişelerde başarılar dilerim.
-
herkese tşkr ediyorum...

-
Kazasız belasız güle güle kullan kardeşim,atışa gidersek bize de kullandırırsın artık,napalım benim hiç Dianam olmadı abi

-
ayıp ettin kardeşim.bende patriotu çok merak ediyorum zaten.sen 460 la atış yaparsın bende patriotla

-
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmanızı diliyorum.
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel tüfek güle güle kullanın isabetli atışlar
-
güle güle kullan.
-
Hayırlı olsun ,Güle güle kullanın.isabetli bir karar...atışlarınızda isabetli olacaktır mutlaka

-
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah.

-