pomlalı tüfek tavsiye

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • mrb arkadaşlar , bir arkadaşım avcılık kulubüne üye olucakmış pompalı tüfege merak salmış ruhsat falan alıcak , yeni başlayacagı için bir önderide bulunabilirmisiniz tüfek olarak birde bu yivli yivsiz tüfek ne anlama geliyor bilgilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler... ;avci;

    YA KÜLE DÖNÜŞÜCEKSİN YADA GÜLE

  • Remington 870 express muhteşem bir silah. Ama bulunabilirse; ithaca, savage de çok güzel silahlar. Ayrıca kasaları çelik olduğu için; kolay kolay problem çıkarmayacak silahlar. Yivli silah: namlu içinde yiv-setleri olan, merminin namludan çıktığında dönerek, çok uzun mesafe dengeli gitmesini sağlayan, neredeyse bi araba parasında, yıllık 200 mermi atabileceğiniz bi silahtır.

  • pompalıda yerli olarak akkarı deneyebilirsin.
    hatsanında var ama kalitesini bilmiyorum.

    smith wesson 5906-
    safirt14
    -zoraki925 otomatik
    -crosman 760 177
    blow auto 92
    blow crazy auto.
    blow desert tiger
    hatsan torpeedo 25
    hatsan mod 25 supercharger 177

  • yeni başlayan birisi için pompalı yerine otomatik le başlaması daha iyi olur.otomatik de hem daha az teper hemde kurma olayı otomatik olduğu için acemi bi atıcının hata yapmasını az da olsa engeller. ama pompalıda atış sonrası pompayla mermiyi atım yatağına sürerken namlu sağa sola sapar. kontrol ü zordur biraz.
    silah olarak ta yerli yapım silahlar da artık avrupa silahlar kadar kaliteli. size hitap eden mutlaka bi silah vardır.

    hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

    hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

    hatsan nova compackt 22 cal

    hatsan bt 65 elite 22 cal

    gamo stutzen 17,7 cal

    ersus ers 17 - 36 cal

    ata arms neo 12 cal

    canik 55 shark fc 9 mm

    zoraki ultra 4,5 mm -

  • pompalida hatsan, yildiz, akkar, vs tum yerli firmalarin pompalilari is yapar, sorun cikarmaz. ben olsam hatsan veya yildiz alirim. yildizin kubuzu aliminyum bildigim kadari ile daha hafiftir. hatsan da fiyat/performans acisindan guzel.

  • +1 arkadaşıma katılıyorum


    Remington 870 express muhteşem bir silah. Ama bulunabilirse; ithaca, savage de çok güzel silahlar. Ayrıca kasaları çelik olduğu için; kolay kolay problem çıkarmayacak silahlar. Yivli silah: namlu içinde yiv-setleri olan, merminin namludan çıktığında dönerek, çok uzun mesafe dengeli gitmesini sağlayan, neredeyse bi araba parasında, yıllık 200 mermi atabileceğiniz bi silahtır.

  • +1 arkadaşıma katılıyorum


    yeni başlayan birisi için pompalı yerine otomatik le başlaması daha iyi olur.otomatik de hem daha az teper hemde kurma olayı otomatik olduğu için acemi bi atıcının hata yapmasını az da olsa engeller. ama pompalıda atış sonrası pompayla mermiyi atım yatağına sürerken namlu sağa sola sapar. kontrol ü zordur biraz.
    silah olarak ta yerli yapım silahlar da artık avrupa silahlar kadar kaliteli. size hitap eden mutlaka bi silah vardır.

  • ben armsan kullanıyorum ve çok memnunum isterseniz bi inceleyin...

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#