Pehlivan_m adlı kullanıcının mesajları

    Bir yapıyı, bir kesimi yada birilerini yaptıkları bir takım işlerden ve yönetim şeklinden beğenmiyor veya beğeniyoruz, çok doğru katılıyorum. Fakat görüş belirtirkende belirli ahlak kuralları çercevesinde bunu yapmak en doğrusu. "SANANE KARDEŞİM" yada "SEN NE KARIŞIYORSUN" edası ile değerlendirme. Yapılan işten daha büyük bir yanlış.

    Link koymaya izin yok diye biliyorum, Google'dan "adjustable resistant pellet sizer" diye sorgulayın, ilginç bulursunuz. Tek aparatta çap ince ayarı yapılabilen bir aparat

    Link koymada çok sıkıntı yok neticede paylaşım ve yardımlaşma üzerine bir platform.

    kardeşim senin tüfeğin 250 barla çalışıyor. yüksek basınçtan dolayı tahliye falan etmedi. silahında hava kaçağı var.

    kurma kolu muhabbeti çok farklı. ecevit abinin dediği gibi komple bitince yapılması gereken şeyler.

    Ne demişler bir bilene danış ben atış yapmadım fakat Cemal kardeş pcp de daha deneyimli ona göre benim birikim çok az sadece kendi PX5 e göre kıyasladım.

    Pompadan ziyade px5 i bugün cemal bozan abimizde dolum yaptık 250 bar civarı ama akşam 150 bara düşmüş hava kaçırıyor. Siz böyle bi problem yaşadınız mı?

    Bende olmadı ama 250 bar fazla değil mi? 200 bar limit zaten. 200 barda 3 ay beklettim düşmedi aşırı basınç yüzünden tahliye olmuş olabilir. 200 bar basıp bekletin bakalım.

    Merhaba herkese, Tüfeğimi yeni aldım huğlu effecto px5 pro .Ankarada pcp grubu vs var mıdır katılmak istiyorum.

    bir diğer sıkıntım tüfeği aldım 100 barla geldi atış yapamıyorum pompa tüp alamadım henüz tüfeğimi tek seferlik dolum yapabileceğim bi yer varmı Ankarada. Veya bana yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır tek seferlik rica etsem? 05355524423 her konuda dönüş yapabilirsiniz saygılar sevgilerle... :)

    Pompa düşünürseniz muhakkak kral markanın yeni nesil pompalarını alın. Hatsan ile arasında çok fark var. Kralda filre bile koymuşlar çıkışa. Her iki pompayı da kullandım hatsan ve kral.

    Bu Sportsman DM70 Dampa ayağa bakıyorum. Bağzı yerde 4 vidalı bağzı yerde 3 vidalı nedir bunun aslı? Hilalav üzerinden aldığım DM70 üç vidalı.

    Bu kadar fark olunca zararı olurmu dürbün montajında sorusu ilk akla geliyor.

    Hadi gelmedi diyelim ama DM60 ile DM70 arasında ciddi fiyat farkı var tüketiciyi yanılmak ciddi sıkıntı.


    Bendeki model

    Bendeki model 2

    Hilal avın yolladığı

    Bunlarda farklı modeller.

    Farklı modele örnek

    Ve son örnek.

    Tavsiyem hilal avdan ön sipariş alarak vermeniz. Çünkü dolar yerinde durmuyor. Ben FXMaverick tüfeği ön sipariş verdim 35 binden tabi bunun içinde nakit ve pazarlıkta var 40 gün sonra tüfek stoklara girdiğinde gene aynı durumda 39 a alabiliyordum. Ha ben 40 günde tüfeğe vereceğim parayı daha iyi değerlendiririm diyorsanız o başka.

    Av aleminde 40 gün sürmüyor. 5 günde tedarik edilip yolladılar.

    Pehlivan bey meraba bende effecto px5 almayı düşünüyorum fakat siz satmışsınız neden sattınız merak ettim memnun kalmadınız mı? bana tüfek hakkında yorumlarınızı yazarmısınız kullandığınız kadar? bunun yerine hangi tüfeği aldınız acaba neden?

    Ürün duruyor satıştan çektim sadece çok güzel kaliteli bir ürün. Hatsandan daha iyi geldi bana.

    Havalı Silah Ansiklopedik Kaynak Bilgi

    Bölümünde sabitlenen bilgiler o kadar eskiki hiç resim ve içerisine eklenen link kalmamış. Örnek butona tıklayın diyor buton yok. Bunların revize edilmesi yada silinmesi gerekli.

    Hatsan striker 1000s vortex kullanıyorum. Son birkaç atışımda kurarken biraz sürtünüyomuş gibi olmaya başladı.


    Bende o alt kısma makine yağı sürsem geçermi diye düşünüyorum yoksa ayrı bi yağ flnmı almam lazım diye bi sorayım dedim.


    Birde düzenlimi yapmam lazım bu yağlama işini veya ayrı namlunun içine bi işlem vb yapılmalımı.

    Bakım ve ytemizlik konusunda bilgiye yazımdan ulaşabilirsiniz. Yağlama çok uygun değil ( nadir bölgeler dışı).

    Tüfek bakımı.