emrehan9393 adlı kullanıcının mesajları

    S.a sayın abim. Tüfeğiniz hayırlı olsun. Ben de maaşın da yatması sebebiyle bir adet almak istiyorum. Ve yazınızı merakla takip ediyorum. Sizden bi değerlendirme yapmanızı istiyorum. Daha önce hiç x20 veya mod 125 kullandınız mı acaba. Eğer ikisinden birini kullandıysanız atacla karşılaştırır mısınız acaba. 1. isteğim tetik sertliği x20 10 üzerinden 5 olsa atac a kaç puan verirdiniz. 2. olarak da aynı şekilde kurma sertliği nedir. Bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    Tebrik ediyorum emekleriniz ve fiyat uygunluğunuz için.Umarım herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur. Şeytan diyor şimdi o fiyattan al 100 kutu ilerde de nasıl olsa onları atabilecek bi silah alırsın :)

    Sizede bir tane ayıralım hocam, zam gelirsede size eski fiyattan yardımcı olalım.. İsterseniz sipariş geçebilir ödemesini sonra yapabilirsiniz..

    Çok memnun olurum. Zaten havale indiriminiz varmış ödemeyi havale yolu ile yapmayı planlıyordum çok teşekkür ederim. Bana yapmam gerekenleri söylerseniz çok sevinirim.

    İnşallah ayın 15 ine kadar gelmez bu zam :) Sayın Yusuf bey nasip olursa ayın 15inde (ki maddi duruma göre) bir adet de ben almak istiyorum. İnşallah zam vs. gelmez o zamana kadar.

    Herkese iyi günler sevgili hobidaşlarım kardeşlerim abilerim. Bugün gördüm Aksu av a gelmiş. Daha önce x20 kullandım ve çok memnundum. Bu tüfekle tekrar hobiye başlamak istiyorum. Lakin merak ettiğim acaba aramızda bu tüfeği deneme şansına sahip olan oldu mu? Yorumları nelerdir bilmek isterim. Saygılar.

    Bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu arada hocam benim 200 km gidiyor dediğim benzin değil lpg :) 50 liralık benzinle 50 liralık lpg o kadar fark ettiriyor. Beni yine VW paklıcak anlasılan. Hocam bu arada bi meslektaşımda var burda BMW 5.20i uçak gibi lakin şehir içinde bir yerden bir yere gitmek için çok problem diyor :) (yakıt manasında)

    Verilen bilgilerden ötürü herkese çok çok teşekkür ederim. Aslında beklentim fazla değil 150 beygir ve ortalama 500 nM tork falan çok rahat keser beni de Almandan vazgeçemiyorum ya yine VW olucak ya da Audi bakalm ya hayırlısı. Ama bi tarafım da hala al Subaruyu diyor

    Buralarda olanlar ne demek istediğimi kesinlikle anlıyor. Dediğim gibi en korktuğum şey arıza çünkü paranız olsa da yaptıramıyorsunuz buralarda. Hocam dizel de olur fark etmez lakin burda kesinlikle bazı günlerde donacaktır..


    Lancer seri bir araç değil abim. Çok sağlam sorunsuz bir araç fakat hem seri değil hem ülkemizdeki benzin fiyatlarını baz alırsak çok yakıt tüketiyor. Lancerin ünü Evosundan kaynaklanıyor ve Evolarda pahalı.


    İmpreza lancerle kardeş bir araç sayılır ve 4 çeker olduğundan malesef oda seri değil ama awd sistem virajlarda yola çok iyi tutunuyor.


    Hem fiyatı uygun olsun hemde seri olsun denilirse eğer eski kasa Mitsubishi Colt CZT çok seri ve sorunsuz bir araç fakat onunda 2. eli sıkıntılı. Daha pahalı seçenekler Golf gti ve Seat ibiza cupra.

    Çok teşekkür ederim abi verdiğin bilgiler için. Yeni seçenekler geliyor.

    LPG li polodan sonra subaru ya lpg li dahi binsen yakıt cok ama cok fazlana gelecektir benden söylemesi ;) Ben kıyaslamayı gti ye göre yaptım. Ortalama 100 km 10 litre benim gözümde çok değil .

    Yok hocam bende pek benzin konusunda korkum yok. siz 50 lirayla 100 km gidiyorsunuz ben 200 kilometre. Benim aracım sadece insanın ayağını yerden kesicek kadar gidiyor. Ama işte çok kararsızım ne yapsam ne etsem. Eski atanmadan önce kullandığım araç da 1.8 Kia ydı o yüzden yüksek motorun yakıtını hemen hemen tatmış biriyim :)

    Birsürü araba alıp satmış biri si olarak sana tavsiye 1: İşine ve yaşadığın yere göre araç al. 2: Toplumda kabul görmüş, kolay alınıp satılan bir araç al. 3: Güvenilir birinden al ve serviste kontrol ettir.( kazası olmasın) 4: Bence Ardahan da subaru ya binme. Saygılar.

    Ardahan konusunda kesinlikle haklısınız. Yollar aracı mahvetmekten başka hiçbir işe yaramıyor. Ama işte dışarı sabah -25 derece olunca insanın yürümeye de pek isteği kalmıyor. Ama dediklerinizde kesinlikle haklısınız.

    Benim aracım da 2004 polo. Gerçekten insan VW tadını alınca başka araçlara yaklaşmak istemiyorum ama bütçem gti alıcak kadar fazla değil. en fazla 25.000 o yüzden seçenekler düşüyor. Artık LPG kullanmak istemiyorum yakıtsa yakıt koyar giderim. LPG nin çıkardığı masrafı benzine veririm daha iyi.