Diana 350 Magnum .22 cal

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • Sağolsun Mustafa bey olumlu görüşlerini iletmiş.Benim eklemek istediğim, moderatör kullanımında ses, Yatagun yapısında %60 gibi kesildi.Gerisi yaydan gelen ve önleyemediğim ses.Ancak benim tüfekte yay etrafında ince plastik film sarımı yok.Satacağım için uğraşmadım ama yapılırsa daha iyi sonuç alınacağına inanıyorum.Moderatör ile gezi de kullanmak 350 de mümkün oldu.Konuya meraklı olduğumdan dayanamadım ve malum firmanın son zamanlarda satmakta olduğu moderatörden de satın aldım.Sonucu sorarsanız,hiç işe yaramadı.Aldım ama öylece abide olarak duruyor.Azıcık da olsa ses kesilmedi.

  • 350 magnum, hayırlı olsun güzel tüfek. Ben sesi için, (boru izalasyon malzemesi, plastik boru ve elektrik bandı) ile moderatör yapmıştım hala kullanıyorum ses yarı yarıya azalıyor, isabet de bir sorun yaşatmadı. ( x;.z dürbünsüz)

    FİLİNTALAR GRUBU
    Diana 350 magnum +Atak Arms Zoraki HP-01 +A A S410 F A C

  • Silwerking in silahını satılık ilanları bölümünde bulamadım yardımcı olusanız sevinirim..

    FX T12 Gamo 6-24X50 Dürbün


    karadenizteam.png

  • Bu arada daha önce bahsi geçen tüfeğin yanında aldığım moderatör de bu.Aşağıda fotoğraflarını koydum sesi çok iyi kesiyor.Silahın ilk sahibi Almanya'dan arkadaşına getirttiğini söylemişti. Namluya diş açmaya gerek kalmadan takılıyor geçme tip.




    [Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/090402/temp/8mj68jxt.jpg] [Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/090402/temp/iz7a3v34.jpg] [Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/090402/temp/od2la723.jpg]

    • Official Post

    Silwerking in silahını satılık ilanları bölümünde bulamadım yardımcı olusanız sevinirim..


    O silah takastan bize geçti ve 3 gün öncede yine forumdan yeni üyemiz "cafahmet" Ahmet bey satın aldı.

  • Aytaç bey Silahı ben aldım. sağolsun Mustafa bey ve diğer arkadaşların önerisini dikkate aldım. pişmanda olmadım. kendilerinede buradan tekrardan teşekkür ederim. silah en az sıfırı kadar temiz bir silah. dipçik el kundağı namlu sıfırdan farksız. hemen bahçede denedim. silahın gücünü hissetmemek olanaksız. eğer henüz bir silah almadıysanız sitedeki diyer ikinci el diana 350 lelere bakabilirsiniz. bulamaz isenizde kesinlikle önerileri dikkate alın. kesinlikle pişman olmayacaksınız.

    Theoben Raw HM1000X 0.25 cal.
    Benelli Vinci Black Synetic
    Mke çifte 71cm 12 cal. Kaval Namlu
    SAUER 202 7mm Remington magnum