JSB Pellet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Bende fx peletten memnunum bakalım bunlardanda alıp karşılaştırıcam, birde madem pelletler aynı pelletse fiyat farkı neden bu kadar büyük ?


    Bunu yukarda açıkladım, son 3 - 5 aydır uluslararası piyasalarda maden fiyatları % 30 - 40 lar mertebesinde düşüş yaptı ve taleplerde ciddi gerilemeler oldu, Ben geçen yıl JSB ile çok uzun yazışmalar yaptım, fiyat olarak FX in bize verdiğin fiyatın altına inmediler, ancak bizim 10 yılda tüketeceğimiz kadar bir sipariş olması halinde %5 gibi bir indirimden bahsetmişlerdi, ama şuanki şartlar çok farklı,


    Ayrıca YataGun üyeliği ile çoklu alımlarda ekstra indirimlerle bu fiyatlar yine bulunuyor, ama rekabetse bizde gerekeni yapar değerlendirir gerekirse bugünün şartlarına uygun fiyatlarımızı aşağıya doğru revize ederiz.

  • Ahmet bey ifadenizde 2 ayrı kelimeyi aynı sonuca yönelik yazmışınız, yani "fason" ve "yan sanayi" kelimeleri, burada fason kelimesini doğru şekilde yerini bulur ama yan sanayi derseniz, "taklit" - "merdivenaltı üretim" - "kalitesiz 2.sınıf ürün" anlamları ortaya çıkarki, sizin mesajınızı doğru anlayıp doğru yanıt vermek gerekiyor.


    Evet doğru,Mustafa bey.
    Fason =yan sanayi değildir tabiiki.

  • Mustafa bey günün yorgunluğundan sanırım kendimde aldığım fx pelet kafamda 50tl'lik değerlerde yer yapmış, kusura bakmayın çokda bir fark yokmuş fiyatlar arasında ,zaten siteye girip fiyatları görünce mesajımın son kısmını hemen sildim ama benden daha hızlıymışsınız^^ ..Yinede birazdaha fiyat düşüşü fena olmazdı ;,;-

    • Official Post

    Yalnız dikkatini çekmeyen arkadaşlar için bir hatırlatma yapmak isterim, YataGunda 0 ile 50 TL arasındaki ürünlerde 1 adet fiyatı orijinal fiyatın sizin daha önce alışveriş yapmışlığınız ve forum üyeliğiniz ile birlikte %5 civarı iskonto alıyorsunuz ve bu 1 detten 50 adete kadar kademeli %13 e varan seviyede iskonto gerçekleşiyor,


    Yani : 32,19 TL olan birim fiyat sizin özel indirimleriniz ile 30,65 TL olarak görüntülüyorsunuz, burada alım miktarını artırdıkça fiyat düşmeye başlar ve 50 adet olduğunda fiyat 27,86 TL olur ve banka havalesi ile almak istediğinizde ise bu fiyat 27,02 TL olur.


    Ayrıca yine hatırlatma amaçlı yazıyorum, YataGunda geçmişten gelen alışverişlerinizin toplamı her 1.000 TL artışında size özel fiyatlara yeni indirim yansıyor.

    • Official Post

    Gerekeni yaptım arkadaşlar ama bilinsinki, ben bu ürünleri kriz öncesi yüksek fiyatlardan ithal ettim.


    Birde FX peletlerin karşılığı olan peletler özellikle fiyatları düşük tutulmuş, bu pelet piyasasında fiyatlar aynı marka peletin ağırlığına göre ayarlanır, ayrıca elimde geçen yıl JSB ile yaptığım yazışmalardaki fiyat listeleride mevcut ve örneğin Ankaralı satıcının 5,5 cal. 14,3grains peleti yine 5,5 cal. 16grains olandan pahalı halbuki ucuz olmalıydı, yine bizdeki 4,5 cal. 8,44grains olan peletin karşılığı olan jsb ürün diğer mach pistol 7,3grains olan peletten daha ucuz ayarlanmış, bu da gösteriyorki, bu iki ürünün özellikle fiyatlarının ucuz olması karşılıklarının bizde olmasından kaynaklanıyor,

    • Official Post

    fx pellet kutusunun üstünde 5.52 yazıyor ankarada satılan jsplerin üzerinde 5.5 yazıyor aralarında fark var herhalde :him:s


    Evet şimdi benimde dikkatimi çekti, kutularda 5,5 yazmasına rağmen açıklamalarda 5,52 yazmışlar, bende sipariş verdim 2 şer kutu geldiklerinde kontrollerini yapacağım burada yazarım.

  • Ben aldım hem 18 grain hemide 14.3 grain. kontrol ettim fxler ile.
    kuşkunuz olmasın 5.52.
    Zaten JSP nin 18 grain ve 14.3 graininde 5.51 yok üretmiyor tüm 14.3 grain ve 18 grainler 5.52, yalnızca 16 grain 5.51 ve 5.52 dir bilgilerinize..
    http://www.schulzdiabolo.cz/en/products/

  • Ben aldım hem 18 grain hemide 14.3 grain. kontrol ettim fxler ile.
    kuşkunuz olmasın 5.52.
    Zaten JSP nin 18 grain ve 14.3 graininde 5.51 yok üretmiyor tüm 14.3 grain ve 18 grainler 5.52, yalnızca 16 grain 5.51 ve 5.52 dir bilgilerinize..
    http://www.schulzdiabolo.cz/en/products/


    Ahmet Abi, ben de firmaya telefon açtığımda özellikle sormuştum 16 grain olanlar 5.52 mi diye.Aksi olması düşünülemez yani.

  • bu bir normale dönüş değil bence.dalgalanmanın aşağıya giden eğrisi.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

    • Official Post

    http://www.schulzdiabolo.cz/en/products/


    yalnız bu sayfada bakınca kendi fiyatlandırmasıda mevcut ve burda da 14,3 grain ve 18 grain pellet fiyatı 16 grainden pahalı görünüyor.


    18grains olanın yüksek olması normal olanı, bendeki listede ağırlığa orantılı fiyatlar var, demekki güncel stoklara görede fiyat uygulanıyor.

  • adamlar peletleri anasayfaya koymuşlar millet arayıp yorulmasın diye


    :):)