discovery benjamin

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir pcp almak istiyorum ama scuba temin etme imkanım yok. o yüzden pompayla dolumu kolay olan bir şey düşünüyorum benjamin discovery nasıldır pompa ile dolumu kolaymıdır? ve sağlammıdır bu silah uzun süre sorunsuz kullanabilirmiyim ? birde gücü tatmin edermi? mod 52/54 e göre gücü nasıldır? ve son olarak 5.5 mm için yeterli güce sahip mi? yoksa 4.5mm mi alınmalı? kullanan veya bilen birisi yardım ederse cok sevinirim ayrıca forum çok düzgün bize böyle detaylı bilgi içeren düzgün bir forum hazırlayan emegi geçen herkese teşekkürler.

  • merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir pcp almak istiyorum ama scuba temin etme imkanım yok. o yüzden pompayla dolumu kolay olan bir şey düşünüyorum benjamin discovery nasıldır pompa ile dolumu kolaymıdır? ve sağlammıdır bu silah uzun süre sorunsuz kullanabilirmiyim ? birde gücü tatmin edermi? mod 52/54 e göre gücü nasıldır? ve son olarak 5.5 mm için yeterli güce sahip mi? yoksa 4.5mm mi alınmalı? kullanan veya bilen birisi yardım ederse cok sevinirim ayrıca forum çok düzgün bize böyle detaylı bilgi içeren düzgün bir forum hazırlayan emegi geçen herkeze teşekkürler.


    Discovery max 2000 psi basınç ile çalıştığı için diğer pcp silahlara göre pompa ile doldurulması çok kolay. Güç olarak fx pcpler kadar güçlü değil ama bence yeterli güce sahip. 5.5 mm 16 grain peleti 800 fps civarında atıyor. Üstad Ülkü amca hız ölçümlerini yayınlamıştı forumda. Diana mod 52/54 e göre biraz daha güçlü ayrıca çekiç yayı değişimi ile güç modifiyeside mümkün. 5.5mm için yeterli güce sahip ama 4.5 mm alınıp 10.5 grain peletlerle atılırsa iyi sonuçlar verebilir. Kötü yanı Türkiye satış fiyatının uçuk olması.

  • teşekkür ederim avcı arkadaşım pompa ile doldurmak yormuyor ise sorun yok birde nereden almalıyım arıza falan olursa garantisi güvenilir olan bir yer tavsiye edermisiniz? cevap için teşekkürler.

    • Official Post

    teşekkür ederim avcı arkadaşım pompa ile doldurmak yormuyor ise sorun yok birde nereden almalıyım arıza falan olursa garantisi güvenilir olan bir yer tavsiye edermisiniz? cevap için teşekkürler.


    Nereden alırsanız alın garantisi ithalatçıyı ve yerli ise üreticiyi bağlar,


    https://www.yatagun.com.tr/det…very%20Serisi=&ID=908


    [Resim Engellendi: https://www.yatagun.com.tr/XDDiscovery22pomp-1(1).jpg]

  • teşekkür ederim avcı arkadaşım pompa ile doldurmak yormuyor ise sorun yok birde nereden almalıyım arıza falan olursa garantisi güvenilir olan bir yer tavsiye edermisiniz? cevap için teşekkürler.


    En ucuz fiyat yatagunda (üye indirimi ile). Karar vermeden önce bence iyice araştır diğer markalarıda. Eğer fiyat sorun değilse fx T12 de çok güzel bir seçim olur.

  • teşekkürler arkadaşlar Mustafa bey sizi pek tanımamama rağmen forumda biraz tur atmam bu işlerde çok tecrübeli birisi oldugunzu anlamama yetti. sizden tavsiye bekliyorum aslında ben de t12 istiyorum ama scuba tüpü ve dolum aparatı masrafı yüzünden discovery düşünmeye başladım merak ettiğim asıl konu pompa ile dolum gerçekten kolaymı discoveryde? birde sağlam mıdır? iki gün sonra bozulup gitmesin g;$i ilginiz için teşekkür ederim

    • Official Post

    Kaliteli pompa ile dolum zor değildir,


    Şayet Discovery 1.500 TL ise FX T12 4.500 TL satılmalı, aralarındaki kalite farkını vurgulamak istedim, zaten yurt dışı sitelerde bakarsanız FX T12 nin 3 te bir fiyatına discovery nin satıldığını görürsünüz, T12 yi satın almayı düşünürseniz elimizde test amaçlı aldığımız Hill pompa var size maliyetinden verebiliriz böylelikle scuba tüp dolum aparatı vs.. uğraşmazsınız.

  • mustafa bey az daha para ayarlayabilirsem olabilir ama biraz beklemem lazım ha birde bu hill pompa ile t12 dolumu zor mudur?bezdirmesin beni? g;$i teşekkürler

    • Official Post

    mustafa bey az daha para ayarlayabilirsem olabilir ama biraz beklemem lazım ha birde bu hill pompa ile t12 dolumu zor mudur?bezdirmesin beni? g;$i teşekkürler


    Kaç kilosun?

  • mustafa bey az daha para ayarlayabilirsem olabilir ama biraz beklemem lazım ha birde bu hill pompa ile t12 dolumu zor mudur?bezdirmesin beni? g;$i teşekkürler


    yahu genç adamsın.düşündüğün şeye bak.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

    • Official Post

    68 kiloyum mustafa bey


    Bende 69 - 70 kiloyum ve hiç zorlanmıyorum ama pompayı doldurma tekniğine riayet ederek, yani dizlerini kırarak vucudunun ağırlığı ile pompayı kullanmalısın, kollarını kullanarak dolum yapmaya kalkarsan terlersin. Altta verdiğim linkteki videoyu izle.


    FX PCP Silah Pompası

  • merhaba 4.5mm


    Pompa işi zor ama spor yapmak açısında çok güzel bence. Ben özellikle pompa istedim ki spor yapayım diye..
    Acele etme biraz daha para biriktir T12 al derim.Çünkü sonra daha iyisini isteyeceksin.
    Selamlar

    FX T12 Gamo 6-24X50 Dürbün


    karadenizteam.png

  • o zaman t12 için biraz daha beklemem gerekecek ne yapalım bekleriz ilginiz için hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar