HADİ BİRAZ DA MAHARETLERİMİZİ PAYLAŞALIM.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar
    Sitemizdeki üye sayısı 5183 ve bu sayının 3811 kişisi aktif.
    Bu kadar büyük bir gurubun değişik bölge ve yörelerden olduğunu düşündüğümüzde, paylaşabileceğimiz güzel şeylerin olduğunu düşündüm.
    Aklıma da ilk şey yemek konusu geldi.(Karnım da aç değil ama.. u½%; )
    Herkes kendi yöresine ait güzel yemek tariflerini yada kendi yaptığı çok özel yemek tariflerini bizlerle paylaşabilir.
    Bu şekilde daha lezzetli yemeklerle sofralarımızı süsleyebiliriz.
    Hadi arkadaşlar agt tariflerinizi bekliyoruz. ;d;

  • Çok güzel bir konu olmuş bu.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • Yemek benimde ilgi alanıma girer ama sadece yemegi yemek kısmı ;keyfs; :thumbdown:

    BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR

  • Bir veya iki orta boy soğanı hafif pembeleşinceye kadar kavuruyorum.Yağ olarak zeytin yağı kullanıyorum.Soğanların içine bir baş ince kıyılmış veya bütünde koyabilirsiniz sarımsak ilave ediyorum.Küp şeklinde kesilmiş domates+ bir yemek kaşığı salca+yeterli miktarda tuz ilavesinide unutmayın.Tüm malzemeyi soteliyorum veee temizlenmiş tavuk ciğerini ilave ediyorum.Bu harcı tavuk ciğeri pişene kadar sotelemeye devam.Bir tutam Kırmızı biber kafi miktarda karabiber ilave.Ve geldik can alıcı;noktaya yarım avuç kuru nane ilavesi olmazsa olmazı bu yemeğin.Bir bardak sıcak su koyuyorum ve hafif ateşte kaynamaya bırakıyorum 10 dakika yeter.Vaybe olmaz böyle bir lezzet deneyin.Selamlar.

    Fx T12 Typhoon 5.5 /Leapers 6-24x50 Mil-Dot AO - Norica twin 5.5-4.5 Scuba (Drager 300 Bar)
    Armsan A612S Slug 61 cm.


    Kemal Yılmam

  • Domatesli Biberli Yumurta:





    Buyuke bir tavaya yag domates ve biber koyup bir sigara
    yakiyoruz. Sigaranin kulu yere du$mek uzereyse yumurtalari eklemenin zamani
    gelmi$ demektir. Yumurtalari kirip sigaramizi bitiriyoruz. Pi$MI$tir herhalde
    ocagin altini kapatiyoruz.





    Biberli Domatesli Yumurta:





    Her gun domatesli biberli yumurta yemekten sIkildigimizda
    yapabilecegimiz bu enfes yemek tipki biberli yumurtali domates gibi
    pi$iriliyor.





    Makarna:





    Bir tencere dolusu sicak suya makarna Po$etini Bo$altip mac
    izlemeye ba$liyoruz. Ilk yarinin ortalarina dogru kalkip altini kapatiyoruz.
    Tencerenin icinden sectigimiz makarnayi fayansa firlatiyoruz. Yapi$irsa pi$MI$
    demektir. Devre arasinda hala icinde su kaldiysa tencerenin kapagini kapatip
    lavabodaki en kirli tabagin uzerine dogru dokuyoruz.. (o zaman hem tabak
    temizleniyor hem de makarnalar catalla yenebiliyor) Uzerine ketcap sIkip
    yiyoruz.





    Not: Fayansa firlattiginiz makarnayi bir ara oradan alin. Sayica
    fazlala$tiklarinda bazen hangisini firlattiginiz Kari$iyor.





    Tuzlu Makarna:





    Yapilisi ayni makarnaya benziyor. Tek farki bu kez makarnalari
    suya atmadan once tuz koymayi akil ediyoruz .. Oyle daha guzel oluyor.





