Denizcay adlı kullanıcının mesajları

    Saol Tolga abi, Yasinle müsabaka yapıyorduk onu yenmemin tek yolu buydu, arkasında dal kırarak zafere ulaştım, mutlu son.


    Levent selam,
    Herkes Erdinç'in başlığından ve bazı resimlerle nereye ve kime gönderme yaptığınızı anladı diye düşünüyorum. Konuyu farklı mecralara taşımanın kimseye faydası olmayacağı kanaatindeyim.


    Selamlar

    Bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum :) Dikkatimi çeken bişi daha var bunu da size sormak istedim kundak için ağacı temin ederken kesim yönü farkediyor mu yani nasıl temin ediyorsunuz çünkü halkaların doğrultusu felan önemli mi


    Ağaç,bana diktörtgen kesilmiş kütük haliyle geldi. Desenleri konusuda sizin tercihinize kalıyor ağacın iki yönüne de bakıp neresinin daha güzel görüneceğine karar verebiliyorsunuz. Benim ilk denemem olduğundan ve kütüğün alt tarafında budak olması sebebiyle üst taraftaki temiz alanı kullanmak zorunda kalmıştım fakat her ağaç böyle olmayabilir.

    Deniz eline sağlık harika olmuş, sanat eseri niteliğinde bir çalışma olmuş bravo


    Hakancım çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim.işlerimden vakit bulursam bir tane daha yapmayı planlıyorum ^^

    Hocam emek ve ürün karşısında saygıyla eğilirim ama o zagor serisi de tafire şayandır yani...


    Selamlar sevgili hamatum,teşekkür ederim çok naziksiniz. Zagor serisi cilalama işlemini benim için yapan impo nick'li Taylan abime aittir.kendisi koleksiyoncu olup ciddi bir arşive sahiptir g;$i

    Elinize sağlık . Harika görünüyor. Bu boyutlarda cevizi nerden buldunuz/aldınız acaba?


    Selamlar, beğendiğinize sevindim. Cevizi arthwader nick'li artun arkadaşımla eski kundak ustası Musa Karaoğlan'dan almıştık.

    Ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş hamsterın kundak ile aerodinamik yapıda olması muhteşem bir görüntü yaratmış merak ettiğim ise bütün talaş kaldırma işlemini(yani parmak için yapılan oymalar felan) işlemini eğe ile mi yaptınız birde sanki bi resimden sonra ağaçta bir kararma olmuş ısıl işlem türevi işlemden mi geçirdiniz benim gibi yenilerin böyle işlere kalkışmasında aydınlatıcı bilgiler verirseniz çok sevinirim )


    Selamlar smithjack, çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim. Kaba talaş kaldırma işlemi ve şekillendirme için eğe kullandım. Cilalanacak seviyeye getirebilmek için ise 120 numaradan 800 numaraya kadar zımpara ile çalıştım. Biraz zahmeti oldu ancak keyifliydi. Kararması cevizin doğasından kaynaklanıyor zımparadan sonra olan bir durum bende çalışırken farketmiştim. :)

    Tebrik ederim ilk defa böyle bir kundak gördüm , özellikle tetik kısmı gerçekten müthiş .


    tek kelimeyle mükemmelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll



    eilinize sağlık, tek kelime mükemmel...



    süperrrr çok düzgün dengeli kusursuz bir çalışma ellerinize sağlık hocam



    Çok güzel, gerçekten bir sanat eseri, el emeği.



    ciddi yürekten söylüyorum. süper olmuş maşallah. hayırlı kazasız atışlar dilerim. tüfek ne alırsam alayım böyle bir kundak sahibi olmak isterim.
    Emeğe Saygı.



    Herkese selamlar, öncelikle uzun zamandır sayfaya bakmadığımdan mesajlara geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Beğeni ve takdiriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. g;$i

    Emrecim, eline sağlık kardeşim. Birde 300-400 mt ayakta ve amuda kalkarak atarsan süper olur. Ama kornet kullanmayı unutma ;lol;;rofl.;

    Daystate dışındaki üç tüfekte yüksek güç üreten tahribat ve av amaçlı kullanılabilecek tüfeklerdir. Ancak ülkemizde havalı tüfekler ile av yasaktır.(serbest dahi olsa bana göre havalı ile av yapılmamalıdır) eski bir evanix kullanıcısı olarak söyleyebilirimki tüfekten beklediğiniz,attığımı vurayım,grupmanı tatmin edici olsun derseniz daystate dışında yazdığınız tüfeklerin bunları karşılaması oldukça zordur.gerek namlu kalitesi,indekslemesi,mekaniği,malzeme kalitesi ve işçiliği bana göre daystate ile kıyaslanabilecek markalar değil. Eğer aradığım güç,tahribat diyorsanız emin olun 1 ay sonra sıkılıp farklı arayışlara yöneleceksiniz. Sevdiğim bir deyiş var, kontrolsüz güç, güç değildir. Ayrıca hareketli hedefleri vursun demişsiniz. Bu ancak isabeti iyi bir tüfekle mümkün. Tabi atıcı faktörüde önemli.
    Kısacası saydığınız tüfeklerden biri olacak diyorsanız benim tavsiyem daystate almanız yönünde olurdu.



    Selam ve saygılarımla

    HW100 ün pcp ler arasında her zaman bir "ağırlığı" vardı, şimdi tam olmuş...



    Tebrik ederim ilk defa böyle bir kundak gördüm , özellikle tetik kısmı gerçekten müthiş .


    Teşekkür ederim arkadaşlar. Birkaç aksesuar eklemesi kaldı onlarda tamamlansın son halini resimlerim.


    Selamlar,
    Turaç A.Ş ile Altunbaş A.Ş aynı firmalardır.bilginize

    Deniz ellerine sağlık .Çok güzel bir kundak oldu. Ufak tefek katkılarımız seninkinin yaptığın işin yanında devede kulak. Keyifli ve isabetli atışlar dilerim. :thumbup:


    Teşekkür ederim Levent abi ufak tefek dediğin aslında en önemli kısımlardı abi tekrar eline sağlık :thumbup:


    Çok çok güzel olmuş muhteşem,inanılmaz güzel bu bir sanat ve yetenektir yaptığınız,acaba daha da zımpara ve eğe ile inceltseydiniz nasıl olurdu, daha yuvarlakımsı olsaydı acaba daha estetik olurmuydu yoksa tüfeğin metal kısmı için hafif mi kalırdı.


    Teşekkür ederim dan wesson elbette olabilirdi ancak ft tüfeği olacağı için bana göre amaca uygun dizayn daha ön planda idi kullanım kolaylığı önemli çünkü.


    Çok güzel olmuş, tebrikler (konu dışı: o dürbündeki ayar kısımında çember ne işe yarıyor)


    Çok sağolun onun ismi paralax tekeri mesafe tahmini ve netleme için kullanılır tabi dürbününüzde paralax ayarınız var ise.


    Ayakta alkışlıyorum.İşte el emeği göz nuru. O kadar güzel ki içinde HW bile sönük kalmış.


    Çok teşekkürler sayın master.