Diana Panther 31 iyimidiR?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba saygı deger bilginler,
    Diana panther 31 hakkında cok iyi yorumlar okudum bu silahın fiyatı bana göre baya kabarık.Kaliteli fln diyolar.Bu kalite atıs mı? yoksa malzeme kalitesimidir? ve bütün gördüügm panther 31 ler 4.5 bu silahın 5.5 i yokmu?
    lütfen atısları konusunda detaylı bilgiler verin selamlar...

    Torun Magnum K101 (SaTILIK)


    !.. vVaR İs DaNgeriOus Game ..!
    ...Ne TIKIRTI var ne SIKIRTI...

  • malzeme kalitesi ve isabet yönünden kaliteli. ancak güç için 5.5 buna bıraz agır kalır.mod 54 tarzı sılahlar kadar güç beklemeyin bu sılahtan.ama mercedes her zaman mercedestir,bunun gibi dianalarda

    Webley Patriot I.Nesil 22 cal m;s,S
    Webley Stingray II.Nesil 177cal + Optima 3-9x44E ;tufey#


    www.enfarklisi.com


    0 RH (+)

  • Merhaba,


    Ben bu tüfeği kullanıyorum ve 350 mağnumum da var. İkisini atış ve kalite olarak kıyasladığım zaman mod31 bana çok kötü geliyor. Tüfeğin atış tutturması fena değil, piyasadakilere göre iyi denilebilir, yerli tüfeklere göre ise mükemmel ama bazen sapıtıp çok alakasız yerlere atabiliyor. Özellikle uzun mesafelerde alakasız yerlere atması daha çok oluyor. Sanırım 4,5mm tüfeğe hafif geliyor. Kısacası fiyatına göre güzel bir tüfek, kısa mesafeler için rahatlıkla kullanılabilir ama imkanınız varsa daha üst versiyonlarını alın derim.


    Saygılar, sevgiler...

  • tesekkür ederim :)

    Torun Magnum K101 (SaTILIK)


    !.. vVaR İs DaNgeriOus Game ..!
    ...Ne TIKIRTI var ne SIKIRTI...

  • Selamlar,


    ben yaklaşık 3 kutu 4.5 pelet attım, uzun mesafe denemedim, ama 10 metrede ayakta destekli olarak 5 peleti tek delikten geçiriyorum. AA field heavy kullandım, FX de iyi sonuç veriyor. Kurması kolay, tetiği plastik, tek ayar vidası var, oldukça yumuşak. Üzerinde dürbün durdurmak zor, sürekli geri kaçıyor. Pistonu veya tetiği dağıtmadım, namlunun kırılması, kapanması gayet tok.


    Kolay gelsin.

    Evanix Blizard .22 + iyi bi dürbün
    Airarms Prosport .22 + Gamo 4-16x50
    Zoraki HP-01 .17 + bozuk gözler
    Hoyt 1999 In Tec Carbonite

  • abi araba örnegi verdikte sende 1.4 motorla 2.0 motoru kapıştırmışsın direk keşke bir 350 magnumda benim olsa



    Elimde olanları kıyasladım kardeşim :)) İnşallah seninde bir 350 mağnum tüfeğin olur. Bence bu tüfeğin eski populerliği yok, imkanım olsa fx gladiatör almak isterim.

  • Elimde olanları kıyasladım kardeşim ) İnşallah seninde bir 350 mağnum tüfeğin olur. Bence bu tüfeğin eski populerliği yok, imkanım olsa fx gladiatör almak isterim.


    Hocam, millet bir 350 mağnumum olsun diyor, senin 12 tane tüfeğin var hale tüfek almayı planlıyorsun :) Bu arada Mehmet Hocam gerçekten on numara atıcıdır, panther 31 ile bile neler yaptı bir bilseniz :)

    Diana Mod. 350 Magnum 5.5 mm


    agt m;s,S

  • Mehmet Hocam gerçekten on numara atıcıdır


    Sağol Emrah, senin kadar iyi olmasada idare ediyoruz. Birgün tekrar çıkma fırsatımız olur inşallah.


    Ayrıca sen panther31 al kardeşim, öğrenci adamın işini fazlasıyla görür. Bakma bizde bu heves var ama aslında akıl mantık işi değil.