    Pilav:





    Pilav aslinda basit bir yemek degil. Aranan kriterler var. Tuzlu
    yumusak ve tane tane olmasi gerekiyor. Sonuncusu kolay. Pirincleri tek tek
    pisirdiginizde tane tane oluyorlar AMA uzun suruyor. Maharet hepsini bir arada
    pisirebilmekte; AMA cok DA sorun etmeyin. Nasil olsa icine yogurt koyup bulamac
    haline getirdigimizde hepsi birbirine yapisiyor. Kisaca yag koyup uzerine
    pirinc ekliyorsunuz. Sonra DA su ve tuz koyup pisiriyorsunuz. . Hem bunu
    suzmeye de gerek yok.





    Patates Kizartmasi:





    En kolay islerden biri. Patatesleri soyup parmak gibi
    kesiyorsunuz ve kizgin yaga atiyorsunuz. Tek yapmaniz gereken altini zamaninda
    kapatmaniz. Yoksa tencere alev alabiliyor. Bu yuzden sadece tv'de pembe dizi
    varken yapin. Bir de diger yemeklerin aksine bunu tencereden yiyemiyoruz.
    Mutlaka tabaga koymak gerekiyor. Onun di$inda cok kolay.





    *Ora Zorlukta yemekler





    Hazir Pizza:





    Pizzamizi firinimiza atip pismesini bekliyoruz daha sonra
    firindan cikarip yanik yerlerini bicakla kaziyoruz. Dikkat edilmesi gereken tek
    sey kazirken uzerindeki malzemeleri mutfak tezgahina yapistirmamak.





    Hazir Kofte:





    Bu DA nispeten zor bir yemek. Bir miktar sivi yagi Teflon tavaya
    koyup kofteleri icine diziyoruz. Kofteler tavayla ayni renk olmadan altini
    kapatmak gerekiyor. O yuzden basinda beklemek lazim.





    *Zor Yemekler





    Konserve Turlu:





    Bir miktar yag ve salcayi tencereye koyup konservenin
    icindekileri dokup uzerine su koyuyoruz. Pismesi cok uzun suruyor. O sebeple
    basinda beklemiyoruz. Gidip TV izliyoruz. Her seferinde yandiklari icin henuz
    tadina bakamadim AMA konservenin uzerindeki resme bakilirsa guzel bi seye
    benziyor.





    Tavuk:





    Yapilisi makarna gibi. Sicak suyun icine atiyoruz arada pisip
    pismedigine bakmak icin hayvanin kaba etine catal sapliyoruz. Bu yemek
    pistikten bir iki gun sonra uzeri jelibon gibi oluyor. Bu yuzden pisirirken
    istege bagli olarak bolca toz seker eklenebilir.

    Not: bunlar bekarlar için evliler denemsin lütfen :thumbup:




    Walther Talon Magnum Sas 5,5mm

  • Zeynelyel kardeşim umarım midenden sorun yaşamıyorsundur. ^^
    Her ne tarif etmişsen hepsi kendi hallerince ateşe dayanamayıp pişmişler.
    Oradanda mideye yol almışlar.
    İnşaallah en kısa sürede bekarlığa veda edersin de miden de kurtulmuş olur. ;rofl.; ;şrofls;.

  • Arkadaşlar bende size sucuk tarifi yazayım.
    1 Kg sucuk yapımı için malzemeler.


    Kırmızı toz biber :15 gr
    Kırmızı pul biber :8 gr(acı olsun derseniz 10-15 gr'a kadar atabilirsiniz)
    Karabiber :5 gr
    Kimyon :15 gr
    Yeni bahar :2 gr (buna çok dikkat edin fazla kaçınca sucuğun tadı bozulur)
    Tuz :Kışın 20 gr-Yazın:25 gr
    Sarımsak :1-2 diş.
    Baharatlar bu kadar


    Harç içine sucuk piştiginde çok sert olmaması için bir dilim peksimet gibi kuru ekmek ufalıyorsunuz.(Bu miktarı bir kaç denemeden sonra kendinize göre artırıp eksiltebilirsiniz)
    Ben ilk olarak kasapta bağırsağa doldurttuğumda 5 kg etin 3 kg kuz eti 2 kg dana eti olarak hazırladım çok lezzetli oldu.
    Ama en önemli konu baharat ile kıyma çok güzel yoğurulması gerekiyor.
    Kıvamını tarif etmek gerekirse baharat ve malzemeleriyle yoğurulmuş kıymayı avcunuzun alabildiği kadar elinize alıp salladığınızda kıyma kesinlikle parçalanıp elinizde tuttuğunuz parçadan kopmaması lazım.
    Kısaca karışımı elinizle bile ayırmaya çalıştığınızda zor ayrılması lazım, kısaca sakız gibi oluyor.
    Ben kasaplarda yasak olduğundan beri bu şekilde hazır çekilmiş kıyma alıp bu karışım ile uzun süre yoğurarak kapaklı kapta buzdolabında küçük köfteler şeklinde tutuyorum.
    (Kasapta yaptırma imkanları olanlar bağırsaga doldurtarak bir aya yakın kuruturlarsa lezzeti bir o kadar daha artar.)
    Canım istedikçe pilav makarna yanına garnitür olarak pişirip servis ediyorum.
    Bir daha hazır sucuk yemeyi unutabilirsiniz.
    Maliyeti de kıyma ve baharatların fiyatı kadarl,üstelik yediğinin ne olduğunu biliyorsun.
    Eş dost tadını aldıklarında mutlaka tariflerini istiyorlar.
    Eşe dosta da sürekli bu tarifi veriyorum.


    Not:Hakkıyla yapıp da beğenmeyenler bana gönderebilirler.
    Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
    Afiyet olsun. ^^

  • ''big_wolf'' Mehmet arkadaşımızın benim isteğim üzerine özel mesaj olarak gönderdiği künefe tarifini ekliyorum. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.



    Kural 1: kullanacağınız kadayıf kısa kısa kesilmiş ve taze olacak
    Kural 2: kullanacağınız peynir tuzsuz ve ekşimemiş(taze) olacak
    Kural 3: kullanacağınız tepsinin tabanı bombeli olmayacak(dümdüzolsun) ve iki tane tepsi kullan(çevirmek için)


    Malzemeler:


    1 kg taze kıyılmış kadayıf
    bir paket yağ kadar tereyağ.....tereyağ lezzeti artırır.istersen margarin de kullanabilirsin
    5 su bardağı toz şeker
    1 kg peynir(tuzsuz ve taze)
    ekstradan:antep fıstığı da kadayıfın arasına iyi olur.Ben öyle yapıyorum hanım antepli olunca...:)


    Yapılışı:


    Aldığın margarin büyüklüğündeki yağı ya da margarini 3 parçaya böl.1 parçasını tepsiyi yağlamak için kullanacaksın.Kalan iki parçayı yanmaz tavada hafif ateşte erit.(kızarmasın).Sonra erimiş yağı aldığın kadayıfın üstüne dök ve iyice kadayıfa yedir.Dikkat et kadayıfın içinde topaklaşma olmasın.Yağı yedirdiğin kadayıfı tam ortadan ikiye ayır.


    Şimdi kalan 1 parça yağ ile iki tepsinin dibini yağla.(eritmeden).Ayrıca tepsinin kenarlarını da yağla.Yağladığın tepsilerden birini al ve ikiye böldüğün kadayıfın birini parça parça ve zeminde boşluk bırakmadan tepsiye bas.(kadayıfı tamamen tepsiye pat diye boşaltma.)Kadayıfı tutam tutam tepsiye bırakacaksın ve bu işlem bir parça kadayıf bitene kadar yapacaksın.1 parça kadayıf zemini bitene kadar kaplayınca üstüne bastıracaksın.Bastıracaksın ki kadayıf parçaları birbirinn içine geçsin ve sıkışsın.Bu işlemi iki avuş ayalarını birleştirerek yap.Sadece ellerinin gücünü uygula.Tüm gücünü verme.Eğer verirsen tepsi içi eşit kalınlık ortadan kalkar.


