10 Şubat 2008 Tekirdağ Buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Benim bildiğim Tekirdağ'da tek bir içki fabrikası var: o da şehrin Malkara yönü çıkışında yolun sağ tarafında eski Tekel'e şimdi de (galiba) Mey'e ait olan içki fabrikası. O da sahilde değil.
    Ancak benin önerim oraya varmadan önceki ışıklardaki göbekten sola sapıp limana giden sahil yolunu kullanmak. Zira içki fabrikasında buluşup konvoy yapacak olursak, yokuşun aşağısındaki Şarköy-Muratlı kavşağı üst geçit çalışmaları dolayısıyla berbat durumda olan bir yolu takibetmek zorunda kalacağız.
    Bunun için de buluşmamızın bu göbekten önce yapılması daha iyi olur. Olmazsa ben Istanbul tarafından gelecek arkadaşları bilgilendirir onları daha önceden karşılar ve Tekirdağlılar ile daha ileri bir yerde buluşabilirim.

    S&W 686-6

  • Polat bey,güzel fikir. eski altınova yolu eski şaraphane iskelesi yanı buluşma yeri için uygun.geniş bir alan araçlar için. oradan doğruca altınova, kumbağ devam. çamlığı geçince yol biraz bozuk yavaş gitmek gerekiyor. ama manzara o sarsıntıya değer.

    marmarateam.png

  • Katılımcılardan ricam, ellerindeki boş PET şişeleri, kola, bira vs. gibi teneke kutuları lütfen biriktirip beraberinde getirsinler.
    Ben şahsen cam şişe kırmayı pek sevmiyorum: atış yapacağımız yer çamlık olacağı için her ne kadar mevsim yağışlı ve kapalı hava olsa bile, cam kırıklarının ilerde "mercek etkisi" yaratarak yangın ihtimali doğurabileceğini düşünüyorum. Kaldı ki plastik veya metal hedefler birden fazla isabet aldıklarından daha dayanıklı oluyor.

    S&W 686-6

  • ipli sincap hedef getiririz şişe toplamayada gerek yok hazır hedeflerimiz var bilgilerinize

  • Atış teşkilatı hemen hemen tamam da, atıştırma konusunu da ihmal etmeyelim.....


    Alternatifler :


    1) Herkes kendi kumanyasını getirsin;
    2) Mangal teşkilatı kuralım, Tekirdağ'dan alınacak köfte, ekmek ve meşrubatla işi halledelim;
    3) İçimizden bir-ikisi öğle vakti Tekirdağ'a gidip köfte-ekmek yaptırıp getirsin; ben atış yerimize fazla uzak olmayan iyi bir köfteci biliyorum Altınova ile Barbaros arasında.


    Eğer mahallinde halledeceksek o zaman iş mangal ve aksesuarları ile gelmeyi gerektiriyor. Bir de "ızgaracı" gerekli gönüllü...


    Bilgilerinize.

    S&W 686-6

  • yakma yıkma işi kolay hallederiz abicim en kıralından ;kihhik,

  • iyi bir ızgaracı değilimde yardım konusunda gönüllüyüm x;.z


    saat kac gibi atış alanında olmayı planlıyorsunuz :)
    8) 2 arkadaşımıda cağırdım bi sorun olmazsa onlarda gelicek bu hastalığıda onlara aşılamaya çalışıyorum x(;

    korfezteam.png

  • saat kac gibi atış alanında olmayı planlıyorsunuz :)

    Biz Çorlu ekibine göre hava hoş. Bence bu konuyu M. Serdar - Termopl - Bulleye üçlüsü aralarında kararlaştırsınlar: sırasıyla en uzaktan gelecek olanlar onlar.
    Öneri bekleniyor.
    Ayrıca gün yaklaştığında bir "soldan say" yaparız ki et tedarikini ona göre ayarlayalım. Kömür bir zamanlar Altınova'da vardı, herhalde buluruz. İş kaldı mangala: M. Serdar arkadaşımızın aklında birşey var mı bu konuda ?

    S&W 686-6

    • Official Post

    Abi o benim 30 kişilik dev mangalı getirmektense size Tekirdağdan mangal satın almayı yeğlerim ;(

  • Abi o benim 30 kişilik dev mangalı getirmektense size Tekirdağdan mangal satın almayı yeğlerim ;(

    Anlaştık üstad, haklısın: "jumbo size" olduğunu unutmuşum. Buradan biz hallederiz.

    S&W 686-6

  • bizim araba pickup arkasına odun kömür mangal işi olur
    mangalda normal büyüklükte bi kactane buluruz
    biraz zor olur ama olmadı ateşi bir yerde yakıp sonra mangallara koyarız
    sizin gönlünüzden hangisi geçiyor mangal yakmak mı lokanta mı

    korfezteam.png

  • sizin gönlünüzden hangisi geçiyor mangal yakmak mı lokanta mı

    Benim kişisel düşüncem dışarda yemek. Güneşli bahar veya yaz günlerinde "mangal muhabbeti" çok güzel ama soğuk havalarda bayağı eziyetli oluyor gibime geliyor. Bir de "ocakcı" arkadaşımıza haksızlık oluyor. Onun için ben öğle yemeği faslını dışarda halledelim derim.


    Altınova ile Kumbağ arasında sol tarafta bildiğim bir köfteci var: "Köfteci İsmail Gönül" yazar levhasında. Salaş görünümlü olmasına rağmen eti lezzetlidir. Herhalde o Pazar da açık olacaktır. Zaten giderken belli olur. Ben gönüllü nöbetçi kalabilirim silahların başında. Yemeğe giden grup dönerken bana bir "ekmek arası" yaptırır.


    Tekirdağlı arkadaşlar bölgeyi daha iyi bildiklerinden başka alternatifler de verebilirler. Ben sadece aklıma geleni yazdım.

    S&W 686-6

  • benim için " her yol ankara ya cıkar " :huh:
    ben ordaki lokantakarı pek bilmiyorum g;$i

    korfezteam.png

  • yahu yazıyorum nazarmı oluyo ne bi türlü buluşmalara katılamıyoruz .
    yazmiim baride buluştuktan sonra bol bol döşenirim yazarım ;kihhik,#hims