üstadlardan isabetlilik konusunda yardım!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • pelletler iç içe geçmiş fakat sapma çok geldi



    evet 3 atış yaptım üç atış aynı delikten geçti fakat 5 mt mesafe atışta 6 cm yukarı 2 cm sağa kaydı




    Ya birde utanmadan üstüne kalkıp ne sıfırlaması diyorsun. Adam diyorki attıklarım hep üst üste ama saptılar. Konu sıfırlamadan başka birşey değil. Sen gel sarılayım yok yivset çeken şaşı bilmem ne.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen PLaGue ().

  • [quote='andre',index.php?page=Thread&postID=93820#post93820]evet 3 atış yaptım üç atış aynı delikten geçti fakat 5 mt mesafe atışta 6 cm yukarı 2 cm sağa kaydı





    hoş geldin aramıza o vakit ;tacli#

  • Hocam eyvallah ben düzelttim yazdıklarımı. Kimseyi incitecek bir kelime kalmadı.Dilim sivri olabilir ama kemiği vardır. Onun yazmış olduğu aldatıcı (umarım buna da takılmazsınız) yazılar ne olacak ????

  • Yok andre onu size yazmadı refrigatior arkadaşımıza yazdı. Oda sizin gibi ayar konusunda sıkıntı çekmiş fakat sizingibi danışmak yerine direk "hatsan rezaleti" atlı bir başlık açtı. Bundan dolayı arkadaşımız tepki gösteriyor haklı olarak. Ayrıca yaylıda hatsanın en iyi tüfeğini almışınız bence oldukca isabetli birtüfektir.


    Arkadaşın 10 atışından sonra olanları da okudunuz mu? :sleeping: Evet rezalettir.....kapısına kadar yollanan silahı geri iade eden'e ne diyelim? Ellerinize sağlık mı diyelim? Tebrik mi edelim? Kapısına güller mi dökelim?


    Lütfen açtığım konuyu dikkatle ve tarafsızca tekrar okuyunuz...Ben de sizler gibi bir tüketiciyim.İdda ederim sizlerden daha da milliyetçiyim.


    Silahtan memnun olmadım yahu bu kadar basit....Mesele değiştirme değil kardeşler neden anlamak istemiyosunuz?


    Hatsan Kızılay değil; Htsan Sosyal Yrdımlaşma ve Dayanışma Derneği değil; Hatsan doğal olarak kar amaçlı bir işletme....politikası tabiri caizse: ''Golümü atarım dansımı yaparım''


    Eylemlerim devam edecek


    Mehmet

    FX İmpact 5.5mm-4.5 mm


    Kalibrgun-Cricket Standart PLB 5.5 mm+ Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42 [s]


    [s]FX Gladiator.22


    Sarsılmaz Kılıç 2000 Mega 9x19 mm.

  • Bizde "golü yemem gerekirse çamura yatarım" mı diyecez. 10 atıştan sonra olanlar namludaki ve piston önündeki fazla yağdan oluşan dizel etkisinin bittini gösterir. ben yıllardır havalı tüfek kullanmıyom ayrıca

  • sanırım hoşgelmedim ama hoşbuldum ;kihhik, . saygılar g;$i

  • Ne demek istiyorsun güzelim sen? Ne sıfırlamasından bahsediyorsun? Ben yıllardır havalı silah kullanıyorum.Hatsan senin akraban mı? Açtığım konuyu sonuna kadar oku ondan sonra eleştirilerimin neye yöneltildiğini gör.


    Merak etmeyin sonuna kadar okudum , Hatsan da benim akrabam felan değil eleştirilerinde neye yöneltildiği ortada bence siz baştan sona okuyun genel olarak formun görüşünü görün . Kimse buda kalitesiz olan silahları aksesuarları övmez zaten fabrika hatalarınıda forumda araştırsanız yaşadığınız problemlerin genel oluğunuda görürdünüz .Ve yine merak etmeyin bizde kullandık hatsan bizde yaşadık ona benzer problemler .