    kadayıfı zemine döşeme işi bitmiştir ve peyniri döşemeye geçelim.Peyniri serçe parmağının ucu büyüklüğünde doğrayacaksın.Tepsinin kenarında 1 parmak boşluk olacak şekilde peyniri zemine döşeyeceksin.Bu işlem ısınıp eriyen peynirin tepsi kenarına taşmaması ve yapışmaması için çok önemlidir.Bu iş de bittikten sonra kalan yarım kadayıfı da atnı ilk işlemdeki gibi peynirin üstüne döşeyeceksin.Döşeme işlemi tamamlanmadan kenara bir iki tutam kadayıf ayır.ayırdıktan sonra tekrar kadayıfı avuç içlerinle fazla basmadan sıkıştır.Tepsinin kenarlarına taşmış olan kadayıfları da düzelt.En son kadayıfın arasından sana beyaz beyaz sırıtan peynirleri görebilirsin.İşte bu yüzden ayırdığın kadayıf tutamından parça parça bu beyazlıklara kapama işlemi yapabilirsin.Son olarak kontrol et ve dümdüz bir kadayıf görüntüsü oluştur.


    Pişirme işlemine geçebilirsin.Tavsiyem özel hazırlanmış tüp başlıklarını kullanma.Bende var ben kullanıyordum ama artık kullanmıyorum.Çünkü kadayıfın ortasını yakıyor.Ben evdeki ocağın üstünde pişiriyorum.(4'lü ocak)Bunun için iki tane ocak gözünü yak ve kısık ateşle pişir.Eline iki adet bez al ve her 5 saniyede tepsiyi ufak ufak çevir.10 dakika sonra tepsi altındaki cısırtıları işitebilirsin.(önemli nokta : eline bir tane geniş ağızlı bir bıçak al ve pişmekte olan kadayıfı kenarlarından bıçakla kaldırarak kızarmaları kontrol et.)Bir süre sonra 15-20 dakika arası bir zamandan sonra tepsiyi omlet kurtarır gibi salla ve kadayıf serbest kalsın.Yani tepsinin içinde bir bütün halinde sallansın.Çünkü ters-düz etmek için kadayıfın serbest kalması lazım.Orta kısmını da arada bir ateşe tut fakat kenarlar kadar tutma ki yanmasın ortası.Her kenardan bıçak ile kontrol sonrası kenarları düzelt.Ayrıca pişme esnasında kadayıfın dış kenarlarını da tepsiden kurtarmalısın.Bu işlemi kadayıfı omlet gibi tepsinin içinde sallamadan önce yap.Aksi taktirde kadayıf tabanı da kurtulmaz.En son kenara bak ve açık kahverengi olunca tepsiyi ateşten al.


    Daha önce yağlamış olduğun ikinci tepsinin üzerine ters çevireceksin.Buişlemi bir aracı (sini) kullanarak yapabilirsin.Çevirme işlemini yaptıktan sonra tekrar ocağa dönebilirsin.Aynı şekilde pişirme işlemine devam et.Fakat bu seferki pişirme daha kısa sürecek bilgin olsun.Çünkü pişen kısımlar pişmeyen kısımlardan daha fazladır.Yani kadayıf çiğ olan yüzeye kadar hemen hemen pişmiştir.Sana kalan diğer tarafı kısa sürede kızartmak.İşlem tamamdır.


    Sen kadayıfı hazırlarken şerbet ocakta çoktan pişmiş ve ılımış olmalıdır.Zira kadayıf sıcak-şerbet ılık olmalıdır.Kadayıfı ocaktan indirir indirmez şerbeti besmele ile kadayıfın üstüne gezdir.


    Not:beş bardak şekeri beş bardak suya koyacaksın.Şerbet ne koyu ne de duru olsun.


    Son olarak tepsideki kadayıfı şerbeti içinde döktükten sonra böleceksin.Pizza kesimi gibi yaparsan bence daha güzel olur.Şerbet bulaşmamış noktalara bulaştır ve bekletmeden sıcağı sıcağına servis et.


