GAMO 4X16X50 HAVALI DÜRBÜNÜ

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • SELAMLAR diana 350 mağnum 5,5 var buna yeni sports match dampa ayak aldım bir de gamo 4-16-50 dürbün alacağım şu anda veli beyin stoğunda yok gelince hemen almak istiyorum sizce iyi bir tercih mi? g;$i veya tafsiyeleriniz nedir?gamo dürbünün dampa ayağa tam otururmu?bogaz çapı 25,4 mü acaba? :huh:

  • bahsettiğiniz dürbün satılmış benim almak istediğim gamo iyi mi? :huh:

  • bahsi geçeN dürbün şu an için Türkiye de satısta olan fiyat ve performans grafğimdeki en iyi dirbin fakat siz 350 magnum gibi bir slahla atıs yapacaksınız onun için benim tavsiyem daha küçük mercek çaplı bir dürbün seçiniz örnek olarak aynı dürbünün 4-12x44 olan modeli tam sizin aradığınız türden bir dürbün..
    yurt dışından dürbün sipariş edipte getirtememe rekoru kıran bir kişi olarak en sonunda pes edip bende bundan biradet sipariş edeceğim.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Togay abi senin kırık Tasko'ların arasına benimkide katıldı, tek parça ayağın vidalarını 2 katı büyüklükte olanlarla ve 3 tane daha delik açarak ilave ile 7'ye çıkardım, çok güzel bir şekilde sıktım hatta 2 tane vida kırdım ve çıkarıp yenilerini taktım, kaymaz oldu ama az önce iç mercekler döküldü dürbünden. ;rofl.;;rofl.; Red dot ile yola devam. g;$i Tabii kırılmasındaki etken ben dürbünü açmıştım ve yağından arındırmıştım, bu zamana kadar yine iyi dayandı. ;kihhik,

  • kardeşim meraba bende senin bahsettiğin dürbün var daha geçen gün aldım gamo matrix 4-16x50 mildotlu parallax lı ama ben bu dürbünün bu kadar büyük olduğunu hiç bilmiyordum daha doğrusu ilk defa iyi bi dürbün alıyorum tüfeğin üstünde teleskop var sanki hiç hoş durmadı duruşundan hiç hoşlanmadım kesinlikle hiç bir arızası yok zaten dampayla beraber çok az kullanılmış bir dürbün 3 aylık falan eğer istersen satabilirim çünkü ben daha küçük bir dürbün alıcam buda fazla olacak ilgilenirsen en son 200 e vericem haberin ola.ve dürbünü deep nic li arkadaştan aldım onada sorabilirsin. iyi akşamlar. :huh:

    Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#

  • Arkadaşlar çok çabuk kararlar veriyorsunuz biraz daha araştırmanızda yararlar var. Özellikle yaylı tüfekleri olanlar dürbünün yanı sıra dampa ayak almak zorundalar ve dampa ayak fiyatına nikko sterling alabilirsiniz. Dampa ayak ve flip up kapaklarda bu fiyatın içine dahil. Fiyatı da ortalama olarak gördüğünüz pound fiyatını 3 ile çarpın. Ortalama maliyetini elde etmiş olursunuz. Örneğin 50 £ luk dürbün 150 YTL ye size mal olacaktır...


    Mustafa Abi nin Nikkolar için bir çalışma içerisinde olduğunu biliyorum. Yurtdışından getirmek biraz riskli ve bu riski minumuma indirmenin yoluda Mustafa Abi den geçmektedir.


    Bu önerimde artık dikkate alınmaz ise sitede bir daha öneride bulunmamaya karar vermiş bulunuyorum.


    Bence biraz inceleyin ...


    http://www.opticswarehouse.co.uk/products.asp?cat=375


    airgunturk.com/attachment/1272/


  • bence inceliyorlar da, yurtdışından alışveriş riskli görülebiliyor, hele dürbün meselesi baya şansa kalmış bir olay, herkez bu riski alamayabilir.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • arkadaşlar bu nikko ayarlı ayak olursa dampaya gerek kalmıyormu ben ebay.de sitesinden bir nikko 4-12x42 dürbün buldum 72.90 euro almanyada akrabalarım var onlara aldırıcam ama onlarda yazın geliyorlar nasıl yapıcam bilmiyorum ve pcp si olan bi arkadaşta bu özelliklerde dürbünü olan varsa gamo dürbünümü takas yapabilirim. :huh:

    Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#

  • arkadaşlar bu nikko ayarlı ayak olursa dampaya gerek kalmıyormu


    Nikko'nun ayarlı ayağı güzel ve uzun mesafelere dürbün ayarını kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Ancak dampa ayak değil, ancak az tepmeli silahlarda veya "airgun rated" dürbünlerle kullanılabilir.


    Akrabalarınız yazın geliyorlarsa yazı bekleyeceksiniz :thumbup: sabrın sonu selamettir.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Ayarlı ayağı kullanıyorum fakat airgun rated dürbünle zaten çok da bir tepmesi yok tüfeğin. Dampa niyetine kullanılacak bir ayak değil bilginize.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • teşekkürler arkadaşlar ben dürbünü dampayla beraber aldım kullanmaya korktum dampayla kullansam birşey olurmu acaba çünkü tüfek modifiyeli mod 52 nedersiniz. x;.z

    Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#

  • selamlar ilgine tesekürler bir türlü karar veremedim açıkcası kafam iyice karıştı diana 350 mağnumun üzerine optima 3x9x32 dürbünle dampa sports ayağı taktım şimdilik idare ediyorum gamo dürbünü çok büyük diyorsun herkesin tafsiyesi küçük çaplı merceği olan dürbün almamı söylüyor bulabilsem nikko alacağım ama dışarıdan getitmek zor yabancı dil pek yok şimdilik beklemede kalmayı düşünüyorum zaten optima dürbün şimdilik idare ediyor yalnız ara sıra ayar bozuyor. :S

  • Gamo yaylı havalı silah üreten bir firma, bu nedenle dürbünlerininde yaylı tepmesini karşılayabilecek "springgun rated" olması gerekir, dampa ayakla mod350 üzerinde kullanabilirsiniz sanırım.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • meraba pirana kardeşim çok güzel bi dürbün ama ben sadece lens çapından memnun değilim dürbünümün büyük dediğim o yani 4-12x40,42,44 gibi dürbünlerle takas edebilirim yani zoomu çok olmalı yinede teşekkür ederim ilgilendiğin için. :thumbup:

    Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#