cfx royal neden sevilmiyor burada

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar havalı da kararım cfx royal di bu siteye üye olana kadar. kim bir tüfek tavsiyesi istiyorsa kafadan stoager x20 diyor. cfx royal tavsiye edilmiyor hiç. bende stoager x20 ye baktım biraz onun da combo olanında gez arpacık yok muş bende normal olanına baktım tam karar verecekken 5.5 olanını tavsiye etmiyorlar bu tüfek için.


    ben aranıza yeni katıldım lütfen yardımcı olun çevremdekiler illa 5.5 al diyorlar ben de güçlü ve 5.5 calibre kararlaştırdım kafamda cfx royal nasıl olur tabi buna dürbün de lazım bana deyinki arkadaşım sen 500 e şu silahı al şu dürbünü al diyin sebepleriyle bende bu kararsızlığımdan kurtulayım.(pcp asla düşünmüyorum)

  • Forumda satın alma öneri üzerine 10'larca sayfa 100lerce post var.Tabiki sorunuzun cevabıda :|

  • kardeş stoeger X20 de 5.5 yetersiz olur ondan tavsiye etmiyolar ama 4.5mm de 100mye kadar çok rahat şişe kırıyo cfx royal den daha güçlü bi tüfek doğal olarak cfx royalde de 5.5mm yetersiz olur. 5.5mm düşünüyosan gamolara fazla bakmıcaksın genelde güçsüz oluyo gamo tüfekler. tahminimce stoeger x20 nin 5.5 liği gamo cfx royalin 5.5 liğinden daha güçlüdür gamo biraz pahalı stoegere göre 5.5mm de patriot 1. nesil bulabilirsen alabilirsin tabi sıfırı yok ikinci el olarak.

  • Abi bence önce atış mesafeni belirle yakın mesafede tahrip istiyorsan 5,5 ama uzak mesafe çalışıcam derseniz benim kanaatim 4,5 olur.Ayrıca 4,5 un deliciliği daha fazladır.Çünkü 5,5 çıkış hızı az tahripi fazladır bundan dolayı deliciği azdır ve uzak mesafede saçma agırlığından dolayı düşme yapar.4,5 rüzgarda sapma yapar ama rüzgar az veyahut hiç olmadığında istediğiniz uzaklığa isabetli atış sağlarsınız.tabiki bu biraz sizde,kullandığınız saçmada hava şartlarına da bağlı.GAMO tüfek olayına gelince ben kendim gamonun 2 tüfeğini kullandım ve gayet memnun kaldım.2 side 4,5luktu.


    Gamo CFX 4,5 sanırsam 1000fps güçte bir silah.Bu silaha 5,5 ağır olur.Kendi tüfeklerimi alırken incelediğim kadarıyla sağlam bir tüfek gibiydi.Uzun lafın kısası eğer tüfeği beğenip benimsediyseniz 4,5 luğunu alıp kullanabilirsiniz.Ama şahsi fikrim gamonun başka modellerinede bakmanız.Gamo hunter 440 gibi..

    Gamo Whisper-X .177 + Nikula 4*32


    Ekol Aras Magnum 9mm


    agtagtagt

  • arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için inanın bu konuyu bir çok araştırmadan sonra açtım daha önce hiç bilgim yoktu. az önce @Komiser nicki arkadaşın dediği gibi gamo hunter 440 a baktım dürbünle beraber uygun fiyata geliyor. alabilirim bunu aslında öte yandan dürbünsüz diana panther 31 500 tl civarı bir fiyata satılmakta gamo hunter nasıl acaba güçlü mü daha doğrusu 4.5 mu 5.5 mu ? gamo cfx royalden vazgeçtim.


    şimdi


    1- gamo hunter 440


    2- diana panther 31


    3- stoager x20


    bunlar arasından birini alırım artık. ama 4.5 5.5 kararsızlığım var hala.

  • bu saydıklarının içinde diana en iyisi kalite olarak ama ben az parayla çok iş yapmak istiyorum dersen stoeger derim çünkü fiyatını fazlasıyla hakeden bi tüfek

  • peki stoager x20 alıcam ama kesinlile arpacık gezli olmalı onun için dürbünsüz model olucak artık ama buna bir de dürbün lazım bir de onun için araştırma yapmam lazım off. ne zor arkadaş bu iş

  • forumda gezin biraz ikinci el dürbünler var uygun fiyata ve kaliteli bi dürbün bulursun

  • ama marka olarak önerebileceğiniz var mı stoeger x20 için ikinci ele sıcak bakmıyorum. çok pahalıu bişey olmasın en fazla 100 ytl lik bişey olursa yeter sağlam olsun isterim tabi. stoeger x20 kesin kararım artık alıp kurtulucam şudürbünü de halletsek tamam olucak.

  • Saydıkların içinde Panter 31 i tavsiye ederim, forumda da 2.elde satılık bir tane vardı sanıyorum. Sebebi ise diğer tüfeklerden bir sınıf üstte yer alan bir alman markasının ürünü olması.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • yav bu dürbün alırken ayaklığıyla gelmiyor mu illa ayak mı almamız gerek

  • evet en az tek parça ayak alman gerek yada dampa

  • dürbünü buldum arkadaşlar çok tercih edilen optima 3-9*42 veya aynısının nikula marka olanını alıyorum sıra bunun ayağında ayak olarak ne tavsiye edersiniz?

  • ayak olarak tek parça ayak alman lazım ben kullanıyorum şuana kadar 700 pellet attım bi sorun yok ama dürbünün ömrü uzun olsun dersen bütçede sıkıntı değilse yatagun dampa alabilirsin çok fazla tepen bi tüfek değil tek parça ayakla çok rahat işini görür tek parça ayaklar 20-30tl arasında dampa ayak ise 80 küsür olması lazım

  • Nikula 6-24x50 Red-Green AOE Tüfek Dürbünü bir de bu var arkadaşlar birazcık daha pahalı ama sanki ayağıyla beraber mi geliyor ne

  • başka dürbün önerisi gelmeyince


    stoager x20 ile birlikte yatagun dampa ayak, optima 3-9*44 dürbün alıyorum.

  • Abi bence önce atış mesafeni belirle yakın mesafede tahrip istiyorsan 5,5 ama uzak mesafe çalışıcam derseniz benim kanaatim 4,5 olur.Ayrıca 4,5 un deliciliği daha fazladır.Çünkü 5,5 çıkış hızı az tahripi fazladır bundan dolayı deliciği azdır ve uzak mesafede saçma agırlığından dolayı düşme yapar.4,5 rüzgarda sapma yapar ama rüzgar az veyahut hiç olmadığında istediğiniz uzaklığa isabetli atış sağlarsınız


    Tamamen yanlış bir düşünce. 5.5 mm ile hem daha uzağa hem de daha etkili atış yaparsınız. Çıkış hızı yavaş gözükmekle beraber 5.5 mm enerjisini daha uzun süre koruduğundan daha uzağa gider.

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)