    Afiyet olsun....

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • Zeynelyel kardeşim umarım midenden sorun yaşamıyorsundur. ^^
    Her ne tarif etmişsen hepsi kendi hallerince ateşe dayanamayıp pişmişler.
    Oradanda mideye yol almışlar.
    İnşaallah en kısa sürede bekarlığa veda edersin de miden de kurtulmuş olur. ;rofl.; ;şrofls;.

    midede alışıyor biyerden sonra napsın.
    doğru diyosun artık evlenme zamanı geldi :)
    kesin evlenecem galiba sanırsam :thumbup:

    Walther Talon Magnum Sas 5,5mm

  • midede alışıyor biyerden sonra napsın.
    doğru diyosun artık evlenme zamanı geldi :)
    kesin evlenecem galiba sanırsam :thumbup:


    Zeynel arkadaşım Silifke'limisin? yoksa Silifke'de mi yaşıyorsun? ben Silifke'liyim, ev Taşucu'nda . ama Ankara'da yaşıyorum.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Zeynel arkadaşım Silifke'limisin? yoksa Silifke'de mi yaşıyorsun? ben Silifke'liyim, ev Taşucu'nda . ama Ankara'da yaşıyorum.

    silifke'liyim merkezden ama iş nedeniyle giresun espiye deyim

    Walther Talon Magnum Sas 5,5mm

  • Yiyenler tadını iyi bilir...Siz balığı tuzla pişirip yediniz mi hiç???Mükemmel bir lezzettir.Tek extra maliyeti tuzdur .Yapımıda gayet kolaydır.


    Bir adet fırın tepsisi
    Bir adet orta boy balık 25-30 cm kadar (sinarit ve minekop ile güzel olduğu söylensede her tür orta boy balık ile yapılabilir)
    Yaklaşık 3-4 kg iri tuz ( hani şu salamura yapımında kullanılan)
    3-4 Yumurtanın akı (beyazı)
    defne yaprağı,limon dilimleri,kırılmış karabiber,zeytinyağı...
    Çekiç,keski,tornavida vs (piştikten sonra tuzu kırmak için)


    Tepsimizin en altına yanmaz pişirme kağıdı koyabiliriz onun üzerine yaklaşık 1parmak kalınlığında balığın çevresini geçecek şekilde tuz ile kaplıyoruz..
    Balıkçıdan pulları temizlenmiş ve karnı açılmış olarak aldığımız balığımızın yarık olan karnına limon dilimleri ,defne yaprakları ve biraz karabiber
    ile doldurup sırt kısmına bıçak ile derince iki çizik atıyoruz...
    Ve tepsiye yaydığımız tuzun üzerine balığımızı yatırıyoruz.
    Balığın üzerine limon suyu ve karabiberle karıştırdığımız zeytinyağını güzelce sürüyoruz.Birkaç yaprak defne de atabilirsiniz...


    Ve balığın üzerini kalan tuz ile hava almıyacak şekilde güzelce kapatıyoruz.Sadece ağız kısmına bir kürdan ile küçük bir delik açıyoruz...
    Tuz ile kaplandıktan sonra yumurta akını tuzun üst kısmının tamamına elimiz ile güzelce sürüyoruz(sertleşmeyi sağlıyacak)..Tepsinin boş kalan kısımlarına domates soğan defne vs koyabilirsiniz.


    [Resim Engellendi: http://i45.tinypic.com/vyp7rk.jpg]
    Pişmeden böyle olmalı


    VE fırına atıyoruz..yaklaşık 50-60dk kadar 200-250C fırında tutuyoruz.Çıkardığımızda bakıyoruz ki tepside tuzdan bir adet kaya parçası var ...
    Alıyoruz elimize çekiç ve keskiyi veya tornavidayı vura vura tuzu kırıyoruz.Altınad muhteşem bir lezzet sizi bekliyor olacak...


