Gamo CF-X Royal 4,5 için dürbün önerisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Öncelikle silahı aldınız mı alacak mısınız? Ön mercek çapı x40 ın üzerine çıkmayın.

  • Merhaba. Aramıza hoşgelginiz. Dürbün için ayırdığınız bütçeyi belirtirseniz öneride bulunmak daha kolay olur. Birde dürbünde olmasını istediğiniz özellikler nelerdir (mildot vs...) Saygılar

    Hobiye ara verdim ;avci;;avci;

  • Mildotun ne olduğunu forumdan az çok öğrendim. Sunshade nedir? Bu arada bütçe sınırı yok. Ancak alacağım tüfeğin orta halli olduğunu yine forumdan öğrendim. Zaten tercih ederken forumla birlikte birçok siteyi araştırdım. Sonuçta yeni başlıyoruz. Orta halli böyle bir tüfek için sanırım 300$ lık bir dürbün gereksiz olur diye düşünüyorum. Kısacası alacağım dürbün yine orta halli olsun. Ama bizide hobiye başlamadan hobiden soğutmasın.

  • Bugün alıcaz silahı.


    Tüfeği sıfır alacaksanız 500 lira ona vermeyin ofiyata sitede 2. el diana 350 magnum veya 460 magnum alın derim.
    Dürbün olarak Gamo 4-12x44 olabilir gayet net ayrıca cfx in üstünde süper duruyor.

  • Sunshade bizim güneşlik dürbünün ucuna monte ediyorsun tek özelliği görüntü diye düşünüyorum.

  • 5.5 lik bir derece daha iyi dianalarda wehirauch larda 4.5 tada 5.5 tada isabet son derece iyidir.Cfx i nerden alacaksınız ideal av?

  • Diana nın evladiyelik olduğunu forumlardan öğrendim. Ancak 2 arkadaş niyetlendik hobiye şimdi ona sen git gamo al ben forumdan diana alıcam diyemem. Ayıp olur. Birde Dürbün markalarında Tasco ve Tasko var. Hangisi kalitelidir? Sanırım Çin malı olanıda varmış. Nasıl ayırt edilir?

  • Bencede diana tercih edin derim. Gamoya göre daha kaliteli, hadi hiç bişey olmasa en azından tetiği ayarlanabiliyo.


    Ben bu iki silahıda kullandım cfxle 350 magnum arasındaki fark ap açık ortada alınacaksa 350 magnum alınmalı mutlaka.

  • Bugun kaçta gideceksiniz ben de geliym gidelim tellidereye bakın nasıl vazgeçiyorsunuz gamodan :)

  • Ahmet kardeş, saati henüz belli değil. Bu arada farkındayım arkadaşlar Diana ile Gamo arasında dağlar kadar fark olduğunun. Ama sadece silaha 1000 YTL nin üzerinde verdiğimizi duyarlarsa hanımlar bizi boşarlar. Ki 450-500 ü bile yarıya indirip söyleyecez. Eminim dürbünden başka birsürü zerzavatıda çıkacaktır bu hobinin. Sonu nereye varır siz düşünün ;)

  • Benden günah gitti :) ama bişey diyeyim kral alın aynı şey.

  • Kralla Gamo aynı kalitede diyorsun yani... Bir süre bu yaylı tüfeği kullandıktan sonra büyük ihtimalle CO2 (sanırım PCP) tüfeklere sırnaşmaya başlıycaz. O yüzden baştan masraflı başlamak istemiyorum. Eğer hobi yeterince sararsa sonrasında başlarız masrafa. Öte taraftan Hatsan vs. ile başlayıp soğumakta istemiyorum. Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum. Benim akvaryum hobimde böyle olmuştu. 40 lt bir akvaryumla 4 sene önce başladı. Şuan evde birisi 500 lt olmak üzere 7 adet akvaryum oldu. Çok ucuz balıklarla başladık, tanesi 200 ytl balıklarla devam ettik. Şimdi evde depo olarak kullandığım odaya bakıyorumda neredeyse akvaryumcuyu eve taşımışız. Yapılan masrafın haddi hesabı yok. Şimdi akvaryum hobisini yine seviyorum. Ama daha ölçülüyüm. Fazla malzeme ve akvaryumları elden çıkarmaya çalışıyorum. Anlayacağınız hobiler kousunda sabıkalıyım.:(

  • Bende diana 350 magnum diyorum en başta alın bir kere alın daha sonraları gamonun sizi tatmin etmeyeceğini göreceksiniz,tabi burada tavsiyelerimizi yapma gereği hissediyoruz fikir yine sizin şimdiden alacağınız tüfek hayırlı olsun.gamo alırsanız yine gamo 3-12x40 güzel bir dürbündür yeterli olacaktır.

    FX Gladiator .22cal , BSA 8-32x44 SWF
    Weihrauch Hw 97K .22cal

  • Öncelikle hayırlı olsun diyorum.Çok büyük yatırım yapmadan başlamak istediğinize göre bütçenize yakın fiyatlı Diana Panther 31'i de incelemenizi öneririm.En azından Diana markasına dahil olmuş olursunuz ve hobiden vaz geçme durumu olursada elinizden çıkarmanız çok daha kolay olur kanısındayım.