Amerika'da Hatsan

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hatsan'ın yeni çıkartmış olduğu Quattro tetikli Torpedo modeli.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    [Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/images/zoomed/Winchester-1025_zm.jpg]


    [Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/images/zoomed/Winchester-1025_zm1.jpg]


    [Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/images/zoomed/Winchester-1025_zm2.jpg]


    [Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/images/zoomed/Winchester-1025_zm3.jpg]


    [Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/images/zoomed/Winchester-1025_zm4.jpg]

  • çift parça ayak ilgimi çekti :P tetik kısmını anlatmaya başlayınca çok mutlu mu olmuş öyle birşeyler diyor :him:s;şrofls;.

  • O dürbün dampasız hangi ayakla olsa pek dayanmaz herhalde. :)

  • acaba fiyatı nasıldır


    Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !

  • yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı diye büyütüldük ve mümkün olduğu kadar bu kurala uymaya çalıştık. ama, hatsan değil amerika, ayda bile satılsa almam, alana da mani olmam. hatsana tavsiyem kaliteli yap, pahalı sat, marka ol. ama hala malzeme kalitesini nasıl düşürür de ucuzlatırız diye arge yapıyorlar.

    * FX Gladiator DA + Nikko Stirling Platinium Nighteater 30 (10-50x60FT)

  • yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı diye büyütüldük ve mümkün olduğu kadar bu kurala uymaya çalıştık. ama, hatsan değil amerika, ayda bile satılsa almam, alana da mani olmam. hatsana tavsiyem kaliteli yap, pahalı sat, marka ol. ama hala malzeme kalitesini nasıl düşürür de ucuzlatırız diye arge yapıyorlar.

    Bende hatsan mod.105 var. Millet havalı tüfek almadan önce genelde "abi bu tüfek 100mt den şişe kırar mı?" yada "100mt den hangi tüfekle şişe kırarım." diyor.
    Övünmek gibi olmasın ama dürbünsüz iyi nişancıyımdır. Dürbünde pek başarılı olamadım sanıyorum ki sıfırlamayı güzel yapamadım. Ankarada dürbün sıfırlama yapan bir yer varsa onuda öğrenmek isterim.
    Her neyse Hatsan mod.105'ten için resmi sitesi bayağı bir şey demiş ama yaklaşık 25-30mt den, tam dik atışta; değil şişe, pencere camını kırmadığını söyleyebilirim. Değil kırmak çatlatmadı bile.
    Kasıtlı olarak cama ateş etmedim ama dürbün işte; Dürbün ile başarısız olduğumu söylemiştim. f;s;s

    Asla Unutmayın...
    Başınızın üstündeki egemenlik örtüsünün payandası kopan bacaklar,
    Bedeli ise akan Şehit kanlarıdır...

  • 105'i bilemem ama Torpedo 155 ile araç yan camını, ön camını, lastiğini ve kaportasını; kırdım, patlattım ve deldim. Mesafe tabiki çok uzak değildi, 10 metre kadardı ama uzağa gitme şansım olmadığı için bu mesafeden denedim. Özellikle merak ettiğim ön camdı çünkü oldukça kalın ve sağlamdır ama 5,5'luk Fx saçma ile tam karşısından atış yapmadığım halde bile camı deldi geçti ve tüm camı da boydan boya çatlattı. Bu arada denediğim araç, sanayi hurdalığındaki Mazda E2200 kamyonetti.

  • gerçekten güzel silah yapmişlar.
    peki ama hatsan nasil oluyorda ayni silahi amerikada 300 dolara 450 milyona satabiliyo.
    yani biz burda fabrikadan hiç aracisiz alsak bile 400 lira olan silah nasil oluyoda taa elin amerikasinda 450 liraya satilabiliyo.

    • Official Post

    100 USD ye buradan çıkıyor, eski modellerde 30 ila 80 USD ye gidiyor, zamanında kendilerinin bana söylediği rakamlar buydu.

  • yani 150 liraya amerikaya sattigi mali burda 400 liraya satiyo.
    fabrika,bayi ve biz olarak düşünürsek arada gerçekten güzel para kazanan birileri var.
    fabrika 150 liraya razi (en azindan yurtdişina 100 dolara çiktigini düşünürsek) yani bayiye 200'e yollasa bile bayi %100 kar edip satiyo.
    bende hatsanin fiyatlarinin yukari dogru çikmaya başlamasini kalitesinde bir artiş söz konusu diye yorumlamiştim.

    • Official Post

    Yurt dışına bu kadar ucuz gitmesi normal, zira ihracat teşviki alıyor olabilirler ve yurt dışı siparişleri burada bir bayinin 10 yılda satabileceği miktarı bir defada geçiyorlar.