Yeni tüfeğim FX Gladiator

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 100 metrede atıştan sonra gözümü kaydırıp görebildim hep şişenin kırılmasını.Bir defaki sefere dürbünden bakarım eminim o daha güzeldir. ;şrofls;. Sanırım bir süre sonra 14 büyütme az gelecek :thumbup: :P

    FX Gladiator .22 +nikko nighteater 10-50x60+Yatagun moderatör ;keyf;
    AirArms s410 xtra FAC .22+Bushnell elite 6500 2.5-16x42 ;şrofls;.

  • 100 metrede atıştan sonra gözümü kaydırıp görebildim hep şişenin kırılmasını.Bir defaki sefere dürbünden bakarım eminim o daha güzeldir. ;şrofls;. Sanırım bir süre sonra 14 büyütme az gelecek :thumbup: :P


    abi istersen takasa girelim benim dürbün 10.40x50 zos, 300 metre atışımda zaten zoom ayarı kendinden 10 dan başlıyor sadece 12 ye alıp atış yapıyorum ;kihhik, şu bir gerçek sniper veya keskin nişancılar çok büyütmeli dürbün tercih etmezler geneli bu,5000 dolara kadar dürbün gördüm ama benim kullandığım 40 zoomlu dürbüne rast gelmedim,neden bu kadar pahalı ve 14 16 24 zoom kadar özellikleri var :him:s neden 40 50 zoomlu deyiller :him:s


    2000 metrenin üstünü vuran askerin kullandığı dürbün bile bu kadar zoom özelliğine sahip deyilmiş, 1ci dünya mı 2ci dünyamı savaşında bu mesafeden düşman askerini vurmuş adam,o tarihdeki silah ve ekipmanların kalite özelliğinide bir düşünmek gerek ^^ kaliteli bir dürbün alacağım ama en fazla 24 zoom lu olacak,24 zoom u da sırf 300 üstü kullanacağımdan düşünüyorum g;$i mevcut dürbünümde 300 üstünü kaldırır ama 150 dolarlık bir dürbün ile nikko tarzı bir dürbünün mercek kalitesi ap ayrı birşey


    saygılar

  • Şakası bir yana nikon dürbün hakikaten çok kaliteliymiş.Hem görüntü kalitesi bakımından hem de çabucak sıfırlanması açısından.Cuma günü 450 pellet attım sıfırlanmada hiçbir değişiklik olmadı. :love: 14 büyütme de bile silahın ucunu sabit tutmada zorlanıyorum,40 büyütmeyi düşünemiyorum,sizlere kolaylıklar diliyorum... :!: Bu arada silahı 3 defa doldurdum,olayın en zevkli kısmı orasıydı. :whistling:

    FX Gladiator .22 +nikko nighteater 10-50x60+Yatagun moderatör ;keyf;
    AirArms s410 xtra FAC .22+Bushnell elite 6500 2.5-16x42 ;şrofls;.

  • vallah abi tüfeği alalı belli şöyle ağız tadı ile düşük güç orta güç atışı yapamadım ;şrofls;. çok merak ediyorum düşük güç ve orta güçde kaç atış yapabileceğim :him:s bir ara 500 lük pellet kutunun yarısına gelmiştim ama atmaya takatım kalmamıştı ,şarjöre pellet doldurmak atmak dan zor geliyor;şrofls;.bana kolay kolay kimse tüfek aldıranaz gari ;grin; son noktayı koydum aha parmağımla buraya çizik atıyorum ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ;şrofls;. olay bitmiştir ;şrofls;.

  • Dur dur o kadar kesin çizgiler koyma,bir laf vardır hani;değişmeyen tek şey degişimdir diye.Teknoloji değişiyor, bu gün 'pcp' yarın 'epcp' ondan sonra başka birşey...Sen paradan haber ver... ;şrofls;.

    FX Gladiator .22 +nikko nighteater 10-50x60+Yatagun moderatör ;keyf;
    AirArms s410 xtra FAC .22+Bushnell elite 6500 2.5-16x42 ;şrofls;.

  • vallah abi tüfeği alalı belli şöyle ağız tadı ile düşük güç orta güç atışı yapamadım ;şrofls;. çok merak ediyorum düşük güç ve orta güçde kaç atış yapabileceğimi?

    Ben dün garajda 80 civarında atış yaptım, Başladığımda Manometre 180 bardayı, sonunda 150 bara indi yani 80 atış bana En düşük güçte atış yaparak 30 bar harcattı.

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.

  • bu tür yazılar t12 meraklılarına gladiator aldırır.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • hayırlı olsun...

    ;tufey# Hatsan AT44WX10 Premium Combo 22. cal OPTİMA(3*12-44)


    ;tufey# mod 95 sas 177. cal ZOS (3*9-42) ve muhtelifler.