  • selamlar az önce tüfeği sıfırlamayı başardım resim ekleme özürlüsü olduğum için uzunca bir uğraş verdim. bir üstteki iletimde sanırım kısmen becerebildim grup yapmaya çalıştım fakat tüfeğimin ilk atışlarındaki gücü sanırsam biraz düştü sesi azaldı.İlk 10 atışta bunların olması normalmidir .ilk atışımda 2.5 cm tahtayı delip geçiyordu şimdi delip geçmiyor çok az bişey kalıyor delip geçmesine.Benim için deliciliğide pek önemli değil ama bu güç azalması sürekli hale gelirmi? gelirse isabeet oranınıda etkileyecek sanırım.Bilgilendirirseniz sevinirim görüşmek dileğiyle..SANIRIM BU FORUM İÇİN FAZLACA MASRAFLI OLDUM :))


    PLaGue abimizin dediği gibi dizel etkisi.

  • forumda okuduğum bir yazıdan hatırladığım kadarıyla; yaylılar ilk atışlardan sonra yüzde 10 güç kaybeder, daha sonraki güç kayıpları farkedilemiyecek seviyelerdedir. Ayrıca bu forum arkadaşlık kavramının önemine dikkat edilen bir forumdur. Birbirimize karşı sert değilde yardım sever tavırlar içerisinde olmalıyız.

    Gamo CF-X 4.5mm + 3-12x44 AOE optima ;box;x
    Kalem, fırça, mermer nedir birer oyuncak,
    Şaheserler süngülerle yazılır ancak!

    bursateam.png

  • bu forum arkadaşlık kavramının önemine dikkat edilen bir forumdur. Birbirimize karşı sert değilde yardım sever tavırlar içerisinde olmalıyız.

    +100 ;d; ;d; ;d;

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • Arkadaşlık fikrinize sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum.Tüm Forumdaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum.


    Biri hariç biri sadece biri........

    FX İmpact 5.5mm-4.5 mm


    Kalibrgun-Cricket Standart PLB 5.5 mm+ Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42 [s]


    [s]FX Gladiator.22


    Sarsılmaz Kılıç 2000 Mega 9x19 mm.

  • Bende herkesten özür diliyorum. Sert yazı yazmamaya çalışacam. Yapım gereği yazarsamda uyarırsanız düzeltirim. Ben sana saygılarımı sunuyorum sen sunmasanda. Tehdit etmeye, hatsan taraftarı diye suçlamaya, ara yakınım demeye gerek duyan bir kişi çabucak arkadaşlık ortamını savunursa sadece sert yazan ben elbet daha hızlı başarı sağlarım.

  • Öncelikle buradan beni aydınlatan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. fakat birşey beni üzdü benim açtığım bir başlık altında yanlış anlaşılma sonucu oluşan kırgınlıklar.Bu kırgınlık veyahut tartışmalar benim farkında olmadığım bir sebepten ötürü olduysa herkezden özür diliyorum.herkese iyi atışlar diliyorum Allaha emanet olunuz.Görüşmek dileğiyle...

    mod95 sas+optima red dot


    huğlu poze


    huğlu tek

  • Çanakkaleye sevgiler

    FX İmpact 5.5mm-4.5 mm


    Kalibrgun-Cricket Standart PLB 5.5 mm+ Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42 [s]


    [s]FX Gladiator.22


    Sarsılmaz Kılıç 2000 Mega 9x19 mm.

  • ;,;-;lol; bir musibet bin nasihatten iyidir. okadar yazdık çizdik anlattık illa uygulamalı bir şekilde anlamak istiyolar eee ne yapalım ozaman bize izlemek kalır.

  • gelecegın meseduzu'su ;kihhik, abı sonuna akdar arkandayım :P


    tahmini 10 15 gün filan sürmüştü sevgili meseduzu nün (mesut ) kardeşimin yazıları ;şrofls;.#hims sonrasında büyük bir süpriz yaparak webley raıder almış ;kihhik, onu tanıyanları şoke etmişdi tekrar dan aldığı karar ;şrofls;. sonrasın da hatsan hakkın da ufacık da olsa olumlu sözler yazmış,hatta arkadaşlarımız dan bir tanesi, ( mesut abi doğru söyle ne içtin sorusunu sormuştu ;şrofls;.#hims;lol; ) hiç belli olmaz,bir gün herkes hatsan a dönebilir ;şrofls;.;lol;

  • keşke hatsan kalitesiyle söz sahibi olsada herkes hatsan kullansa


    bizde yerlimalı ile övünürdük u½%; u½%; u½%;

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#