fender adlı kullanıcının mesajları

    Herkese merhaba,
    2010 yılında Ankaradaki arkadaşlar Trap makinası alma girişiminde bulunmuş ancak 4-5 kişilik bir liste oluşturulduktan sonra gerisi gelmemiş. Önümüz yaz. Bu işi halen yapmak isteyenler katılmak isterlerse beraber birşeyler yapabiliriz. Varmıdır halen Trap makinası alıp etkinlik yapalım diyen?
    Bir liste oluşturmaya hazırım. Katılmak isteyenler ismini yazdırsın, bir makina bulup alayım birazda plâk, sonra bir müsabaka eğlence düzenleyelim.

    bende son araştırmalar ile ve tanıdıklar saolsun gitar calmayı bırakmıs birinden

    American Vintage '64 Telecaster® fender marka bi gitar aldım baya ucuz oldu normal fiyatları 2000$ gibi bi rakam bu gitar kullanmıştı baya bi bakımı yapıldı manyetikleri telleri değiştirdi baya bilgili kendisi 1200 tl ye aldım


    Marshall MG102CFX model markada amfi hediye etti 0 fiyatı 1600 tl amfinin internete baktığım kadarıyla suanda chordsları calısmaktayım yazı tipi karıstı ayarlayamadım kusura bakmayın



    O fiyatlara kimse vermez hocam onu :) Bi yanlışlık yok değilmi. Bakın bu ara bu ürünlerin bir çok çinde birebir kopyaları yapıldı. Aldığınız kişi güvenilir mi? isterseniz bir fotolarını koyun ben size bilgi vereyim.

    Hiçbir zaman bir materyale bağlı kalarak ve onlara dayalı ve nota çalışarak okuyarak müzik yapmadım maalesef. Dolayısıyla elimde hiçbir yazılı basılı görsel materyal yok.


    Bol bol dinledim bol bol izledim. Bunun içinde kurs eğitim v.s almadım. Bu da tabi blues müzikten dolayı, o notadan ziyade biraz yürekten gelen bişey.


    Arkadaşta her konuda danışabilir tabiki elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Ben müziğe 9-10 yaşında başldım. bunun blues kısmıyla ve elektro gitar kısmı ile 12-13 senedir uğraşıyorum. Halen yüzde 50 sini geçebilmiş değilim :)


    Müzik derya deniz, sonu yok bitişi yok. Ancak sadece sizin hayalgücünüzle sınırlı.

    Manuel Raymond olan gitardan uzak durun...


    Vega232 nin gösterdiği gitar çok çok daha iyidir.


    ama her zaman şunu söyleyebilirim 200-300 tl lik gitarlardan çok birşey beklememek lazım.


    Elektro gitarlar ile ilgili her konuda bana danışabilirsiniz.


    saygılar.

    Geçen sene Van'a geldiğimde o iskelenin üstünde balona atış yaptırıyorlardı :)


    Dedim hepsini vurursak hediye varmı ? var tabi abi dedi vuramazsın ki hepsini dedi dedim sen ver bi tüfeği. Baktım 4.5 mm bir tüfek kral marka. 10 da 10 hemen. bir oyuncak hediye vermişlerdi :)

    Tayininiz hayırlı olsun.
    Pcp yi bilmiyorum da , bu hafta Van'a ben bir tane Weihrauch hw97k gönderdim. smail (Özkan) hocamla bi görüşün.

    Öncelikle tüfeğinizde oluşan problemden dolayı geçmiş olsun halledilebilir birşey iğne, ama onun orda onu yapması tad kaçırıyor tabiki.


    Bu arada bu tarz etkinlikleriniz olduğunda Atış, Trap v.s beni de davet ederseniz çok sevinirim :) Katılmaya hazırım.

    Şimdi en eski huğlu olan ve esas huğlu olan Huğlu Kooperatifi var, ve birsürü genç huğlu, büyük huğlu, star huğlu candan huğlu v.s diye birsürü huğlu olarak piyasaya çıkan tüfekler var, bu toplatılan tüfekler Star huğlu ya ait yani başka bir markaya.


    Benim Aldığım Huğlu Kooperatifi. 103 de. (yani bu çift kartal başlı olan) Bu marka 1914 den beri üretim yapıyor ve en köklü en güvenilir bir firma bu markada. sorun yok. Türkiyedeki en çok tutulmuş ve en beğenilen pozelerden birisidir bu.




    http://www.dayf.com.tr/haber/t…ufekler-ne-olacak_h1.html

    sarsılmaz sp302 hiç içime sinmedi ve tekrar iade ettim. hep aklımda kalan bir model vardı, içimde uhde kalacağına onu alayım istedim ve onu kullanıpta hiç şikayet edeni duymadım görmedim. Evet o model Huğlu 103 DE :)


    bu gün Huğlu 103 DE yi rc marka 32 gram 8 adet fişek ile denedim. gayet tatminkar zımba gibi.. Ayrıca temizliğini yaparken de işçilik sağlamlık ve kalite olarak sarsılmaz sp302 den çok ama çok daha kaliteli olduğunu görmek beni çok sevindirdi.


    Şimdi gönül rahatlığı ile kullanabilirim . Tşkler arkadaşlar.