Satılmıştır. İlan kaldırılabilir.
DarkDagger tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Satıştan çekilmiştir.
-
0507 911 2761.
-
Gördüm cevapladım hocam. Diğer ilanlarımda telefon numaram yazıyor. Size özelden de yazdım. Siteye çok sık giremiyorum. Whatsapp dan yazarsanız daha hızlı olur.
-
-
-
26000 tl ile güncel.
-
15000 tl ile güncel.
-
17.000 lira ile güncel.
-
-
27.000 TL ile güncel.
-
Satılık Hatsan Hercules LW namlu. 6,35 Kalibre.
Orijinal kutusu, askı kayışı, açılır kapanır bipot, dolum aparatı ile birlikte teslim edilecek şekilde 19.000 lira.
Tüfeğin kozmetik olarak da fonksyonel olarak ta hiçbir sorunu yoktur.
Alman LW namlulu modeli şuan 33.000 lira civarında sıfır fiyatı var.
İsteyen olursa ayrıca çelik, 300 bar kullanımlı, scuba tüpü de 4500 liraya yanında verebilirim.
Yer Ankara. Tüm illere Anlaşmalı kargo ile uyguna gönderim yaparım. -
-
-
Hocam öncelikle moderatör için olan yorumun beni mutlu etti. Piyasadaki neredeyse tüm moderatörler elindekinin aksine, namlu çıkış hızını düşürüyor, bu önemli bir artı. Ayrıca piyasada satılan diğer moderatörleri de alıp denesen ve kıyaslama yapsan, elindeki moderatörün sesi de daha iyi kestiğini hissedebilirsin(birçok moderatör sahibi olup, kıyaslama yapabilen arkadaşlar bunu bana yazdı), lakin sorun değil, yakında profesyonel desibel ölçme cihazı ve crony ile yapılan ölçümler inşallah video olarak yayınlanacak. Orada neyin ne olduğu aletsel ölçümler ışığında net belli olur. Asıl konuya gelecek olursak fabrikalar genelde denemelerini ürünlerinin en iyi sonuç verdiği maximum değerleri verecek optimal koşullarda yaparlar ve bu sonuçları fabrika verisi olarak kayıt altına alırlar. Örneğin namlu çıkış hızlarını atabilecekleri en düşük ağırlıktaki pellet yahut bullet ile ölçüp bunu fabrika verisi olarak kaydedeler. Mesela Hatsan Hercules'in tüfeğin namlu çıkış hızı fabrika verilerinde 1200 fps olarak yazmaktadır, ancak bu hızlara gerçekte isabet ve menzil isteyen hiçbir kullanıcı erişemez, çünkü o kadar hafif pellet ile ne isabet kalır nede uzak menzile gider. Senin durumunda da emin olmakla birlikte bu fabrika verisi 1. güç kademesi için ölçülüp koyulmuştur. Yani en az hava sarf edeceği güç kademesinde denenmiş ve bu veri fabrika verisi olarak kaydedilmiştir. Regülatör konusunda pek bir malumatım yok. O konuda daha bilgili bir arkadaş bizi aydınlatırsa güzel olur.
-
13.500 Güncel.
-
En az 8 kat, en fazla 32 kat zoom yapar. 56mm ön mercek çapına sahiptir. Aydınlatmalı artıkıl'ı var. Hawke markasının Sidewinder SR Pro serisi. Daha detaylı görsel için numara paylaşırsanız video bile atarım sıkıntı yok.
-
Bu linkten görebiliyor olmanız lazım aslında. Açılmıyor mu ?
-
Telefon numarası paylaşırsanız atayım.
-