  • bu tür yazılar t12 meraklılarına gladiator aldırır.


    Ammman Deniz arkadaş, etme eyleme.... Henüz yerimize yeni oturuyorduk ki....

    S&W 686-6

  • Ammman Deniz arkadaş, etme eyleme.... Henüz yerimize yeni oturuyorduk ki....


    Polat abi sana yakışır.
    İkide bir uğraşmazsın o koca tüple. :thumbdown:

  • Polat abi sana yakışır.
    İkide bir uğraşmazsın o koca tüple. :thumbdown:


    Koca tüpün pek fazla zararı yok sayılır: ne de olsa doğrudan bağlıyorum. Silah ister 600 cc tüplü olsun ister 60 cc...
    Ancak kurma kolu "biathlon" tip değil de bildiğimiz "bolt" sistemi olsa idi, baştan almıştım Gladio'yu..
    Gene de büyük söylememek gerek.
    Bakalım Mustafa Arkadaşımız bizlere daha başka ne sürprizler hazırlıyor ???? Ben yaza doğru "Yatagun" marka canavardan daha başka marka (lar) da bekliyorum.... ;keyf;;keyf;

    S&W 686-6

  • Polat abi sen anladığım kadarıyla Mustafa beye yakın markaj yapıyorsun.
    Bakalım daha ne havadisler alıcaz.
    Merakla bekliyorum. :thumbdown:

  • Yok valla... sadece yazılanları yorumluyorum. Yoksa sizlerden daha fazla bilgi sahibi değilim.

    S&W 686-6

  • Bende Polat abiye katılıyorum eğer gladyatör bolt kollu olsaydı bende onu alırdım. işde buda demek ki zevk meselesi daha cok önemli benim için yoksa sidelevel mi ne aa yı almayı düşünüyordum ama bolt kollusu yokmuş ileride gelirse aanın boltundanda düşünmüyor değilim t12 benim için çok kibar ve çıt kırıldım bir iskandinav esmer güzeli gibi geliyor bana ne bilim aşık olmuşdum fx buluşmasında, anlatılmaz bir güzelliği var benim için Allaha şükürki kavuşdum Allah utandırmasın.

  • Tekrar güle güle kullan Mesut arkadaşım.
    Hatırlanacaktır, ben de AA410'dan TX12'ye geçmiş idim. Yeniden AA polemiği yaratmak istemem ama AA'nın "bolt" sistemi bana pek kullanışlı gelmemişti: arkadan değil de (Mustafa arkadaşımın modifiye ettiği gibi) yandan çekmeli olsa idi çok daha iyi olurdu gibime geliyor.
    Bu bakımdan AA410'un "side-lever" olanı belki daha pratik olabilir. Her ne kadar klasik bolt kurması gibi değil ise de bir denemek isterdim...

    S&W 686-6

  • teşekkür ederim polat abi aa gerçekden çok hoş ve harika bir tüfek onada aşık olmamak elde değil hertürlü oynamaya müsait bir tüfek ülkü amcanın yaptıkları ortaada ne modlar yapmış tek tek anlatıyor. sonra sağlaklar için olan bolt kol solak lar için ayarlanabiliyor ayrıca sideleveleride bolt yapmak imkansız değil bunun da çağresi geçende muhebbetini yapmışdık üstadlarımızdan birinde mevcut ama benim tüfeğime tornavida deysin istemiyorum dersen başka bir konu shsen ben istemiyorum. imaknlar elverdikçe hepsini denemek lağzım polat abi bu dünyaya bidahamı gelecem aslında kolleksion daha iyi olurdu. :)


    moderatör notu:lütfen imla kurallarına dikkat ediniz.

  • Selamlar Ufuk bey, pedere selamınızı ilettim,onun da selamları var.FX konusunda çok isabetli bir karar verdiniz.Ben T12 kullanıyorum, bu güne kadar diger tüfeklerle zaman kaybetmişim.Çok hafif ve isabetli bir tüfek.Benim dolum konusunda çekincelerim vardı ama yanılmışım.Pompa kullanımı da çok çok kolay.Tekrar hayırlı olsun diyorum. ½bay£bay`;

    • Official Post

    Bu ilk buluşmada YataGun 80 fp/lbs nin ön çalışması sayılabilecek 5,56 kalibre 30grains solid pelet ile 1035 fps silahı test etme imkanınız olacak ve idealimdek paslanmaz çelik yandan BoltAction :love:

  • resim görme imkanımız var mı şu an? u½%;

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

    • Official Post

    resim görme imkanımız var mı şu an? u½%;


    u½%; üzgünüm sanal alemdeyiz ;confused;