    Bazılarınız "o balık tuzdan yenmez" diyebilir ama inanın tuzu az geldiği için tuzlamak zorunda bile kalabilirsiniz.Bu pişirme yönteminde balık sadece kendi buharı ile piştiği için çok lezzetli oluyor...


    Afiyet bal şeker olsun efendim....


    [Resim Engellendi: http://i47.tinypic.com/67o0g9.jpg]
    Piştikten sonra



    Not:Resimler internetten alınmıştır...

    BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR


    TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR....:

    AirArms S410 Tumbhole

  • arkadaşlar merhaba,


    ufak bir meze tarifide benden olsun.ihtiyaca göre orta boy karides,pastırma,tereyağı,kafi miktarda kürdan.önce karidesleri suda haşlayıp temizliyoruz.daha sonra temizlenmiş karidesleri pastırma ile sigara böreği gibi sarıp pişerken açılmaması için ortasına kürdan batırıp,kızgın tavada erimiş olan tereyağında isteğe göre kızartıp sıcak olarak servis yapıyoruz.(süreler,baharat ve miktar kişinin zevkine göre ayarlanacak olup sofrada ağlamaması için gereken tedbirleride unutmadan)afiyet olsun.saygılar.

  • aman arkadaşlar ne yapıyorsunuz ?


    sofradan yeni kalkmıştım, yutkunmaktan PC başında duramıyorum ;şrofls;.


    bana biraz müsade ...

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Kayseri yöresinin yemeklerini aşağıda ki linkten görebilirsiniz.


    Favorin yağlama olup tek kalemde diğerlerini nazarımda egale eder.


    Sıcak yeneni,beklemeimşi makbuldür :)


    http://www.kasikla.com/?i=m&i2=1

    Baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş...
    Gamo CFX Royal .22 cal. (envanterde)
    Zoraki Hp 01 Light .177 cal.(envanterde)
    Hatsan Mod 95 SAS .177 cal.(envanterde)
    Walther Falcon (.22 cal) ; dampa ayak + tasco 3-9x32 (envanter dışı)
    Webley Raider Tekli (.22 cal);maderatör + Tasco 6-24x50 AOE(envan. dışı)
    Webley Patriot I. Nesil (.25 cal) + Walther Red Dot (orijinal) (envan. dışı)
    Crosman 1377c (.177 cal) + Özel Yapım Ayak + optima 3x7-20 dürbün (envan. dışı)

  • Her mesaja baktığımda ağzımın suyu akar oldu. 8o


    Bu başlığı açmakla kötü mü ettim ne... 8|



  • Bir nevilahmacun gibi bişeymi bu yağlama...tarifi yok resimden öyle anlaşılıyor sanki...

    BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR


    TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR....:

    AirArms S410 Tumbhole

  • En ilgincide Toyota tabağıymış, neden böylr bir isim koyma gereği duymuşlarki ;şrofls;.:him:s

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Bir veya iki orta boy soğanı hafif pembeleşinceye kadar kavuruyorum.Yağ olarak zeytin yağı kullanıyorum.Soğanların içine bir baş ince kıyılmış veya bütünde koyabilirsiniz sarımsak ilave ediyorum.Küp şeklinde kesilmiş domates+ bir yemek kaşığı salca+yeterli miktarda tuz ilavesinide unutmayın.Tüm malzemeyi soteliyorum veee temizlenmiş tavuk ciğerini ilave ediyorum.Bu harcı tavuk ciğeri pişene kadar sotelemeye devam.Bir tutam Kırmızı biber kafi miktarda karabiber ilave.Ve geldik can alıcı;noktaya yarım avuç kuru nane ilavesi olmazsa olmazı bu yemeğin.Bir bardak sıcak su koyuyorum ve hafif ateşte kaynamaya bırakıyorum 10 dakika yeter.Vaybe olmaz böyle bir lezzet deneyin.Selamlar.

    Bir şey ilave ediyorum affınıza sığınarak;bunu köri baharatıyla bir deneyin inanamayacaksınız.Saygılarımla.. :thumbup: :thumbup: