Hatsan at44wx10 premium alacağım. Ankarada nerde var?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba, uzun uğraşlar, gezmeler sonucu Ankarada bu tüfeği bulabilmiş değilim. Yiba çarşısında hatsan yetkili satıcısı var, orası ancak kapora ile pazartesi günü gelebileceğini söyledi ama aslına bakarsanız pazartesi geleceğine inanmıyorum. Cumartesiden kargoya vermesi lazım hatsanın vs..


    Nerelere baktım?
    Yiba çarşısına baktım, yibanın yanında av market fln var, oralara baktım, karşısındaki ufak dükkanlara baktım. Kızılay sakaryadaki silahçıya baktım, sanatorum caddesindeki tüfekçiye baktım. Bu silah yok!


    Arkadaşlar şöyle kesin vardır dediğiniz Ankara hudutları içinde bir yer söyleyin, yarın gidip bakıp hemen alayım. Ya da elinde temiz olan ve satmak isteyen biri ya da böyle bi tanıdığı olan varsa lütfen iletişime geçsin.


    Hatsan at44wx10 premium modelini neden almak istiyorum?


    Belki 2 katı fiyata evanix modelleri başta ilgimi çekti özellikle de ar6 modeli, ancak ne kadar isabetsiz olduğunu öğrendim. Aynı zamanda s10 modellerinin de pek isabetli olmadığını forumlardan takip ettim.
    at44wx10 dedikleri model (hatsan yapımı lw namlulu) namlusu epey bir övülmüş, birkaç grupmana da baktım nispeten evanixe göre daha iyi grupmanlardı ayrıca fiyat olarak son derece düşüktü. Yani fiyat/performans oranını beğendim. Kaldı ki pcplere yeni başlayacak biri olduğum için başta ucuz bir modelle çalışmayı daha uygun gördüm.
    Ayrıca hatsan firmasının da kendilerini geliştirmeye açık, gelen eleştirilere açık, kendini eleştiriler yönünde geliştirebilen bir firma olarak gördüm. Servisi oldukça meth edilmiş. Ve adamların lw namlusu bile kendi üretimleri. Demek adamlar bazı şeylere çok önem veriyorlar, kazanacaksa bu adamlar kazansın dedim ve milliyetçilik duygularım da ağır gelerek Hatsan at44wx10 premium modeli üzerinde karar kıldım.



    Şimdi bana biri lütfen bu silahın nerde olduğunu söylesin ?(


    Saygılarımla

  • Satıcıya iananmamakta haklısın...


    Son duyuma göre daha L&W namlular hatsanın eline geçmedi ki AT44 10WX silahlar satıcının eline geçsin.


    Hatsan işin üstüne düşmezse en az 2 ay daha bu silah piyasaya çıkmaz.


    Kapora mapora hikaye......Akıllı olmak lazım...(inanmazsan hatsanı ara sor)


    Kolay gelsin

    FX İmpact 5.5mm-4.5 mm


    Kalibrgun-Cricket Standart PLB 5.5 mm+ Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42 [s]


    [s]FX Gladiator.22


    Sarsılmaz Kılıç 2000 Mega 9x19 mm.

  • Alacağım yer hatsanı 2-3 kez aradı, ben teyid etmelerini istedim, bir kere daha aradı. Pazartesi günü kesin elinizde dediler silah için, satıcı da bana buna göre kapora istedi. Ama dediğinizin bir benzerini de av market söyledi, 2 aydır üretimi yok bu silahındedi. Ama haftaya çarşamba geliyor 3 tane dedi. Belki de tekrar üretmeye geçmilerdir diye de düşündüm.


    Öncelerden elinde kalan bi av bayii fln yokmudur ankarada bunu istiyorum. Yani ne bileyim silahı elime almadan da kapora vermek fln yanlış bence. Gelen silahın kundağında ufacık bi çizik farketsem ben o silahı almam.. İş karışır işte o noktada da..


    Terkar soruyorum, Ankara hudutları içerisinde bu silah nerede olabilir? Aksi halde yarın gidip kaporayı verip çaresiz bir bekleyiş içine gireceğim :)

  • Seçimin hayırlı olsun.. Bende üretiminin durdurulduğunu biliyordum.. En iyisi fabrikayı arayıp sorman..
    Ayrıca " Ve adamların lw namlusu bile kendi üretimleri. " demişsin. Bu tamamen asparagas. Namluları ithal ediyorlar.
    Lw namlu adı üstünde.L&W den alıp silahlara monte ediyorlar.Yoksa bu kadar istikrarlı bir atış eğrisi de olamazdı..

  • Ankara yetkili bayiye de söyledim bunu, beni tastikledi. Evet adamlar süper namlu üretiyor dedi. Hatta walther bi tüfek vardı burda dedi yeni satıldı dedi, hatsandan gönderildi o bize dedi. Hatsan yapıyo bazı modelleri dedi..


    Bu bayi hatsan'ın yetkili satıcısı.

  • Bence haberleri kaynağından almak daha doğru olur.
    İnsanların ticaret için yapmıyacakları yok.
    Bunu da göz ardı etmemekte yarar var. :thumbdown:

  • Arkadaşlar tüfeğime kavuştum sonunda :)


    Sağolsun Atilla komutanım hem ödeme konusunda, hem bütün ayrıntıları teferruatları konusunda, hem de taşıma hususunda çok yardımcı oldu.


    Kendisine buradan tekrar çok teşekkür ederim. Bir tüfeğim olsun derken bi tane de kırmalı tüfeğim oldu :) Gerçi o hiç kullanılmamış.


    İlgilenen tüm arkadaşlarım ve büyüklerime saygılarımı sunarım.


    Artık ben de başlıyorum ;tufey#

  • hayırlı olsun kardeşim.Allah kaza bela vermesin...

    HATSAN TORPEDO 155 .22 CAL.+ 3-9*32
    GAMO HUNTER 440 .177 CAL.+ TEK PARÇA AYAK 3-9*44
    MARKSMAN 1010 AIR PISTOL .177 CAL.
    SARSILMAZ
    AIR PISTOL .177 CAL.
    REMINGTON 870 MAGNUM 12 GA TEFLON KAPLAMA

  • Teşekkür ederim AliMurat kardeş :)

  • Alperen,


    İyi günlerde emniyetli ve sıhhatli atışlar yapman dileğiyle hayırlı olsun. Güle güle kullan ;avci; ;şrofls;.

  • hayırlı olsun, isabetli atışlar. buluşmalara da bekleriz :)

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) Elimden geldiği kadar buluşmalara katılacağım artık, kafanızı şişircem sorularımla :)


    Saygılarımla.

  • Öncelikle hayırlı olsun ve Allah kazasız belasız atışlar nasip etsin. Bundan yaklaşık 3 hafta önce Hatsana mail atıp LW namlulu AT44'leri neden bulunmuyor diye sorduğumda "Şu an elimizde namlu yok. Namlular elimize geçer geçmez üretime tekrar başlayacağız fakat bu da 2 ilâ 3 ay sürer" demişlerdi.


    Silahınızın namlusunu kontrol ettiniz mi? Üzerinde LW damgası var değil mi? Eğer varsa demekki namlular beklediklerinden önce ellerine ulaşmış. Bence bu fırsatı kaçırmamak gerekir.

  • Teşekkür ederim.


    Sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş. Ben tüfeği sıfır almadım, forumdan Atilla beyden 2. el olarak aldım. Bi av bayii nin geçen yılın sonuna doğru yaptığı bir kampanyadan almış Atilla bey de, yanında sas95 tüfek de var, yedek tüp, pompa vs. Epey bir uygun geldi. Sağolsun Atilla bey de her şekilde yardımcı oldu :)
    Namlunun kenarında şu yazıyor: BARREL MADE BY LOTHAR WALTHER . Ama bizzat sas 95i de çok sevdim :)


    Tekrar teşekkürlerimi sunarım başta Atilla bey olmak üzere, bütün forum üyelerine.


    Saygılarımla.

  • Dediğin tüfegi bursada 15 gün önce gördüm 800 ytl civarı fiyatı vardı hatta ben normal siyah plastik olan at 44le yan yana gördügümde adam açıklama yaptı.Dedim bu 600(10 yiv set olması lazım) bu niye 800(12 yivset olması lazım) adam dedi bunda alman lw namnu var bide ahşapta olması var güzel tüfek alırsan güle güle kazasız belasız kullan derim.

    Escape .25 + Hawke sidewinder 30 ( 20x mildot)


    Husan + Vector optics Reaper 4-14x50


    Talon P .22 + Vector optics condor 2x42 reddot